- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Kapcsold ki az optimalizációból a Novával együtt.
Beállítások -> Akkumulátor -> Adatok -> Automatikus energiatakarékosság -> Nova Launcher és Tesla unread -> Kikapcsolva
Akiknek merül a telefonja, a cella készenlétben, kijelző és az eszköz készenlétben miatt, azok szerintem kapcsoljanak ki valamilyen appk-t az optimalizációnál, az talán használhat, bármit ki lehet kapcsolni. Valószínűleg az "Automatikus energiatakarékosság" beállítását kezelheti rosszul az android és ezért fogyaszthat sokat.
Azért gondolom ezt, mert amióta a Novát és a Tesla unreadet kivettem az optimalizációból drámaian javult az akkumulátor idő. Biztos nem a Nova vagy a Tesla unread zavarhatta meg, hanem az "energiatakarékosság" beállítását írhatta felül. Tapasztaltam már a programoknál is, ha valamilyen funkció nem müködik rendesen, akkor a hibás funkció ki majd be kapcsolása néha megoldja a gondot. Itt is ez lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest