- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizmand
aktív tag
válasz
#28752640 #36197 üzenetére
Szia
Én pont tegnap nézegettem az S6 kínálatot, hogy mennyiért mennek, de nagyon nagy a szórás közöttük. 55-100 ezer ig minden van.
Mivel neked új a kijelző+ az akksi, valamennyivel drágábban kellene adni, én olyan 70-75 ezer ért hirdetném. A független telefonokat mindig jobban veszik, így lehet megérné függetleníteni. Gondolom minden működik a telón+minden tartozéka megvan. -
atti1848
senior tag
válasz
amoledus #36186 üzenetére
Szia.
A 7-s frissítés után volt legelőször, hogy úgy befagyott, hogy egyik gombra sem reagált, csak a Download módra és úgy sikerült újraindítani, majd 2-3 hónapra rá fagyott be úgy, hogy újraindítás után az értesítési LED fehéren villogott/világított. Ekkor kellett már vinnem szervizbe.
-
törölt tag
Sziasztok. Mennyiért lehet eladni egy 2 éves samu s6 ot?
A kijelző beégés miatt nost lett cserélve illetve az aksi is 15 ezerért. Védőtokban volt szal a hátlap is zsír. Ha kell függetlenítem de vodafonos. Papírokkal tudom igazolni az aksicserét is. -
-
vjozsef
senior tag
válasz
icemad #36183 üzenetére
Odinnal raktam fela 4 fajlosat, es ez lett belole, vagyis semmi, mert NAND write 30 percen at es semmi jele hogy menne.
Eredetileg O2-os volt a keszulek, de nem fuggo!
Ez lehet a baj?
UPDATE: Virtualboxbol probalom WinXP alol. Telefont megtalalja USBn, valaki probalta mar igy?
-
vjozsef
senior tag
válasz
hzoltan #8337 üzenetére
Nekem iy ugyanez a helyzet, probaltam mar tobbfele Odinnal, semmi eredmeny. Vagy NAND Write-nal var sokat es nem megy a csik, vagy SetupConnectionnel megfagy.
Mit csinaljak? Nekem O2 Germany van fuggetlenul, azt is szedtem le ra.
Recovery mukodik, de semmi eredmeny, mert a Samsung logonal megall a boot folyamat.
-
sgeza
veterán
-
Kékes525
félisten
-
Ricardo
titán
Az mitől lehet, hogy nem dobja fel OTA-n a frissítést? Van új, az én telefonom régiójára való, de nem jelzi, kézi keresés esetén sem. Minden gyári, knox 0.
-
Treck
aktív tag
Telekomra uj, 33 megas frissites erkezett. A juliusi bizt. javitas.
-
-
törölt tag
Sziasztok. Beadtam a szervízbe a telóm kijelzőt cserélnek garanciálisan. Egyúttal az aksit is kicseréltetem hogy ne keljen félév múlva ismét szétszedetni. Az lenne a kérdésem, megállapítható e valahogy az aksirol, hogy null kilométeres e?
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
A telefonom megadta magát és nem akar elindulni, folyamatosan újraindul, bejön a SAMSUNG felirat és újraindul. Újrainduláskor van hogy az értesítő led fehéren, lassan villog.
A Recovery bejön és már csináltam Wipe Partition-t, de az sem oldotta meg, meg egy kis idő után az is befagy és nem működnek a gombok sem.
Betölt a Download mód is.
Egy új ROM feltelepítése előtt szeretném lementeni a fényképeket. Esetleg lehet-e úgy feltenni ROM-t a telora ODIN-nal, hogy az adatok megmaradjanak? A telefon Telenoros és még garanciás.nem tudom, hogy az ODIN-s telepítés megoldaná a problémámat.
-
beji
tag
Sziasztok!
Segítségetek kérem!Arra lennék kíváncsi hogy mi a franc az a ''en'' az információ sávba?Megjelent egyszer és nem tudom mi az!Galaxy s6 edge.
Köszönöm a válaszokat! -
sgeza
veterán
válasz
focvis #36152 üzenetére
Én nem vinném be, illetve mindenképpen csak úgy, hogy nehogy töröljék! Mindenképp kérdezzétek meg, hogy tudnak-e így vele valamit kezdeni!
Azt gondolom egyébként, hogy nem nagyon foglalkoznak ilyennel, simán csak törlik, illetve ráteszik újra a legfrissebb romot.
Ha kell segítség, megpróbálhatok kezdeni vele valamit! -
sgeza
veterán
válasz
focvis #36150 üzenetére
Szervizbe felesleges vinni! Ott sem fognak vele sokmindent kezdeni, max ledózerolják. Ha ez nem gond, akkor ugyanebben a recovery menüben te is meg tudod tenni a wipe data factory resettel!
Bár én azért próbálnám valahogy helyretenni, ha kellenek róla az adatok. Hol van helyileg a készülék? -
-
-
sgeza
veterán
válasz
focvis #36138 üzenetére
Próbálj meg egy cache törlést!
Kikapcsolt állapotból hangerő fel, home gomb és bekapcs egyszerre. Amikor bejött a Samsung logó, elengedheted őket!
A megjelenő menüben a hangerő gombokkal lépkedj a clear cache (vagy valami ilyesmi, de semmiképp ne a data) lehetőségre, majd bekapcs gomb! Még egy megerősítést kér, aztán utána mehet a reboot! -
Srácok!
Gyors helpet kérek szépen!A feleségem nem tudja feloldani az S6 edge-t; amikor a feloldó jelszót gépelné be azt, az üzenetet kapja, hogy "A Samsung billentyűzet leállt".
Eddig próbáltuk sikertelenül:
- újraindítás
- szoft reset (bekapcs + hangerő le)
- SIM ki-be.Mi tehetünk még?
Köszönöm!Megkérdezem az S6 edge topikban is.
-
sgeza
veterán
-
Tomika86
senior tag
Letöltöttem Sammobile oldaláról, kiválasztva a Hungary és XEH verziót, erre felrakom és azt írja ki hogy TPH, de elérhető CSC kódoknál ott a XEH is.
Azért próbálom mert erre a TPH ra nem jön frissítés, utolsó Június 1.
Miért van ez?
-
Tomika86
senior tag
Sziasztok!
Valami Portugál Rom-ot sikerült feltennem ezelött a telómra.
A Magyar független a XEH végű igaz? Fel tudom úgy rakni, hogy megmaradjon minden adat a telefonomon? Képek videók, névjegyek, sms-ek?Köszönöm!
-
ToomyC
aktív tag
Melyik főzött rom a jobb , ki mit használ ... ha használ egyáltalán valaki ? Vagy esetleg csak Kernel-t ...
-
ToomyC
aktív tag
Titanium-mal kiszedtem pár google appot , meg a peel-t meg pár samsungos appot aztán lett egy féltéglám ... Mi ez ?
-
Kékes525
félisten
válasz
ToomyC #36103 üzenetére
Samsung Galaxy S6 root:
GalaxyS6Root.HighOnAndroid.com
Samsung Galaxy S6 & S6 Edge Root
CF-AUTO-ROOT for galaxy S6 SM-G920F (baseband version G920FXXU3DPDP)
How-To: Root SAMSUNG GALAXY S6
Install TWRP and Root Samsung Galaxy S6/S6 Edge on Android 7.0 Nougat
How To Root 7.0 Nougat Firmware on Samsung Galaxy S6/S6 Edge with Magisk [SM-G920F and SM-G925F]
Downloads To Root Samsung Galaxy S6 On Nougat 7.0 Using CF-Auto-Root
-
ToomyC
aktív tag
Sziasztok,a napokban lejár a gari az S6ról úgy döntöttem itt az idő a rootolásra,viszont Samsungal még nem volt dolgom ... Valaki tudna segíteni ? Legfrissebb szoft. van a telón ...
Új hozzászólás Aktív témák
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Total Commander
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Nők, nőügyek (18+)
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Ingatlanos topic!
- Gaming notebook topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest