Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hp16
tag
Van olyan alkalmazás ami megbízhatóan megmondja milyen állapotú az akksi?Samsung Members jónak írja,de kevésnek érzem,vagy szervízben be tudják mérni?
-
hp16
tag
Sziasztok
Most sikerült vennem egy használt S7-et,lenne két kérdésem,lezárt telefonnál ha megnyomom a bekapcsoló gombot,de nem oldom fel,fentről letudom csúsztatni azt a menüt ahol a repülőgépes üzemmódot,wifit,stb tudom kapcsolni,ezt belehet állítani úgy hogy csak feloldott állapotban lehessen?Sokszor a zsebemben benyomódik valami.A másik kérdés,olvastam az összefoglalóban hogy van benne EIS,és OIS is,az EIS hol kapcsolható ki?Az OIS akkor aktív marad?EIS itt is levág a képből és rontja a minőséget?
köszi -
hp16
tag
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy a napokbnan vettem egy S7 edge-t. Működött is minden egészen addig, amíg nézem, hogy nem frissíti a szoftvert. REndben gondoltam akkor rádugom pc-re és majd úgy. Letöltöttem a Samsung hivatalos oldalárol a Smart Switch nemű programot. Teló gépre és írta is hogy frissítsem meg is történt. Az első újrainditásnál kezdődtek a problémák. Kért valami számomra teljesen ismeretlen jelszót. Ki fórumozgattam, hogy ilyernkor kell csinálni egy hard resetet és akkor nem kéri. Nem is kérte utánna. Azt hittem hogy minden rendben vab, de rá kelett jönnöm hogy nem csatlakozik a hálózatra. Tehát nincs hívás sms mobilnet. Mi lehet a baj?? Hogy lehet ezt orvosolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik