Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
A fényképeinek minősége sokkal jobb
Ha szereted a WP-t ha nem, a képei akkor is jobbak
Nem olyan vészes amúgy az kis dudor.. (cserébe sokkal "rövidebb" ha az ember elkezdi használni, akkor abszolút nem zavaró. De a Lumia 930 meg 1520 abszolút dudortalan, és nagy az esélye hogy dudor nélkül is jobb képeket csinál. (az 1520 biztosan) Az meg, hogy ki melyik rendszert szereti.. hát egyéni dolog. Egyre jobb lesz, végre rájött a Microsoft, hogy engednie kell az igényeknek, másképp nincs esélyük. -
Parallaxis
addikt
1280x720-ban lehet 8x lassitani, gyorsitani
8x-os lassításnál az is csak 800*450, csak felskálázza, azért olyan pixeles, ha megnézed gépen.
Ha normális minőséget akarsz, akkor ne lassítva rögzíts, hanem "Gördülékeny mozgás"-sal
Ilyenkor 60 fps-el rögzít, akár 1080p-ben is, ezt meg lehet már lassítani 30, vagy 15 fps-re gépen. -
Hobbbyt
őstag
A 720p már egész korrekt érték a 120fps-hez.
Hidd el, a fentebb említett Lumia 1020 klasszisokkal jobb..
Mióta a Nokia hazavágta a mezőnyt kamerában, azóta mindenki őrült módjára elkezdte fejleszteni..
Kíváncsi vagyok a Lumia 930-ra, ha megkapja ugyan azt a kamerát ami az 1520-ban van, akkor az S5-Z2-LG G3?-nak nagyon-nagyon kemény ellenfél ellen kell majd helyt állnia. -
Hobbbyt
őstag
Nahh, lecsúsztam a szerkesztésről..
Minden készüléknek meg kell ismerni a lelkétEleinte én az S4-el 1 jó képet se tudtam csinálni, most már azért elég jó az arányom. (Lumia 1020 volt előtte ~2 hónapig, "kicsit" vissza esés volt az s4 ebben a dologban
) A 8x lassítás S4-ben is van
Igaz csak valami 800*450-ben. S5 már tudja legalább a 720p-t?
-
Urmy
tag
Hali látom te értelmes ember vagy nem ilyen troll és Samsung Fan.
Nekem s4-em van és érdeklődnék tőled szerinted megéri e váltani az s5-re, illetve ha számszerűsíteni kell mennyit ér meg szerinted rádobni. Persze olyan embernek akinek számít a pénzmert ugye akinek nem számít az vesz kettőt, biztos ami biztos.
Miben mennyivel nyújt többet, video fotó téren pl. de napi használatban is érdekelne.. -
Dominó85
addikt
Bocs, de inkább nem reagálom le amit most írtál, mert még engem csapkodnak meg a Modik. Lehet, hogy te gazdag vagy és 200k neked a jatt. Viszont nekem több, mint egy havi fizum, amiért nem keveset dolgozok. És inkább másra költöm, mint egy durcis Samsung fanatikus kisfiúra. Én leírtam a fair körülményeket, amiből te egyoldalúan hasznot húztál volna. Innentől számomra érdektelen a dolog.
Oh és kérlek alássan te semmilyen szakmai érvet nem hoztál fel a Samsung mellet vagy a Hongmi ellen. Szval kettőnk közül ki is a fikázo? Amúgy ha figyelmesebben elolvasnád amit írtam a kamerárol, akkor belátnád, hogy egy építő jellegű kritikát fogalmaztam meg a készülékkel kapcsolatban, ami nem mindig pozitív felhangú.
Persze más S5 tulaj részére most is fenn tartom az összemérés lehetőségét és egészséges vita után egy pofa sör legurításának lehetőségét is.
-
brumi1024
veterán
Na, azért ne túlozzunk, a D4/1D X alatt is van élet a profik terén is. Nem a fényképező ára teszi a jó fényképészt, hanem a képei.
Amúgy szerencsésebb lenne, ha nem erőszakolnának ki ekkora érzékelőből 16 MPixelt. Az előbb említett 1D X is "csak" 18-at tud, FF érzékelővel.
-
Dominó85
addikt
Nem a megapixelek száma számít. Öcsém az emberi szem 4-5MP felbontásig lát tisztán. Az hogy faxverésre a Nokia, Samsung és mindenki más egyre nagyobb 13MP+ "
optikákat
" rak a telefonjaiba, az csak egy ügyes marketing fogás. Az ultra magas pixelszám a profi fotosoknál is a feldolgozáskor és esetlegesen a plakát méretnél fontos. Mindegy nem vitatkozok vele, mert fingod nincsen a fotozásrol. És ezt szebben nem tudom kifejezni. Béke veled, gyogyulj meg*.
* a beszerkesztett szövegedre pont illik ez a megfogalmazásom. Úgy fogadjak veled ebben a világban, hogy a Xiaomi nem éppen annyira ismert és kedvelt márka, mint a Samsung (amelynek oly elvakult fanja vagy?). Bocs, de ilyen baromságokban max heccből fogadok. Vannak sokkal fontosabb dolgok is a világban, amikre a pénzedet elkölteném. De más pénzével nem ékeskedek. Amit megkeresek azzal gazdálkodok.
pápá
-
Dominó85
addikt
Lebutítom 16MP-ről 8MP-re. Ja értem szval számodra az a fair, ha 4x annyi pixelt lekonvertálsz majd 8MP-ra, míg az én telefonomnak natív 8MP-je van. Innentől kezdve nem is figyelem az amúgy netto baromságaidat.
Talán félsz, hogy a Samsung kontra kínai Samsung optikában 8MP-n elvérezne a telefonod? Én ugyan nem hiszem ezt, de látom inkább a csigaházadbol vakkantasz ki 1 soros szösszeneteket.
Tudod mit, biztosan ugyanannyi értékes pixel lesz az én 8 -> 16MP-re konvertált fotomon, mint a te alap 16MP-en. Csodálom, hogy egyáltalán van profi géped... már bocs.
-
Dominó85
addikt
Leskin
Aham és érvelni már luxus?Én vonalélességet nem igazán találok az S5 képein. Csupán "lépcsőket".
Miféle szőlő savanyú? Állítsd 8MP-re az S5-öd és munkaidőn kívül várlak szeretettel egy Xiaomi Hongmi kontra Samsung Galaxy S5 versenyre. Szép napos idő, állvány és egyenlő esélyek. F2.2 kontra F2.6. 8MP vs 8MP. Full gyári beállítások mellet of course.
balazs1022
Végre valaki érvelve válaszol nekem. Igen, haverom is panaszkodik, hogy S2-ről S3-ra, majd S4-re váltott és mindig kevesebbnek érezte a telefon iránti szeretetét. Anno az S2-re nem volt pénzem, de azt tuti megvettem volna, ha jobb az ára kicsivel. -
ThorsHUN
őstag
Jajjhagyjukmar hogy 15-20 grmm!!!! szamit.. mert elfaradsz ettol (??? lol???) ha ezt a tomeget kell a fuledhez tartanod.
Az lehet, hogy elfaradsz de hogy nem ettol az tuti...Amugy meg gyulolom ezt a pehelysuly idiotasagot. Egy telefonnak legyen mar legalabb annyi sulya, hogy erezzem, hogy ott van a kezemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Iqos cigaretta
- SörcsaPH!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Videós, mozgóképes topik
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Honda topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest