- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PACSA75
őstag
Nekem nincs extramerülésem, eszembe nem jutna újrahúzni a rendszert, minden apk ami fent van, számomra szükséges. Sőt tulajdonképpen a sot is lényegtelen, mert ez valóban használatfüggő. Az én összehasonlításom pusztán a mindennapi használatra épül az eddigi telefonjaimhoz képest és ebben nem hoz semmi pluszt az S9 (sajnos). Talán hétvégén kíváncsiságból megnézem én is hogy hány órát tudok kihozni, eddig még soha nem volt egy teljes ciklusom, hiszen napközben mindig rátöltök valamennyit, hogy estig tuti ne legyen para.
Megismétlem nincs gáz, elégedett vagyok a telóval, csak ezen a téren picit többet vártam.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest