-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hali13
tag
Poco M4 Pro "Öregember nem gyorsvonat......"
-
hali13
tag
válasz csorbajeno #39660 üzenetére
Levettem a tokot is róla, úgy próbáltam.
-
hali13
tag
válasz Rinocerosz #39658 üzenetére
Gondoltam hátha valaki már túl van a cserén és tud közelitő árat mondani.
-
hali13
tag
Még mindig a fényerő a problémám. Hogy lehet erős napsütésben láthatóvá tenni a kijelzőt? Ha kikapcsolom az adaptiv fényerőt, fel tudom húzni a fényerőt maxig, de még akkor is alig látom a kijelzőt, viszont ordit hogy be fog égni. Ha visszakapcsolom az adaptiv fényerőt, leveszi fél alá, gyakorlatilag szinte láthatatlan lesz a kijelző. Ez nekem nagyon nagy probléma, ha például szeretnék csinálni egy fotót, egyszerüen nem látom a kijelzőn, mit kellene látnom a fotón. Valakinek erre megoldás, vagy vegyem tudomásul hogy ez a telefon ilyen? S9+. Ja és automatikus fényerő mint olyan már nincs is, csak ez az adaptiv történet? Mert sehol nem találok ilyen beállitást. Megköszönöm ha valaki egyáltalán válaszol a kérdésemre.
-
hali13
tag
válasz hali13 #39610 üzenetére
Újabb kérdésem lett. Vettem gyári Samsung vezetéknélküli töltőt, fekvőt. Tegnap este rátettem, először azt irta ki, hogy a teljes töltésig 2 óra 5 perc, utána később azt hogy 6 óra akárhány perc. Éjjel egykor tettem le tölteni, reggel hétre 70 százalékon volt a telefon és meleg volt. Ennek a vezeték nélküli töltésnek igy kellene müködnie? Még soha nem használtam ilyen rendszert. Bár amúgy is elég töltésproblémás ez a telefon, mert az autós töltőm, ami 2,1 ampert tud, arra azt irta ki, hogy teljes feltöltés tizenvalahány óra. Eddig ugyanez a töltő az összes telefonomat, villámgyorsan töltötte, Pl Huawei Mate 9. Mate 10 Pro, iPhone 7. Egyikkel sem volt töltésgond, csak ezzel a telefonnal. Kezdem megbánni hogy váltottam.
-
hali13
tag
válasz Rinocerosz #39598 üzenetére
Magától nem veszi fel a fényerőt. Adaptiv módra kapcsolva hiába próbálom én felvenni, mindig visszahúzza kb középre, aminél semmit nem látni. Fólia nincs rajta, kijelző tiszta. Takarékos üzemmód nincs beállitva. Köszönöm a beégéses tanácsot.
-
hali13
tag
Sziasztok. Nappal hogy lehet megoldani, hogy bármit is lássak a kijelzőből? Adaptiv módban van, bármit csinálok, hacsak nem állok árnyékba, semmit nem látok a kijelzőből. Viszont félek ha manuális módban felhúzom a fényességet, kiégetem a kijelzőt. Mi a normális megoldás?
-
hali13
tag
válasz Punike #39543 üzenetére
Sikerült az üzenetek hangját átállitani, csak arra nem jöttem rá, hogy az általános üzenetek, az az összesre vonatkozik az új sms-en kivül, vagy pedig az sms-re csak? Plusz ott van az új üzenetek értesités is. Én úgy okoskodtam, hogy ha a saját hangomat akarom hallani érkező sms-nél, akkor az új üzenetekre kell saját hangot beállitani.
[ Szerkesztve ]
-
hali13
tag
Sziasztok. Most váltottam egy S9+ duos telefonra és szembesültem pár aprósággal, amiknek nem találom a megoldását. Elsőként amit egyszerüen nem értek, a névjegyzékben nem találok olyan beállitást, ahol meg lehetne adni, hogy a név melyik része legyen elöl, tehát vezetéknév, vagy keresztnév. Sajnos úgy vannak a neveim elmentve, hogy a legtöbbnél a keresztnév van elöl, igy minden nevemet rosszul jeleniti meg. A másik hogy nem tudok külön hangot beállitani az sms-nek és az e-mailoknak, csak egyféle értesitési hangot tudok beállitani a hangbeállitásokban. Ezek nagyon zavarnak, remélem valakinek van erre megoldása. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Eladó Iphone 11 Pro Max Green, 3db Eredeti Karl Lagerfeld Tokkal.
- Gyönyörű Samsung S22ultra ,független, 8/128gb,, pici eszt.hiba
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 256GB 12GB Dual
- Eladó/cserélhető újszerű iPhone 15 Pro, 128 GB, Apple gari 2026.10.25, fekete titán, független
- Új, bontatlan, Motorola G54 Power edition 12/256GB, 6000mAh, kék 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest