- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
válasz
GeneraL_XTX #7167 üzenetére
majd egy het mulva is ez legyen a velemenyed...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Passz, Nálam Telekom-os rom van, pedig fel akartam rakni a DBT német romot, de nem tettem.
Lefrissítettem ADP1-re, reset, majd utána belaktam, és semmi gondja, baja nincs. 24/7 megy a GPS és a Bluetooth, webrádió, böngészés, stb, így beletolok nagyjából ~5 óra kijelzőidőt 2-3 nap készenléti idővel. Szaggatás, röcögés nincs.
-
savoo
addikt
válasz
Pedig az.
-
marquuard
veterán
válasz
GeneraL_XTX #7153 üzenetére
-
válasz
GeneraL_XTX #7150 üzenetére
Phone INFO ★Samsung★, vagy amit hackeeeee írt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
GeneraL_XTX #7150 üzenetére
Download mód, vagy beállítások->az eszköz névjegye->állapot->eszköz állapota.
Ha hivatalos, akkor nincs gond.
Amit fel akart tenni, az más, az arra való, hogy a memória bizonyos részét titkosítsd, és ott tárold a személyes adataid, titkosítva.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
GeneraL_XTX #7148 üzenetére
Knox ugrás = garanciavesztés.
-
taranis
addikt
válasz
GeneraL_XTX #7143 üzenetére
A rendszer egészét nézve minimálisnak tekinthetőek a módosítások, én erősen kétlem, hogy lassabb lenne egy szolgáltatós rom, vagy hogy jobban merítené a telót. Ettől még elhiszem, amit tapasztalsz, csak szerintem más miatt lehet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
GeneraL_XTX #7143 üzenetére
Placebó.
-
nuri
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #7098 üzenetére
Ha már ily szerencsés vagy, hogy választhatsz 2 teló közt iphone-t hagyd meg, értékállóbb, 2 év múlva többért el lehet majd adni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
GeneraL_XTX #7098 üzenetére
Nekem gyári telekomos rom van fent, lefrissítve APD1-re, és nincs akadás, röccenés. Szépen teszi a dolgát.
-
MartOOn
addikt
válasz
GeneraL_XTX #7095 üzenetére
Igen, valaki a fiat multipla-t is szepnek latja...
maradjunk annyiban, hogy a te tapasztalataidat a nagy többség nem tamasztja alá. Mindenki másképp tapasztal sőt maguk az elvarasok is mások.
-
MartOOn
addikt
válasz
GeneraL_XTX #7067 üzenetére
Fejlesztői menüben (mert itt ilyen is van, nem csak vendég vagy a saját telodban) kapcsolj nagyobb animaciot es maris olyan smooth lesz, mint az ios.
Nincs azzal semmi baj ha mas telokhoz, oprendszerekhez merjuk a topik telojat. A baj azzal van amikor szemellenzos netto butasagokat kell itt olvasnunk. Sima i6 gyorsabb szmuuuuszabb mint az s7edge.... Es hasonlok. Mert ha csak neked lett volna ez a két telefon akkor talan, ismétlem talan elhisszuk neked de igy hogy van epp eleg tapasztalatunk igy azert nehez minket megvezetni.
azt is elhiszem hogy neked bejonnek a hosszu animaciok igy porog meg ugy uszik ki... Es ez neked mar smooth de van azert itt olyan is aki ezeken már tul van. Meg ha az i6s-sel merted volna ossze azt mondom hataereset. Ebben az összehasonlításban azert volt mar voks ide is oda is. De i6? Most ez komoly?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
GeneraL_XTX #7084 üzenetére
Még mindig ott tartunk, hogy az iOS-t mondjuk 10 különböző hardverre kell optimalizálni, az Android-ot pedig több ezerre kellene, de nem lehet. A többit gondold végig.
Nekem is Telekomos, és semmi akadást, röccenést nem tapasztalok. Mondom ezt úgy, hogy használtam iPad 4-et (tudom, az nem iPhone, de iOS).
-
válasz
GeneraL_XTX #7081 üzenetére
Az mindig is úgy volt itt a fórumokban, hogy az aktuális telefon topicjában egy másik telefonnal akár egy szóban is összehasonlítod a telefont (legyen az akár IOS vagy Android rendszerű), akkor mindig lesznek olyanok, akik ezt személyes sértésnek veszik és kijön belőlük a kultúrember. Ez emberei gyarlóság. Aztán, azok az emberek akik később leváltják az aktuális készüléküket és átmennek egy másik topicba ami egy másik telefonról szól, akkor ott ugyan ezt a viselkedést produkálják.
Nyilván az aktuális telefon topic arról a telefonról kell, hogy szóljon, de ettől még meg lehet említeni időnként (és nem egyfolytában) a konkurencia készülékeit. Ettől függetlenül a fanatikus sértődöttség ellen nincs orvosság és nem is lesz, meg az ellen sem, hogy vannak olyan trollok, akik szándékosan akarják az aktuális telefon topican ráerőltetni másra a saját másik telefonjukat és szándékosan gerjesztik a hangulatot. -
válasz
GeneraL_XTX #7081 üzenetére
Engem az andorid győzött meg pár éve, minden hibája ellenére.
Hidegen hagy az iphone, akármilyen jó is. -
maximilian4
addikt
válasz
Én párhuzamsoan használom mindkettőt. Nálam az s7 edge nyer mindenben. Ennek ellenére marad az i6, de ezek után nem hiszem hogy fogog venni apple terméket. Ezzel a telefonnal a samu nagyon kimaxolta a kategóriát. Én azt mondom hogy az i6 minőségi telefon,de ez...soha nem volt ilyen telefonom ami ennyire egyben lett volna (pedig volt pár). Érzésre egy atomrobbanást is túlélő cuccról van szó, minőségben ugyanígy a legjobb anyagok, ráadásul vízálló. Hatalmas plusz pont a microSD foglalat és a hatalmas akksi. De igazából mindenből a legjobb került bele (ufs, kamera, kijelző...). Rendszerszebesség terén eddig egál a 2 telefon, 3rd party alkalmazásoknál néha néha az i6 is meg tud torpanni, minden más tényező az s7 edge fele dönti a mérleget.
-
Galahed
senior tag
válasz
Egyébként tényleg igy van. Amikor IOS-ről mentem androidra akkor is igy éreztem, aztán nemrég amikor BB Passport-ról jöttem ide akkor is ez volt az érzésem.
De amúgy nem rossz ez a készülék
U.i.: közben visszaolvastam, látom nagyjából felesleges volt a hozzászólásom, többen már nemrég kivesézték ezt a témát...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Először még furcsa a szabad levegőn de majd megszokod
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Motoros topic
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Apple Watch 9 41mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4325
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest