Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leskin
tag
válasz
Dominó85 #465 üzenetére
Kijelentetted egy telefonra, hogy jobb képeket csinál. Én meg szívesen megmérettetem veled a a fotós képességeket, de téttel - elfogulatlan szavazásos megítéléssel. Jah ha már tétje is van akkor már nem is biztos hogy jobb ?
Ezt bírom ebben az országban, fikázni mindent amíg nincs tétje, azt bátran lehet. Amint bizonyítani kell és tétje is van akkor köszi inkább nem ?
-
Leskin
tag
válasz
Dominó85 #455 üzenetére
Ket kamera képességeit úgy akarod összehasonlítani hogy egyiket visszafogod ?
Korrekt összehasonlítás, hogy melyik a jobb kamera, gratulálok
Egyébként ok, de legyen tétje.
Találkozunk. Mindketten visszük az s5 árát. Lövünk ugyanott ugyanolyan viszonyo között képeket a két telefonnal. Gyári alap beállításokkal, csak gyári szoftvert használva, a gépek legjobb tudása szerint, automatán. Feltesszük ide, a forumozok szavaznak. Amelyik gép képeit jobban ítélik, annak a másik fizet. Legyen tétje, most és itt felajánlom, én állom.
-
Leskin
tag
válasz
Dominó85 #444 üzenetére
miért állítanám 8mpixelre ha tud 16 ot? Lebutitom utána utolag a képet és akkor hasonlítsd össze. Gratulálok
Na meg állvány... Profi fotós gépe, csak az alap, objektívek nélkül másfél millánál kezdődik (van a családban profi). Ez egy hétköznapi emberekenek készült multifunkciós eszközm, jelenleg a lagjobb, max z2 veheti fel vele fotózásban a versenyt android fronton. -
balazs1022
őstag
válasz
Dominó85 #418 üzenetére
Szia! En is igy latom h az s3-al kezdve egyre rosszabb kamerakat epitenek bele. Max a felbontas novelese miatt nem veszi eszre az egyszeru user a különbséget. S2-vel nagyon jo kepeket lehett lőni, akar 1" zaridovel. Az s3 is tudott 1" csak itt mar joval mosottabb es tomoritettebb a kep (1mb alatti). S4-mar nem tud ilyet, csak vmi "LLS" nevu éjszakai kepet csinal. Egy bizonyos festmenyszeruseg felismerheto a képein. Gondolom az s5 is ilyen szoftveres uton csinálja ( a képekbol osszehasonlitva). A legszomorubb az h a felhasznalonak nincs is lehetősége jobb kepet loni, mert kb csak automata modok vannak. Elveszik az embdrektol a kezi beallitas lehetőséget. Sztem a nokia pont ematt a szemelyre szabahatosag miatt jobb kamera teren. (Olcsobb telok eseteben: Lásd nokia 520, akar 4" zarido is beallithato). Sztem is az uzletlpolitika miatt csinaljak ezeket...
lásd: sony bejelentette a Satio-t. Egyheten belul kiadta a samsung a pixon12-t. Azota csak az s4 jott 12mp-es kameraval.Azota pedig sok víz lefolyt a Dunán. Sot azota meg xenon-t se lattam egy kesobbi telefonukban sem. Pedig siman elfer egy ekkora tepsiben. Raadasul olyan zaridoket tudnak ezek a telok h mechanikus zár sem kell a kameramudolhoz h lekezelje a vakut. S3-at is összetudtam gond nelkul szinkronizalni külső vakuval.Hat ilyenek sajna ezek a nagyvallalatok. Amugy telleg nem panaszkodnek ha megadnak az eselyt az egyéni beallitasra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest