Hirdetés
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
"Az oldalsó részekre fém került, a körbefutó keret masszívitást kölcsönöz a gépnek."
azt tavaly is kiderül, hogy extra sérülékeny/kopós műanyag.
-
pezs89
tag
válasz
Balathruin #48 üzenetére
Nem.
Btw ezután a teszt után úgy érzem, hogy anno a z1c is megérdemelte volna pár hónappal ezelőtt az ajánlott plecsnit.
-
Balathruin
veterán
Nem a 4.4.3 a legfrissebb?
-
UFC
aktív tag
Csúszik a fém,meg hideg télen? Nem tudom én nem látok se iPhone, se HTC ONE tulajokat hogy ki csúszna a kezéből. Illetve fogni kell a telefont nem simogatni. Csak mimnél nagyobb a telefon annál nehezebben tudod fogni. 200-220 ezer ft körülbelüli induló árral azért lehetne már minőségi. Nem véletlen vártak sokan végre fém házat a Samsungtól. De gyanítóm ha csinál fém házat akkor majd az lesz apám ez igen kurva jó a fémház, jobb mint aa HTC ONE, stb.
De amíg műanyag telók tömkelegét gyártja a Samsung addig...
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Szerintem meg elnőiesedett / metroszexualizálódott a nyugati társadalom. Szexi vagy nem szexi... a telefonod!
Az Apple okos reklámjának az agyszüleménye ez, gyanítom 5 éve keresztbe se tettél rá, hogy milyen a burkolat, mert ez egy telefon.
Ha az egerek piacán lenne ekkora harc, oda is betörne a csiszolt fémvilág, de megintcsak: mennyire praktikus ez? Egy jól öntött műanyag - S4 nem ilyen volt, Lumia 920, S5 az - egyszerűen praktikusabb egy elektronikus kütyü számára.
Mennyire praktikus? A tok amibe a HTC-t beleteszed, 90% h az is öntött műanyagból készült.
/magánvélemény
-
BatchMan
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #36 üzenetére
Erre is be fog indulni az ipar. Ha csak ez a gond, kis ráfordítással bármilyet tudsz szerezni.
-
blade zte
őstag
válasz
Dr.Anonymus #36 üzenetére
Nem tudom kinek mi a legrosszabb a samsungban, de szerintem sokszor elszégyelhetnék magukat egyes gyártók, azon a törpekaki méretű hátsó hangszórón. Sivíthat ezerrel a one mellett...
-
Sinesol
veterán
Ez olyan semmilyen, nincs vele nagy gond de en inkább nevezném Galaxy s4 v2.0-nak, szimpatikus telefon de ilyen remake-ért pénzt nem adnék. Akku idö az legalabb javult, bár gondolom elmentek a testvércéghez es ingyen megkapták.
Inkább megvárom a G3-at, az azert ennél jobb lesz -
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
dreamdancer #34 üzenetére
Viszont ezt megdughatod anélkül, hogy beázna.
-
vicze
félisten
A fém pont annyira csúszkál a kezedben mint a műanyag.
Centrifugában meg relatíve ritkán mosom a telót, kezemben viszont annál többet fogom, így a fémet preferálom.
Nekem 0 +értéket képvisel az IP védelem és a vezeték nélküli töltés.Értelmetlen érvek ellenérvek hada helyett maradjunk annyiban, hogy ízlés kérdése.
-
bteebi
veterán
Jó lett, de nem javult többet az elvárható minimumnál. Talán majd az S6
.
-
Pantal
senior tag
válasz
SzőkeKapitán #30 üzenetére
Akkor én néztem be, mert előtte viszont a Z2 3GB RAM-járól volt szó.
-
Fr0z3n
őstag
Saját véleményem alapján vitatkoznék azzal, hogy a hátlap nem bazári. Bár kékben szép színe van. Az az értesítési sáv valami borzalom! Ilyen csúnyát még nem láttam. Hw, sw olyan amilyen. Kamera korrekt. A többi mezőgazdasági vállalkozó vakítás.
-
szilagyiv
senior tag
Csak a dobozról szeretnék szólni: környezettudatosság... aha. Tehát kivágnak fákat, hogy vegyszerek és energia felhasználásával papírt készítsenek belőlük, amire festékkel (megint vegyszer) rányomtatnak (megint energia) fa mintát... elkeserítő. Ha környezettudatosak akarnak lenni, csinálják mondjuk préselt bambuszból.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Én eleinte úgy voltam vele, hogy matt műanyag design, részemről elmegy. De amióta nézem ezeket a mélymedencés, centrifugás meg Tesla-lapítós teszteket, már biztos vagyok benne, hogy jobban döntött a Samsung a polikarbonát házzal - IP68-szintű biztosítás (egy órát kibírt egy medencés YT videón), vezetékmentes töltés, cserélhető telep, jó fogás, remek ütésállóság, nem látom, hogy miért lenne jobb mindezt feladni egy sérülékony fémházért, ami csúszkál a kezedben. Ez persze csak én vagyok.
Máskülönben az S5 egyszerűen ott lépett előre, ahol igazán kellett, remek sebesség, szuper kamera, pazar üzemidő, ujjlenyomat-fizetés (bár feloldás lehetne kényelmesebb). A dolog... egyszerűen jól működik minden oldalról, és ez nem volt az S4-ről elmondható. A 4k videó pedig.
Janus27: ac-t is tudja
-
DeathAdder
veterán
Nekem még mindig a Nexus5 kell
Ma néztem meg a MA! adást, hát kínomban nevettem azon amit szerencsétlenkedni kell, hogy feloldjuk a képernyőtEttől függetlenül előbb kéne, mint GS4, első sorban a hátlap, nagyobb kijelző, vélhetően szmúszabb UI, és IP68 miatt.
Ja és igen, a "Vissza parancs" mindig is jobb oldalon volt Samsungéknál
(#24) Janus27 - almáról koppintás
-
Janus27
tag
2 dolgot furcsállok: az egyik ÉRTHETETLEN: miért nincs benne FM Radio???????????
A másik: 2014-ben ac-s wifi-t várnék egy csúcskategóriás telefontól! -
C$abi
aktív tag
Egy picit többet vártam volna, főleg design terén, de egy összességében jó telefon ez, hiszen ennél többet nem nagyon lehet lerakni az asztalra a mobiliparban. Akik meg leszarozzák, azok meg kicsit gondolkozzanak el, hogy csak azért leszarozni bármit, merthogy nem olyan lett, mint akarta volna a nép, vagymert csúnya, de közben ott van az is, hogy bivalyerős, a kamerája elfogadható, az akkumulátora pedig nagyon rendben van.
-
Baggins86
aktív tag
Ez a Samsung már megint dizájnt lop.. pont így néz ki a decemberben kijött Jiake V8-am
-
M5Norbi
őstag
Őszintén szólva én is többet vártam az S5-től de van igazság a cikkben mire nem elég vagy miben gyenge ez???
Tényleg semmiben,korrekt lett. Így már nem mondom hogy nem kellene.
De nem fog el a nagy vágy hogy gyorsan eladjam a fél vesém vagy ilyesmi hogy máris megvehessem.
-
dreamdancer
őstag
Ez egy teljesen korrekt, jó telefon lenne (főleg azoknak, akiknek nincs baja a dizájnnal és a TouchWizzel), de miért kell a Samsungnak mindig a parasztvakításra ráfeküdnie?!
Tavaly a szemmozgatással való lapozás (használja bárki is aktívan?) meg a hőmérő (hány fok van a zsebünkben?), most meg a pontatlan és értelmetlen pulzusszámmérő (elképzelem, amint kocogás közben időnként megáll a júzer, előkaparja a mobilt, elindítja az appot és mér egy kábé pilzusszámot...) és a kényelmetlen, viszont megbízhatatlan ujjlenyomat-olvasó.
A francért hülyítik ilyenekkel a népet.
-
M.A.Z.
aktív tag
Szokásos színvonalú cikkírás... Kihagyott írásjelek, szóismétlés...
Én kérek elnézést, de zavar az efféle igénytelenség. -
Die HaPpY :)
tag
Csak nekem tűnt fel a két egymás melletti készülék idő-eltérése?? Valamelyik nem szinkronizálta megfelelően. Ejnye-ejnye
-
MartOOn
addikt
Jo a cím!
cikket majd du lesz idom elolvasni de MA TV-n engem kozelebb vittetek s5-hoz.
-
darvinya
titán
S5 dizájnja S2-re hasonlít nagyon.
Valljuk be az volt eddigi legsikeresebb telojuk. -
Örni
senior tag
Ettől az isocelltől én is többet vártam, persze nem rossz, de nem is olyan hű de jó. A lassított felvétel kifejezetten gáz egy iPhone 5-höz képest (miért interlace???) és a fullHD felvétel is moirés valamiért... A videó zoomról nem mondtatok semmit, pedig egész jó!
-
br.rak
őstag
pacsi az új energiatakarékos módért és hogy a sim nem nano, és van micro SD , de
az fm rádió hiánya szimplán kicseszés
ennek az új ujjlenyomatos mániának miért kell terjedni, az nem értemlehetett volna benne mondjuk optikai trackpad vagy egy e-ink a hátoldalon
Kötelező ujjgyakorlat samsung módra, ezt is venni fogják mint a cukrot -
mathaus=)
senior tag
Nekem megtetszett bar amikor bemutattak nem igazan szimpatizaltam vele. Bekajaltam a marketinget?
-
A 2. Vesztes
senior tag
Nem ez a fehér telefon szerepelt pár hírrel ezelőtt a "Bemutatkozott a Galaxy Ace Style" cikkben?
-
Pantal
senior tag
A 3. oldalon a táblázatban Z2 helyett Z1 van feltüntetve.
"A “vissza” parancs jobb oldalra költözött, a home gomb balján az alkalmazásváltó billentyű ücsörög, ezt hosszan kell nyomni ahhoz, hogy az adott felület opcióihoz jussunk el."
A vissza gomb az összes galaxy S-nél bal oldalon lakott eddig is.
-
a510
aktív tag
harcias edények LOL
-
Wajk
addikt
nekem az első kép nekem mindent elmond...
(nem tudnám megmondani melyik az S5 és melyik az S4,
de ez már csak az én bajom. Nem vitatkozom, ha ennyi elég a csúcson maradáshoz, minek erőltessék magukat) -
AS
félisten
Csak is feketében vagy kékben
-
s4tch
veterán
Ár-értékben verhetetlen telefon, forradalmi dizájnnal, fícsörökkel.
Or not.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Limitált ideig kipróbálható a magyar fejlesztésű Cult of the Child Eater
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest