- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen GPS-t vegyek?
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu74
addikt
válasz Punike #39735 üzenetére
+1. Felejtené el már a samsung a saját prociját és mindenki boldog lenne. Amúgy meg piszok jó telefonok lennének, csak ez a gyász fogyasztás belerondít. Pedig hogy tetszett a sima s9 a mérete miatt,de tuti kidobtam volna már...A plus még csak-csak, de az se egy üzemidőbajnok.
-----------
-
hali13
tag
válasz Punike #39543 üzenetére
Sikerült az üzenetek hangját átállitani, csak arra nem jöttem rá, hogy az általános üzenetek, az az összesre vonatkozik az új sms-en kivül, vagy pedig az sms-re csak? Plusz ott van az új üzenetek értesités is. Én úgy okoskodtam, hogy ha a saját hangomat akarom hallani érkező sms-nél, akkor az új üzenetekre kell saját hangot beállitani.
[ Szerkesztve ]
Poco M4 Pro "Öregember nem gyorsvonat......"
-
samu74
addikt
-
csorbajeno
veterán
-
rendon
tag
válasz Punike #26551 üzenetére
Szia. Közben megoldódott. Harmadjára csak sikerült. Le kellet mondanom a hangposta szolgáltatást telefonon. Csak azt nem értem hogy, ha van olyan lehetőség a hívásátirányításnál hogy kikapcsolás, akkor miért nem tehetem meg saját magam, miért kell felhívnom a Telenort?
-
embe
nagyúr
válasz Punike #24870 üzenetére
és Sungoo !
Konkrétan erre lettem volna kíváncsi.
Jó pár éve, Moto G2-n volt Nillkin Forsted tok, szerettem. Utána a Nokia 930-n egyszerűen elrepedt. Azóta nem volt.
Egy havernak 2 Xiaomi telón is Forsted Nillkin van, semmi baja velük.Mondjuk nekem most a gyári fekete, merev szilikon tok van rajta, de útban van ez. Utóbbi volt az előző Nokia =Plus telón, kedveltem.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
e-newsee
addikt
válasz Punike #24247 üzenetére
Hát nekem ennyi carakodást biztos nem érne egy feka messenger. Szerencse, hogy működik nálam, de én simán kivárnám, amíg beépített fícsör lesz. Azért mindennek van határa.
Amúgy akkor már miért nem azt próbáltad, hogy egy olyan ember jelentkezik be a messengerbe a te telefonodon, akinél működik. Akkor az is kiderülne, hogy tényleg felhasználó függő-e.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
-
Krisz1000
tag
válasz Punike #22080 üzenetére
nagyjából én is ezeket gondoltam, csak szerettem vna meggyőződni hogy itt a fórumban nincs e egy "fanclub" effektus... tehát hogy elsiklotok a telefonnak olyan dolgai felett amit egy átlag user kritizálna.... akinek teljesen közönbös hogy milyen márka.
bár akkor nyilván felmerül a kérdés h mi jöhet szóba. mint vetélytárs.
engem a p20-p20pro nem gyűzött meg, halovány a képernyője, gyenge a fényerő, ami nekem nagyon fontos
OP6 nem vízálló (nekem fontos mert sokat vagyok víznél)
új mate-ek még extra túlárazottak. (és nem is lesznek már a huawei-ek olcsók soha)
LG g7 nem lenne rossz, de az olcsóbb árhoz jelentősen gyengébb kontrasztszegény képernyő társul ami mellbevágóan semmilyen az s9 mellé téve.
egyedül a pixelek a vetélytárs csak azok meg iszonyat drágák.
...hmmm. -
e-newsee
addikt
válasz Punike #21127 üzenetére
Bemész az alkalmazásokhoz, az adott alkalmazás részletes beállításainál katt az akkumulátor sorra, majd ott van olyan, hogy: "Háttérbeli folyamatok engedélyezése"
Ott ha korlátozva van, akkor kapcsold ki. Az alatta lévő menüpontban pedig (Akkumulátorhasznalat optimalizálása) beállíthatod, hogy melyik alkalmazások akkuhasználata legyen optimalizálva.
Szerintem az első pontot keresed. Az való arra szerintem, amire neked kell."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
lkereki
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Politika
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asus blog: az UEFI boot beállítása
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest