- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
csorbajeno #37099 üzenetére
Van már a K&H-nak is, így aki ott van (például én is), az használhatja. Működik rendesen. A Samsung pay-hez nem tudom hasonlítani, azt nem ismerem.
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Ő miért nem kompatibilis az eszközömmel?
Én úgy tudom az S6 támogatja.
Vagy a mi régiónk nem? -
Kékes525
félisten
válasz
icemad #37093 üzenetére
Már itt van: Install Android 8.0 Oreo On Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 Edge
Nem néztem meg a videót.
-
icemad
nagyúr
válasz
hódmaci #37092 üzenetére
Szvsz mire kijön az oreo, addigra az emberek 90 százaléka már lecseréli az s6-ot. S8-ra se várom április előtt, az s6 meg még később kapja meg. Ha viszont tényleg kiadják, akkor az eléggé nagy plusz pont lenne a samsungnak. Ezt előtte még egyik nagyobb gyártó sem merte meglépni. (applet nem számolom ide, mert nem ismerem, nem tudom ott mennyi a terméktámogatás ideje.)
-
hódmaci
senior tag
Akármi is lehet
-
bessko
csendes tag
válasz
csorbajeno #37074 üzenetére
Köszönöm, tökéletes!
-
Kékes525
félisten
Valaki használja az Xposed for Lollipop/Marshmallow/Nougat? Csak azért kérdezem, mert a Samsungnál problémák voltak vele Nougat előtt (Bootloops). Nem tudom, hogy Nougat alatt biztosan jó e?
-
hódmaci
senior tag
válasz
csabyka666 #37075 üzenetére
Szia!
Talán a Rukie? -
Zizmand
aktív tag
válasz
csorbajeno #37074 üzenetére
Igen, erre gondoltam.
-
-
myckie2
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem. Nemrég vettem egy Galaxy S6-os készüléket és sajnos a kamerával nem tudok normális képet lőni. Minden alap gyári beállításon van, auto-focus módban. Kép készítésekor egy pontra ráfókuszál és a kép többi részét meg brutálisan elmossa valamiért a telefon. Nem a lencse a koszos, mert manuálisan másra fókuszálok, akkor az tökéletesen éles lesz, de ugyan úgy elmos minden mást. Valaki tapasztalt már ilyet? Egy kép a problémáról: [link]
Segítséget előre is köszönöm!
-
Kékes525
félisten
válasz
csabyka666 #37079 üzenetére
Ez szerintem független a fejlesztés helyétől, mert attól függ, hogy az adott országban hányan csatlakoznak hozzá. Annyiban talán mégsem, hogy a magyart itthon többen ismerik.
-
-
Kékes525
félisten
válasz
csabyka666 #37077 üzenetére
Ez alapján lehet, hogy azt is megtudod találni.
-
-
Kékes525
félisten
válasz
csabyka666 #37075 üzenetére
JóSzaki Ez az?
-
Üdv mindenki!
Androidos alkalmazások topicban feltettem már a kérdésem, de nem kaptam választ, hátha ez a csoport tud segíteni.
Keresek egy programot. Feldobott az egyik app egy reklámot, amit gyorsan ki is nyomtam, de valamiért mégis rákerestem a reklámozott app nevére (amit már azóta elfelejtettem).
Csak átfutottam, és lehet rosszul is értelmeztem, mit tud, de hátha ti tudtok segíteni...Mintha valami olyasmit ajánlott volna az app, hogy én feltelepítem, és beírom, hogy mihez értek (pl. villanyszerelés, késélezés, teljesen mindegy...), és ha egy másik felhasználó belép, szakembert keres a közelében, akkor engem is kidob találatnak. Ha most egy forradalmi ötletet mondtam el, hát legyen, programozzátok le, aztán 30%-ot kérek majd.
A lényeg, hogy ha van ilyen app egyáltalán, a nevét meg tudjátok mondani nekem?Az ikonja mintha zöld és fehér színű lett volna, talán zöld fogaskerék fehér háttéren?
Tudom, tű-szénakazal, plusz lehet nem is azt tudja, amire én gondoltam...
-
Kékes525
félisten
válasz
csorbajeno #37071 üzenetére
Ha ilyen van, akkor valószínű, hogy nem mindenhol fordul elő.
-
-
bessko
csendes tag
Sziasztok!
A navigációs gombok világítása hol kapcsolható ki-be?
-
ShadowLac
addikt
Moblaréna írja hogy az s6 is kap oreot.
-
Kékes525
félisten
válasz
csorbajeno #37064 üzenetére
Persze még kisvárosban, falun, tanyán, elhagyott helyeken, lehet.
-
Kékes525
félisten
válasz
csorbajeno #37060 üzenetére
+1 Telekomos vagyok, 4G-t használok és semmi probléma. Ott szerintem más gondok lehetnek.
Persze az még kérdéses lehet, hogy a hívott felek között van e valami összefüggés? Arra gondolok, hogy milyen irányban mentek ki a hívások. -
-
Kékes525
félisten
válasz
csabyka666 #37055 üzenetére
Én még nem tapasztaltam semmilyen recsegést.
-
-
zümzümm
senior tag
válasz
csorbajeno #37032 üzenetére
Még egy utolsó kérdés az S6 asztali töltővel kapcsolatban. USB kábel jár hozzá? Erre vonatkozólag nem találtam eddig, egy magyar webshopnál sem leírást a termék adatlapján.
-
-
Ricardo
titán
válasz
csorbajeno #37043 üzenetére
Szerintem nem jön rá. A Samsung elengedte az S6-ot. Talán a biztonsági frissítések jönnek még egy darabig, de új droid már nem.
-
csorbajeno
veterán
válasz
csabyka666 #37041 üzenetére
A 7.0 és a 7.1 is Nougat, a 8.0-tól pedig Oreo. Kívancsi vagyok, hogy tenyleg megkapjuk-e az oreót.
-
Ricardo
titán
válasz
csabyka666 #37041 üzenetére
A 7.1 nougat, ahogy a 7.1.2 is. Az Oreo már nyolcas. 8.0 8.1, és így tovább.
Szerk: A 7.0 az alap nougat.
-
-
Gábor-KJ
őstag
-
sgeza
veterán
válasz
csorbajeno #37037 üzenetére
Na ezeket a kondikat kell csak kicserélni, és további évekig fog hibátlanul üzemelni a cucc. Némi forrasztási gyakorlattal kell rendelkezni persze, de nem nagy ügy.
-
sgeza
veterán
válasz
csorbajeno #37027 üzenetére
Az alaplapok esetében szinte mindig az szokta okozni a hibát, hogy elöregednek rajta az elektrolit kondik. Ezeket lehet látni szabad szemmel, jobb esetben csak megpúposodik a tetejük, rosszabb esetben el is tudnak pukkanni, vagy csak kifolynak. De nem túltölt.
Ezek filléres alkatrészek, a hibás kondik cseréjével javíthatóak ezek az alkatrészek, nem kell sokezerért szervizbe vinni, netán kidobni.
Viszont a telefonban kétlem, hogy elektrolit kondik lennének! Abban szerintem félvezetős kondik vannak. A következtetés jogos, de szerintem nem ez a baj. -
zümzümm
senior tag
válasz
csorbajeno #37032 üzenetére
Ahh értem, így már világos, köszönöm! E szerint fogok keresgélni.
(#37033) Zitta
Köszi! -
-
csorbajeno
veterán
válasz
zümzümm #37031 üzenetére
Az S6 csak kábelesen tud gyors töltést, amit valóban engedélyezni kell neki és megfelelő hálózati adapter szükséges hozzá. Viszont vehetsz hozzá bármilyen "Fast charge" feliratú Qi- töltőt azzal nem leszel előrébb, mert az S6 családból csak az S6+ rendelkezik a vezeték nélküli gyors töltés képességével. A sima S6 és S6 Edge nem tölthető gyorsban vezeték nélküli technológiával, csak az USB aljzatán keresztül.
-
zümzümm
senior tag
válasz
csabyka666 #37030 üzenetére
Úgy tudom, hogy S6nál a kábeles gyorstöltést szoftveresen engedélyezni kell, különben nem lesz belőle gyorstöltés.
Ezen a LINKen, majdnem az oldal közepén van egy print screen ami szemlélteti. Ha ez nincs bekapcsolva akkor tök mindegy hogy györstöltésre alkalmas eszközre csatlakoztatod vagy sem, nem fogja gyorstölteni.A másik, amiért én azt gondoltam, hogy a Qi töltőből létezik egy normál és egy gyorstöltésre alkalmas asztali töltő, hogy vannak olyan asztali töltők amin a SAMSUNG felirat alatt van egy FAST CHARGE felirat is.
normál
fastEgyébként meg pont azt a fajta USB kábelt akarom elkerülni mérföldekre
amit linkelté. Mert ez nekem meghalt kb 2-3 hónap alatt. Nem nyíródott ki teljesen, csak valami hihetetlen tetű lassú módon tölti a mobilt. Kb egy teljes éve szenvedek vele.
-
válasz
zümzümm #37029 üzenetére
S6 nem tud gyorstöltést Qi töltőn. Vagy te sima vezetékes töltőre gondoltál? Mert azt nem kell kapcsolgatni, a telefon tudja, hogy gyorstöltésre alkalmas töltőhöz van csatlakoztatva.
Volt kérdés talán korábban, 10%-ról kb másfél óra alatt telenyomja nekem a gyári Samsung töltő. Ritkán használom, inkább a Qi-n fekszik a készülék este, de ha a szükség úgy hozza, kábelen töltöm.
De minek vacakolsz a hongkongi cuccokkal, ugyanannyiért van eredeti emagon.
-
zümzümm
senior tag
Sziasztok
Ugy dontottem hogy a Quazar asztali toltot visszakuldom es helyette rendelek ebayrol egy S6 fast charge asztali toltot. Allitolag erdeti gyari...Nem a kegolcsobbat valasztottam(1600ft) ha nem egy 3800ft-ost hongkongbol. Remenykedem benne higy valoban erdeti lesz.
Egy kerdesem volna... Azoknal az asztali tolzoknel amik tudjak a gyors toltest... ugyan ugy kell ki be kapcsolni a gyorstoltes funkciot ahogyan az usb kabellel valo tolteskor? -
válasz
csorbajeno #37027 üzenetére
Hogy egy kondenzátor túltölt, ilyet én még nem hallottam. Blöff szaga van a sztorinak, lehet csak előadta magát a szerelő.
-
csorbajeno
veterán
válasz
csabyka666 #37024 üzenetére
A PC-mből kiindulva nem lehetetlen. Nyáron jártam úgy vele, hogy megbolondult, hol bekapcsolt, hol nem vagy csak úgy elszállt menet közben. Amikor meguntam, mert egyre gyakoribb lett, akkor elvittem szerelőhöz(informatikus) és azt mondta, hogy az egyik kondenzátor túltölt és az lövi le a gépet. De nem mindig jelentkezett, próbálta volna kiszűrni, hogy melyik is ez a kondenzátor, de a tesztprogram 2-szer hibátlannak találta, 1-vagy alkalommal hibát talált és egyszer el sem indult.
Ha a telefon alaplapja is hasonlóan van felépítve, mint a PC-k alaplapja, akkor lehet ilyen hiba nálad is. Szerintem. -
A másik problémám, amit a fórumon többen írtak, hogy sok hívásnál nagyon rossz, érthetetlen a beszéd, de már a tárcsázó hang is zörgős. Újratárcsázás után minden ok, viszont a hívó és a hívott is rosszul hallja, remélem, szolgáltatói hiba.
-
válasz
csorbajeno #37021 üzenetére
Igen, én is hardverhibát sejtek, de akkor miért van, hogy hetekig ki se kapcsolom, mégis jó, egyszercsak megbolondul? Hibás alaplap esetén gyakrabban gondolnám, hogy el kellene dobnia.
-
-
csorbajeno
veterán
válasz
csabyka666 #37013 üzenetére
Ahogy elolvastam a leírásodat, én arra gondolok, hogy alaplapi hibád van. Szerintem szerviz lesz a vége, amit annyiból sajnálok, hogy szeptemberben járt le a garanciád.
-
icemad
nagyúr
válasz
csabyka666 #37017 üzenetére
Kompresszor függő. Ha van speciális kompresszorod, amit a műszerészek is használnak, az jó. Egyébként fogpiszkáló tökéletes.
-
Dr V
őstag
Sziasztok
Milyen töltőkábelt vegyek, amivel működik a gyorstöltés is?
-
SIM 1 éves, ehhez a telóhoz készült, de ha ezen múlik, csináltatok újat.
Aljzatok éppen lehetnek porosak, kompresszorral kifújhatom szerintetek?Másik ROM, nem hiszem, hogy megoldja. Ha nem gyári lenne rajta, akkor inkább gyanakodnék, de teljesen turkálásmentes a készülék.
-
icemad
nagyúr
válasz
csabyka666 #37013 üzenetére
A sim kártyád nem túl régi/sèrült/karcos? Az is okozhat ilyen tüneteket. Esetleg valamilyen kosz az USB aljzatban, ami zárlatot okozhat?
-
Üdv ismét!
Mára biztossá vált - a gyári visszaállítás nem oldotta meg a fagyásos-bootképernyős problémát. A helyzet ugyanaz, mint előtte volt, akár 15 napig is megy hiba nélkül a készülék, majd pár naponta bedob 1-1 újraindulást, ilyenkor már tudom, egyik reggel bootképrenyő befagyva fogad.
Ma reggel is így volt, SAMSU...logó beállt, a telefon forró. Semmi gond, profi vagyok már, hang le + bekapcs hosszan, ekkor a képet elvette, viszont nem indult újra. Na mondom ez szép. A kék led ha lenyomtam a bekapcs gombot, akkor sötétkékről világosra változott, de nem indult el a teló.
Próba szerencse - hang le + bekapcs + menü gombot nyomva tartom, ekkor elindult, de egy olyan üzenettel, amit még nem láttam: WARNING! - blabla ha custom OS-t teszek fel akkor blabla. Mindegy, cancelre nyomtam, így már rendesen bekapcsolt, akksi 0%-on, így puff, ki is kapcsolt. Azóta feltettem töltőre, most megint jó, de ki tudja meddig.
Minden mindegy alapon feltelepítettem ezt a problémásnak gondolt frissítést, hátha a sablonszöveg bug fix megold valamit. Sanszos, hogy nem, mert már kb 5 frissítéssel ezelőtt is megvolt ez a probléma.A helyzet ciki, a gari ugyanis szeptemberben lejárt, de ha még lenne rajta, akkor is gáz, mert nem tudom egyértelműen produkálni a hibát. Max ha ott állok a boltban 1 hónapot, az alatt biztosan megfagy egyszer.
Tudtok mondani a gyári visszaállításon kívül valami okosat? Ahogy már írtam, a telón minden full gyári, egyetlen hülyeség sincs feltelepítve rá, semmi cleaner meg booster program. Mindössze 2 db külső forrásból származó app, a YouTube (háttérben futós) meg a CallNotesPro van telepítve, a többi mind a Playből származik, de azok se ökörségek.
Ehh, fene megette. Hadd ne vegyek új telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest