- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
esbii22
őstag
válasz
ArthurShelby #38624 üzenetére
Galaxy storeban kerestem frissítéseket akkor dobta be 2 napja, de meg se nyitottam azóta, nem is tervezem.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
ArthurShelby #38522 üzenetére
Igazából erről sokat nem tudok, de mikor nálam volt egy iPhone 6 leszedtem rá az iTorrentet és lazán fel tudtam tenni, töltött is szépen. Mondjuk valamit engedélyezni kellett, de működött.
Az apple storeban sok olyan program van ami igencsak jó és csak ios-re érhető el, sok játék is csak ott érhető el.
Olyannal is találkoztam mikor áruházat kellett letölteni és abban voltak appok, amik hivatalosan nem elérhetők. Szóval ott is adott ez a lehetőség.
Persze az egyszer biztos, hogy Androidon ez 100x könnyebb mert ügye itt akár gépről is lazán rá rakhatod. Igazából ez az egy ami nekem nem tetszik az iPhoneban, hogy egyszerűén kínlódás a pc és iPhone használata. Vagy full apple ökoszisztéma vagy jóformán semmi.Régen elterjedt ez a ios zárt, de stabil az android pedig szabad és bugosabb dolog. Viszont én úgy érzem ma már nagyon vékony határ van a két rendszer között.
-
stilo18
addikt
válasz
ArthurShelby #38438 üzenetére
[link]
Itt össze tudod nézni -
esbii22
őstag
válasz
ArthurShelby #38438 üzenetére
Én is csak olvastam hogy rosszabb mint ahogy várták, talán keress összehasonlító videót, tuti van.
-
esbii22
őstag
válasz
ArthurShelby #38434 üzenetére
Kicsit igen, elmentünk off témába
Kihasználjuk a csendet, amíg meg nem jön a OneUI 2.1 -
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #38434 üzenetére
Tényleg sok mostanában, de kell ilyen is.
Most hellyel-közzel mindenkinek rendben van a telefonja, akinek meg nem, az a váltáson gondolkodik.
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #38367 üzenetére
Nekem nincs ott ilyen fül. Ñekem csak a 3 fül van, mint régen. Billentyűzet, Legutóbbi, Névjegyzék. Én nem állítottam semmit.
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #38322 üzenetére
Egy gyári visszaállítást követően lesz OTA frissítésed, addig viszont nem valószínű. De az Odinos módszer mindig megoldható lesz.
A Szoftvered XEH, viszont a frissítést a DBT-nél keresi, így nem biztos, hogy lesz találata. -
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #38316 üzenetére
-
törölt tag
válasz
ArthurShelby #38316 üzenetére
Kipróbáltam, tényleg nem működik, amit linkeltél.
CSC-t én is váltottam (XEH-ról ILO-ra), de azt még akkor, amikor az U7-es firmware-n voltam, ahhoz még van kombinációs fájl.
Az újabb U8-as és U9-es romokhoz még nincs (vagy már nem is lesz) G965F combination files, anélkül pedig - úgy tudom - nem lehet CSC-t váltani.
Illetve idegen (de firmware csoportba tartozó) ország régiójára lehet váltani, de ahhoz külföldi SIM-kártya kell. -
törölt tag
válasz
ArthurShelby #38313 üzenetére
Innen gyorsabban jönnek a letöltések:
https://samfw.com/firmware/SM-G965F/XEH -
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #38311 üzenetére
Nem is működik ez a megoldás (nem ismeri ezt az ussd kódot).
Elég ha csak a homecsc-t flash-elem át, vagy az egészet kell?(a samfirm tényleg egész gyors, bár ez az okos win10 nyilván beleszól, hogy nincs aláírása az alkalmazásnak)
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Ott van erre a célra a frija is.
[link]
Telepíteni kell hozzá:
Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86)
Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86)Utána már meg is a progi. Igazából a SamFirm meg ez a Frija is ugyan arra a célra van
2-3 perc alatt lekapja a romot utána még valamit ellenőriz és kész is.
-
csorbajeno
veterán
válasz
SamFirmmel szedd le, azzal nem lesz egy nap.
Az XEH-ra váltást támogatom, azzal csak jól járhatsz. -
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #38311 üzenetére
Ha már teljes mentést csinálsz a telefonodról, akkor miért nem szedsz le egy XEH ROM-ot és teszed azt fel Odinnal, sima CSC-vel? Lenne egy tiszta telefonod. A mentésből meg vissza tudnál mindent állítani.
-
törölt tag
válasz
ArthurShelby #38306 üzenetére
Mivel váltasz CSC-t?
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #38306 üzenetére
Igen, kellene. A ROM beállításokat nem tudod ilyen formán menteni. A SmartSwitch-csel csak az adataidat mented le és az alkalmazásokat.
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #38189 üzenetére
Mert ha be van kapcsolva a wifid, akkor az az elsődleges, még ha csak döcögnek is a bitek.
-
pcnet
addikt
válasz
ArthurShelby #38186 üzenetére
Esetleg ha Blokada-t használsz, kapcsold ki. Én múltkor kaptam Tidal kupont, de a kapott emailből nem tudtam megnyitni a linket, ahol be tudtam váltani. Több böngészővel is megpróbáltam, mire rájöttem, hogy Blokada VPN-t használ. Kikapcsoltam, egyből megnyílt a link.
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #38186 üzenetére
Ha a privát DNS be van állítva, akkor nem kizárt, hogy az zavar be. Próbáld meg kikapcsolt adguard DNS-sel. Hátha.
-
esbii22
őstag
válasz
ArthurShelby #38166 üzenetére
Teljesen mindegy mi a neve ugyanaz a bank a lényegen nem változtat. Kérdésem nem erre vonatkozott, de köszönjük az észrevételt, jár a keksz....
-
samu74
addikt
válasz
ArthurShelby #38162 üzenetére
A fiam használja már 8-as van rajta,semmi panasz.
-
jeni
félisten
válasz
ArthurShelby #37999 üzenetére
az Odin kereszül minden egyes fájl hozzá passzolva a telón a bootloader elindul a folyamat és leáll, erre vagy tíz percet vártam és inkább a telót újra indítottam.
system.img leáll a folyamat
-
válasz
ArthurShelby #37953 üzenetére
Tudtommal minden ilyen becslés a pulzusszámból arányosít. Egyrészt, ahogy mondod, a pulzoximeter görbéből (max-min amplitúdó különbségből) becsüli a sys-dia különbséget, másrészt a bázist kalibrálás után a pulzusszámmal arányos módon becsüli. Nincs rá forrásom, csak ezt szedtem össze innen-onnan, ill. így logikus... gyakori kalibrálással, ésszerű keretek között (mérsékelt terhelés) akár hasznos is lehet.
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #37944 üzenetére
A szenzor alkalmas a vérnyomás mérésére is, ha bekalibrálod egy normál vérnyomásmérővel. Egész pontosan mér, nekem legalábbis mindig +/-1-2Hgmm-en belül mértek egymáshoz viszonyítva.
-
vihartigris
őstag
válasz
ArthurShelby #37949 üzenetére
A pontos működési elvéről nagy valószínűséggel itt nem fogsz orvosi , tudományos, mérnöki szakfolyóiratba illő részletes tájékoztatást kapni.
-
vihartigris
őstag
válasz
Vérnyomást nem tud mérni, de bizonyos paraméterekből kalkulál (elfogadhatóan).
-
stickrs
senior tag
válasz
Ird be a vérnyomás szót itt a topikban, és megtalálsz minden infót amire szükséged van, üdv
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #37915 üzenetére
Ez a Samsung Membersen keresztül jött es ha elolvasod, akkor rájössz, hogy közlik veled, hogy háztól-házig szállítanak szervizeléskor, illetve leírja a garanciahosszabbítást. Nincs ezzel semmi gond, ez is csak egy értesítés.
-
atos30
aktív tag
válasz
ArthurShelby #37915 üzenetére
Kár parázni. Minden gyártó hozzá tud férni a saját termékéhez. Ha például a google felhőbe mented a fotókat, videókat, akkor az például a google tulajdona( apróbetüs részben valahol láttam) Samsung se kivétel. Apple meg pláne. Állambácsi meg mindenhez hozzáfér, ha akar.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
ArthurShelby #37913 üzenetére
Mire gondolsz? Ilyen reklámot mindenki kapott.
-
törölt tag
válasz
ArthurShelby #37871 üzenetére
Zene léptetése a hangerő gombokkal. Két megoldás is létezik:
1. INGYENES VERZIÓ: Good Lock + NiceLock programhoz Sound Assistant app telepítése, azon belül állítható, hogy léptesse a számokat. [Nem tudom, hogy NiceLock nélkül is telepíthető-e a Sound Assistant.]
Én azért nem ezt használom, mert egyrészt nem rezeg amikor vált, másrészt pedig én azt szeretem ha a felfelé gombbal lép a következő számra, ebben a programban pedig fordítva van és nem módosítható.2. FIZETŐS VERZIÓ: Next Track: Skip tracks with volume buttons program PRO verziója. Nem tudom, mennyibe kerül, mert ennek az 1.22-es Next Track PRO verzióját úgy kaptam egy ismerősömtől. Ez a progi annyiból macerásabb, hogy számítógépen kell adni adb-s jogosultságot neki. Viszont a nagyon jól testre szabható. Ezt használom.
Megoldottam a zene megállítását is, ráprogramoztam a bixbi gombra a byActions programmal. Ennek meg kellett venni a PRO verzióját, 890 Ft.
Így most a telefon bal oldalát zene vezérlésre használom.
Hosszú gombnyomásra a hangerő gombokkal előre/hátra léptet,
vagy szintén hosszú gomnyomsra a bixbi gombbal megállít/elindít. -
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #37762 üzenetére
A TMH->XEH váltásnál ajánlatos a gyári visszaállítás, mert a két ROM nem egy csoportból származik. Egyébként a kérdésedre a válasz a következő:
HOME_CSC->Megmaradnak az adatok
CSC esetén->Minden adat törlődik, gyári állapotú lesz a telefon. -
Rinocerosz
őstag
válasz
ArthurShelby #37693 üzenetére
Talán a pitaka tok elég vékony, de kétségtelen, hogy tok nélkül sokkal jobb érzés.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
ArthurShelby #37693 üzenetére
Ez azért van mert üveg, legalább is szerintem. Viszont lehet kapni 0.3 mm ultra thin átlátszó szilikon tokot, ha zavar, h vastagabb lesz.
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #37570 üzenetére
És a képen, amit bevágott, ott minden jól volt neki is beállítva, nem figyelted?
-
zetecR
addikt
válasz
ArthurShelby #37533 üzenetére
60Hz-en 6 óra felett is, 120Hz-en 5 óra minimum.
Tartottam tőle, hogy az iPhone után szívás lesz az üzemidő, de nagyon kellemes a csalódás.
-
jeni
félisten
válasz
ArthurShelby #37443 üzenetére
a táblázat az adott ország régióra hivatkozik.
nyilván ha Izraeli kártyád van akkor annak megfelelő Izraeli régióba tartozó kell választanod,és ez alapján megy neked az OTA az adott régióra.
ha kint élsz és kinti Izraeli kártyád van akkor az alapján tedd.
itthonra a XEH a magyar SÍM kártyának megfelelően teszi,és tennie kell a dolgát,az OTA-n.
ezt most független régiósra értem.
nyilván az adott régióhoz tartozó szolgáltatások specifikációkat tartalmazza az adott ILO .
Valaki írta,hogy más az angliai CSC és más a magyar XEH, más más sugárzási,technikai értékeket ad meg az adott mobilon.
a szolgáltatók az adott országban is eltérhetnek CSC belül.
VDH más fog feltenni a mobilra mint a XEH verzió-ide értve az applikációkat is.nem véletlen az sem ,hogy pár sorral lejjebb írva a VOLTE mód a VDH-n nem megy DUAL módban!
Samsung Galaxy S9+ SM-G965F ILO Israel G965FXXU7DTB4 firmware
igazán ebben nem vagyok illetékes ,ill. valahogy most nekem ez jutott eszembe.
ebben valaki biztosan kifog majd javítani ha valamit nem jól írtam le.ha bármi hülyeséget írtam le azért boccsi
-
Dave1984
őstag
válasz
ArthurShelby #37391 üzenetére
Szívesen
-
Dave1984
őstag
válasz
ArthurShelby #37388 üzenetére
-
Rinocerosz
őstag
válasz
ArthurShelby #37369 üzenetére
Úgy emlékszem a samsung gyártott snapdragon lapkákat nem?
Mondjuk én azt preferálom, hogy egy ekkora cégnek legyen saját fejlesztésű SoC. Viszont ez a óriási különbségek nagyon zavaró és valahol átvágásnak érzem.
Plusz amit előbb is írtam, hogy Koreában is Snapit használt a samsung az már egy jel volt, hogy valami baj van az Exynossal mert ott amúgy is van ilyen "szerelem" a hazai termékek iránt. Lehet ott már análfűrésszel elintézték volna a Samsungot.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
ArthurShelby #37364 üzenetére
Igen számomra is furcsa, hogy az európai régió nem annyira fontos nekik vagy nem tudom mi lehet a háttérben.
Számomra még az a frusztráló, hogy Koreában is a snapdragott használták fel az új S szériáihoz ami szerintem nem véletlen.
Lehet, hogy tényleg nem tudna eleget gyártani a Snapiból, de szerintem a samsung be tudna nekik segíteni nem kicsit. -
scapegt
őstag
válasz
ArthurShelby #37144 üzenetére
Szerintem is ugrik, a keret is sérült valamennyire. Nem hülyék a szervizesek sem. Garis telón nem csináltatok sufni tuningot inkabb. Akkor marad így, ha lement a kijelzőcsere ára, kifizetem
-
jeni
félisten
válasz
ArthurShelby #37142 üzenetére
bár ennél nem garantált a 100% sikeresség és TUTIRA ugrik a garancia fele ár miatt.
arról nem is szólva ,hogy nem tudni történt-e más meghibásodás a telóban! -
samu74
addikt
válasz
ArthurShelby #37131 üzenetére
Igazad van,rosszul emlékeztem.
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #37108 üzenetére
Nekem hirtelen az ultrahangos fürdő jutott az eszembe erre a célra. Ne tudom egyébként, hogy mivel csinálják.
-
qltsar
veterán
válasz
ArthurShelby #36991 üzenetére
Én meg attól, hogy mindent a factory reset hiányára fog a többség...
Jelen esetben sem ebből ered a "probléma". 9 alatt is így működött, ott is FR-eznem kellett volna az újonnan beállított rendszerem után mert másnál máshogy néz ki?
Azért kíváncsi lennék, hogy a LED nem villogása miatt hányan csináltak FR-t, mikor csak egy banális szoftveres hiba az egész (amit hozzáteszek nem szabadott volna ilyen béta állapotban kiadni, az összes többi észlelt hibával egyetemben).
Képtelen vagyok elhinni, hogy normálisan tesztelték ezt a szoftvert kiadás előtt, illetve azt is, hogy béta normálisan ment, és hirtelen, amikor complie-olták a teljes verziót minden elbarmolódott.
Nem értem, hogy miért nem kínál legalább 1 verzióig hivatalos rollback-et a Samsung
.
-
jeni
félisten
válasz
ArthurShelby #36830 üzenetére
a fejlesztői beállításnál:
-a rendszer automatikus kikapcsolása OFF
lehet lesz még pár helyen amit szintén ki kell kapcsolni még. -
__Keskin__
tag
válasz
ArthurShelby #36584 üzenetére
Igen. Én egyszer kipróbáltam mindent nagyon szépen leszedett és vissza is rakott amiket bepipáltam.
WIFI-vel és kábelen is egyaránt használható. Most már csak a Samsung Cloud-ba szinkronizálok mindent, képek (igy a pc-re is egyből letöltődik felhőből), beállítások, jegyzetek stb viszont vannak bizonyos alkalmazások amik valamiért nem kerülnek bele a backup-ba, pl banki alkalmazasok, meki app, spoty, shazam stb de azt késöbb kézel szoktam vissza telepíteni minden mást szépen visszatesz. Ha tutira akarsz menni akkor a smartswitch-el told le vagy kézzel. -
pusszycat
nagyúr
válasz
ArthurShelby #36478 üzenetére
Igaz. Meg nem árt akkor egy vezetékmentes töltő is. Jó drága egy ilyen usb c-hdmi kábel.
-
törölt tag
válasz
ArthurShelby #36396 üzenetére
-
qltsar
veterán
válasz
ArthurShelby #36195 üzenetére
Csak puszta kíváncsiságból kérdezem, hogy miért? Lezárt képernyőnél nem tudsz fizetni a készülékkel. Ha véletlenül ellopják a telefonod, "feltörik" a feloldó képernyőn a zárat akkor sem tudnak fizetni, mivel csak ujjlenyomattal történő feloldásnál működik a fizetés, valamint a banki alkalmazásaidat sem tudják elindítani, mivel induláshoz mindegyik ujjlenyomatot kér, esetleg PIN-nel is fel tudod oldani, de azt megint akkor "fel kell törniük", onnét meg mivel mindegyikben aktív volt az ujjlenyomatos fizetés, ha jól rémlik kell az ujjlenyomatod az opció kikapcsolásához -> nem fognak tudni fizetni.
Az NFC bekapcsolt állapotban ~0mAh-t fogyaszt.
-
embe
nagyúr
válasz
ArthurShelby #36183 üzenetére
És azokat látod a teló beállításban amikről készítette a printscreent?
És 5eFt. alatti fizetésnél is megnyitod az alkalmazást? -
kiskeni
aktív tag
válasz
ArthurShelby #36113 üzenetére
Nem tartok én az Odin-tól, szeretek ilyenekkel szórakozni. Anno régen egy Iphone 4 (valamelyik variáns) volt az áldozat, már nem is tudom miért ugrottam neki. Nem változtattam téglává, szóval nem hinném, hogy elbacnám az S9-et, ha valaha is megpróbálnám.
-
válasz
ArthurShelby #35945 üzenetére
Azt próbáltam leírni, hogy nekem rendben működik a dolog
De megpróbálom megváltoztatni a teljesítmény mód beállításait, ha elromlik a dolog, akkor tényleg ez a probléma nyitja
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
ArthurShelby #35727 üzenetére
A kivehető akkuknál igen, de a nem kivehetőnél szerintem nem nagyon lehetne ilyen kikötés. Pl. Huawei, Honor, Xiaomi... ezeknél nincs olyan, h külön akku gari...
-
e-newsee
addikt
válasz
ArthurShelby #35719 üzenetére
Ha rendes helyen vetted, akkor van 2 év garid a készülékre. Az akksit nyilván csak pénzért cserélik (ha 1 éves elmúlt már), de a jack-et gariban is illene. A sérülés pedig megint lóvés. A keret pedig biztos nem olcsó, mert kb arra van ráépítve minden. Már amennyire tudom. De majd a szakik kijavítanak.
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #34991 üzenetére
De, igen, így is lehet mondani
Annyi a különbség, hogy ez nem márkához kötött.
-
zelos
aktív tag
válasz
-
viewdetails
addikt
válasz
Legelek
De.
Donki Hóte
"Nem az SMS utódja, mert internet kapcsolat nélkül nem működik" De, olyankor SMS-ben küldi a szöveget.
-
Freerider90
kezdő
válasz
ArthurShelby #34909 üzenetére
Hát ezt jól látod 🤣 S9+-ról van szó amúgy OTA-N fel megy?
-
válasz
ArthurShelby #34873 üzenetére
Nem kell a linket másolni. Katt a sáv jobb oldalán a "láncszem" ikonra, aztán katt a buborékban megnyíló URL-re. Ez így sztem elég gyors, bár én is kikapcsolnám, ha lehetne...
-
Parallaxis
addikt
válasz
ArthurShelby #34870 üzenetére
Nálam a valódi oldalt nyitja meg, nem is tudom mit keres nálad a google a címben.
-
törölt tag
válasz
ArthurShelby #34870 üzenetére
Akkor ez olyasmi mint a Chrome féle egyszerűsített nézet?
-
e-newsee
addikt
válasz
ArthurShelby #34856 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
ArthurShelby #34562 üzenetére
Sajnos mindegy, hogy wifi, vagy mobilnet :(
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #34507 üzenetére
Én is, de előttem ezt használták, így azzal válaszoltam. Sorry
(Bocsánat
)
-
törölt tag
válasz
ArthurShelby #34141 üzenetére
Az feloldó minta ellen nem megoldás.
Pont emiatt próbálgattam, 20-30 feloldás simán belement, és nem reklamált. -
Rinocerosz
őstag
válasz
ArthurShelby #34081 üzenetére
Próbaltál már ilyen odinos "újra telepítést"?
-
szevassag
tag
válasz
ArthurShelby #34076 üzenetére
Nekem is volt Galaxy Alpha-m és ugyanez volt a hiba. Már a pokolba kívántam a Samsung-ot, de aztán jött egy szoftver frissítés és megoldódott a probléma. S9+-nál semmi hiba eddig.
-
papi77
addikt
válasz
ArthurShelby #34076 üzenetére
Ahol nagyon nincs 4g,vagy csak rossz a térerő,ott szokta dobálni a hálózatot.
-
kelly416
veterán
válasz
ArthurShelby #33686 üzenetére
A cég valószínűleg engedélyezte, mert volt bekapcsolva és működött is, telefonálás közben tudtam netezni. De kikapcsoltam, mert az volt a tipp, hogy ez okozza, és mindkét variációban másodpercekig hallóztam a néma telóba.
-
Kroni1
veterán
válasz
ArthurShelby #33682 üzenetére
Igen, nekem is, és ez leginkább a céges kártyákra vonatkozik, lakosságinál már engedélyezve van a volte ha jól sejtem nem csak előfizu de már domino kártya esetében is...
De ami szomorú, hogy S7-S8 nem volt érzékeny ugyanerre a kártyára.
-
e-newsee
addikt
válasz
ArthurShelby #33657 üzenetére
Linkelhetnéd azt az ebay-es oldalt, mert eddig amit Mi Band 4-ből láttam ott, az mind 11, de inkább 12k volt. Free shippinggel. Nem 5500.
Nekem ezt dobja ki a "mi band 4"-re keresve ár szerint rendezve. Ami új, és nem licitálós, azok nincsenek olcsóbbért.
Mi Band 4 ebay -
Kroni1
veterán
válasz
ArthurShelby #33582 üzenetére
Nekem is változó, de érzésre volt már 4mp-nél hosszabb is.
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #33579 üzenetére
És nálad is fennáll ez a "nem tudod fogadni a hívást" hiba?
-
kiskeni
aktív tag
válasz
ArthurShelby #33150 üzenetére
A bekapcsolós dolgot én is tapasztalom, de azt kb az elejétől fogva. Ha abból indulok ki, hogy a bekapcs gombhoz mennyi funkciót lehet társítani, akkor könnyen előfordulhat, hogy szándékos a késleltetés kikapcs gomb lenyomása után. Gondolj bele, a késleltetés ideje alatt simán lenyomhatod a gombot másodszorra is, az meg úgy már a kamerát hívná elő. Szerintem azért van késleltetés, hogy így a "kikapcs gombot többször lenyomom" funkciók tuti mindig rendben működjenek, tehát hogy a telefon mindig pontosan meg tudja állapítani mit is akarsz a gombbal.
Az ujjlenyomat meg nekem pöccre megy ráérintem az ujjam és bumm, feloldva. Néha picit gondolkozva old fel, de akkor nem is érzem épp a legtisztábbnak az ujjamat, illetve van mikor több izzadságra instant hibát jelez.
Szerk.: Igazam volt. Tehát neked a kamera gyorsindítása kikapcs gombbal be van kapcsolva. Ha kinyomod, nem lesz késleltetés.
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #33153 üzenetére
Nekem is kell neki az a kb. fél másodperc, de ez szerintem nem a telefon lassúsága, hanem az animáció ilyen. Nekem eddig fel sem tűnt....
-
esbii22
őstag
válasz
ArthurShelby #33153 üzenetére
Nekem nincs levéve az animáció, de ha benyomom az oldalsó gombot egyből elsötétül a kép. Talán próbálj meg egy Wipe cache csinálni vagy egy FR-t legvégső esetben 🙂
-
Rinocerosz
őstag
válasz
ArthurShelby #33150 üzenetére
A fejlesztői beállításoknál le van véve az animáció sebessége 0.5-re? Mert a oneplusnál alapból úgy van ha jól tudom.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
ArthurShelby #32832 üzenetére
A westend-el szemben van a márkaszerviz tudtommal(én voltam már ott)
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
ArthurShelby #32832 üzenetére
Milyen kis előítéletes vagy
Én az újbudai samsungban voltam, ott is egy fiatal csaj fogadott, felvitte a telefonomat és meg is csinálta. 2 perc volt neki
Én egy próbát tennék a helyedben, ha meg nem menne akkor menj el az ujbudaiba -
vodrosjozsi
addikt
válasz
ArthurShelby #32829 üzenetére
A jack dugóval volt nekem is gondom de kiderült, hogy csak poros volt.
Ezt meg bármelyik bolt (samsung) megcsinálja ingyen. Kérd, hogy az usb portot is fujja ki -
dane
senior tag
válasz
ArthurShelby #32779 üzenetére
Én itt ellenőriztem...
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #32548 üzenetére
Töröld az alkalmazás adatait. Azzal nyersz pár száz MB helyet, időlegesen. De ezt kb. havonta ismételd meg, hogy ne gyűljön túl sokáig
-
samu74
addikt
válasz
ArthurShelby #32548 üzenetére
Ha zavar ,van a lite verzió is. Az puritán kinézetével kevesebb helyet foglal. De ez ilyen ,sokat foglal meg csipeget rendesen az aksiból . Én azt mondom hogy tojni rá. Ez legyen a legnagyobb problémánk.
-
samu74
addikt
válasz
ArthurShelby #32539 üzenetére
Nálam 821 mega.
Elfér.
-
törölt tag
válasz
3-4 hetente nézek fel célzottan egy weboldal dolgai miatt, nálam úgy van 500 fölött...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Nálam 738M
-
szemy94
senior tag
válasz
-
válasz
Ha sokat pörgeted, még sokkal több is lehet. Érdemes néha wipe cache-t nyomni...
@T_chris
Gondolom, S9(+), és így fest a Settings/Apps/... sötét módban... -
törölt tag
válasz
S_micsoda, és hol látod így, milyen rendszer van rajta?
-
válasz
ArthurShelby #32234 üzenetére
Csak a gyárit próbáltam. De a huawei-ek pl mindent felismernek gond nélkül. Gyárilag.
-
imis
senior tag
válasz
ArthurShelby #32147 üzenetére
Köszi, fáljrendszer volt a gond.
-
glacious
addikt
válasz
ArthurShelby #32107 üzenetére
Videót próbálj.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
ArthurShelby #31914 üzenetére
Tényleg így van. Nekem is van itthon egy s7, és mindig úgy gondoltam az a megfelelő méret. Mostanában ha éppen a kezem ügyébe akad megnyomkodom,
de már nem igazán lenne kedvem vissza szokni.
Viszont fateromnak most s10e telefonja van és az bizony tényleg nagyon kézre fekszik. Egykézel is szépen lehet használni, és érdekes módon üzemidőben is szépen teljesít. Mikor kérdeztem mondta, hogy 6-7 órát szépen kihúz neki (pedig okos óra is van rá kapcsolva). Igaz, nem játszik rajta. Nem tudom, hogy az s9 miért teljesít ennyivel rosszabbul üzemidőben.Galaxy Alpha nagyon csinos telefon régen oda-vissza voltam érte
.
-
Flagstaff
tag
válasz
ArthurShelby #31862 üzenetére
Nálam pusztán a volte letiltása nem hozta meg a várt eredményt, az volt az első amit a fórum ajánlása alapján megpróbáltam. Nyilván ahol nincs 3G ott max a 2G marad telefonálásra és ha valami nagyon kell bekapcsolom a 4G-t arra a kis időre. Nálam bevált de nem mindenki úgy használja a telefonját mint én ezért lehet ez másnak nem járható út.
-
kelly416
veterán
válasz
ArthurShelby #31815 üzenetére
Hát... a baseus nem tudom, mennyivel minőségibb mint az ugreen. Minden esetre kábelekből inkább ugreent szoktam venni, autós töltőkből baseust, de faliból is ugreen van, több portos. Szóval passz, de hónapok óta jól működik nálam ez a kis izé.
-
kelly416
veterán
válasz
ArthurShelby #31721 üzenetére
-
kelly416
veterán
válasz
ArthurShelby #31721 üzenetére
Most így nem, majd igyekszem nem elfelejteni, de kb. fél centi- 8mm lóghat ki max, mert megfogni is alig lehet.
Mondjuk sok mindent nem cserélgetek ott, úgyhogy akár örökre vasalva maradhatna is benne, de jelen pillanatban autó nemigen van a töltőhöz.
Egy 96-os Clio van otthon csak, abból kicsit jobban kiáll, mint a nemrég eladott Focus MK2 aljzatából, és nem tudom, a családi batárral mennyire lesz kompatibilis, mert még néhány hónapocskát várnunk kell arra is sajna.
Szerk.:
A Fordban kb [ennyire] volt beépülve, csak a piros csík feletti látszott ki. Ez azért hangyányit kevesebb, mint a Samu féle gyári töltő kilógása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- Kerékpársportok
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest