-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
STC Speed #40058 üzenetére
Facepalm, ezt el is felejtettem
De jó, viszont jobban örülnék ha ebből is lenne kettő, mert ha kiviszem a kocsiba amit a telóhoz adtak akkor félő hogy elkeveredik. Az meg nem lenne jó mert amikor telefont adok el szeretem mindig kiírni hogy "minden tartozéka hiánytalanul meg van"
-
whiteman0524
aktív tag
Valaki meg tudná mondani hogy mi a pontos típusa az S8 gyári USB kábelének? Szóval nem arra vagyok kíváncsi hogy Type A - Type C csatlakozói vannak hanem valami gyári azonosító szám érdekelne. Szeretnék venni még egyet a kocsiba gyorstöltéshez.
-
whiteman0524
aktív tag
Pedig tényleg ott körül volt a töltési ideje az S6-nak. Jó lehet hogy nem 45 perc volt, de az biztos hogy 1 órán belül volt. És bírta is rendesen az akksi mondjuk sosem nyúztam sokat a telót. Mérsékelt használat mellett 2 napot kibírt egy töltéssel, szóval szerintem nem volt gondja. És mindig hivatalos rommal használtam, nem valami kiherélt verzióval. De persze az első mindig az volt hogy letiltottam mindent ami nem kellett.
-
whiteman0524
aktív tag
Az normális ha az S8 kb. 1 óra 30 perc alatt töltődik fel 0-ról 100%-ra? Nekem ez marha soknak tűnik. A régebbi S6-om ugyan ezt kb. 45 perc alatt csinálta meg, mondjuk ott egy fokkal kissebb is volt az akksi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged