- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaucho
tag
válasz
CharlieBrown #4038 üzenetére
Mi kérünk elnézést,hogy annyira részletes vagy,hogy nekünk kell kitalálni mire gondolsz!
De persze ezek után savazd le bármelyik válaszolót...
"Gyári forgalmazó"-n mit értesz?Öö...Samsung?
Mert ebben a kontextusban a válasz maga a Samsung.
Csak,hogy mi is polkorrekt szarkasztikus gyerekek maradjunk,mint te is.
-
Valkűr
addikt
válasz
CharlieBrown #4038 üzenetére
A posztod nem tartalmaz ilyen információt amire reagáltam...Én kértek elnézést érte
-
Valkűr
addikt
válasz
CharlieBrown #4035 üzenetére
260 a 64 gigas verzio. A 32 gigas olcsobb kell legyen
-
Apollo_21
addikt
válasz
CharlieBrown #4026 üzenetére
Helló!
Nekem még au Omnia 1es időkből vannak róluk emlékeim..illetve az lg kg800as időkből...
Lehet azóta változtak de írok pár sort a sztorimról velük...de ez ilyen 4-5éves..tehát javulhatott a dolog.
Mindkét telefon úgyjött ide h újak, és 0 kilóméteresek..igen az lg full idegennyelvű volt..a gombok nemazokat a menüket nyitották vagy funkciókat indították mint a kicsit rozoga itthonlévő ugyanolyan készülék...+ nemment fel az adatkábellel a gépre..és bemagyarázták h a gépem is **** na akkor mentem be..és a kis eladó csaj volt olyan butácska h a fönök tudta nélkül elkezdett velem foglalkozni..jah igen..csak a fönöknek ez utánna nemnagyon tetszett...Szóval hosszú és rossz tapasztalat...
Az omnia-t is hagyjuk..16ost vettem..lett 8as...fehér foltos kijelzővel..aztán lett 8as jó kijelzővel és 3.ra már inkább be sem mentem intézni... -
iSonic
addikt
válasz
CharlieBrown #3864 üzenetére
úgy-úgy
Alapjába véve 32GB-os verziónál 6-7GB a rendszernek levan foglalva, szóval úgy kell a tárhellyel variálni. Sajnos nem a tárhely miatt van 60-70k felár, hanem mert ezen szedik a legnagyobb hasznot a gsm boltok.
[link] 162k van már forgalmazóis garis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest