- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mchawer
tag
válasz
SanyikaDC #2016 üzenetére
Az üzemidő kb ugyanaz, nem mérem, mert tele vagyok töltőkkel mindenhol... A tok. Megvettem a gyári hyperknit-et és a gyári szilikont. Fekete telefonom van, egyik tok sem fekete, inkább szürkék és vastagok. Nem illik össze, nem is értem, miért nincs hozzá a megszokott clear view tok... Ezért kezdtem nézelődni. Szeretem, ha van védelem a telón, de azt is, ha látszik/érzem a karcsúságot. Ezt a tokot találtam a legmegfelőbbnek, mert nem túl vastag és elöl szépen ráhajlik az erős gumiperem a kijelző széleire. A telefonról nem tudok nagatívat mondani, a pozitívokat pedig biztosan Te is tapasztalod... Az enyémmel sem volt sosem semmi probléma. Szerintem tömeggyártásnál előfordulhatnak hibák, ez benne van. Nincs ennél jobb, sem okosabb, szebb telefon... <3 Még egy dolgot emelnék ki: Gear IconX 2018 bluetooth fülesem van, zenészként és vájt fülűként eléggé kényes vagyok, de az S9+ -ben lévő dolby atmos nagyon szépen megdobja a hangerőt és a dinamikát 😍
-
-
csorbajeno
veterán
válasz
SanyikaDC #1997 üzenetére
Változnak a pontok a verziószámmal nekem is, de én ezeknek már nem látom értelmét. Anno, 2012-ben az S3 0,9 mp alatt indította a kameráját, pedig az antutuban csak 14.000 pontot tudott és akkor az szerintem nagyon gyors volt. Az S6 nekem szintén fuid volt, sőt még mindig az, igaz az S9 melett már lassabnak hat, de 3 hete fel sem tűnt. Antutu pontban kb. négyszer annyit tud az S9 az S6-hoz viszonyítva, de a gyakorlatban nem érezni ekkora különbséget. Szóval én már nem adok a pontokra ezen a szinten.
-
ragehu
csendes tag
válasz
SanyikaDC #1133 üzenetére
A számítógépre letöltött fotón is előfordul ez a probléma?
Vagy ha csak a mobilon nézed vissza?Külföldön sokat írnak az S9+ kijelző problémáról, mintha a gamma vagy a színek rosszul lennének kalibrálva
Főleg sötét tónusú képeknél/videoknál látható
Software-es javítást ígért erre a SamsungEz az ismert "Black Crush" probléma
S9+ tulajok itt találkoztak már vele?
http://piunikaweb.com/2018/03/19/galaxy-s9-camera-and-display-have-major-issues/
Itt is írnak róla a Display Colour Issues alatt, példafotókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest