- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
#67656192 #7254 üzenetére
Masfel evig volt meg a nexus 5om, elotte hasznaltam iphonet az osszeset az 5ig bezarolag, de androidom is volt s2, s3, s4 aztan jott a google teloja es valami hihetetlen megvaltas volt, masfel ev utan azonban gondoltam kiprobalom megint a legujabb csucsot, gondoltam azt a szintet legalabb hozza majd, sajnos tevedtem de annyira nem gaz hogy aris bukjak rajta egy halom penzt, megvarom a kov nexust, addig elleszek ezzel, viszont a felesegem telojaval nemtudom mivan mert az tenyleg szar, de egy honap utan maris ujratenni neki aztan meg eljatszani ezt havonta... Mar letiltottam neki az appokat amiket nalam is de olyanokat csinal neki hogy csak nezek es en szegyenlem magam a samsung helyett..
Új hozzászólás Aktív témák
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Xbox One
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mesterséges intelligencia topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest