- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
Quasi_modo #1216 üzenetére
?
Már egy hete kapható kb.: [link] -
-FreaK-
veterán
Köszi a véleményt.
Ez a páromnak lenne hobbi fotózásra stb. Ez alapján az, hogy manuális módban, a beállításokkal babrálva lehet vele jó képeket csinálni, nekem (neki) nem jelent semmit. Ahogy az álvány csatlakozó sem.
Ha már nem hordható zsebben, akkor már legalább minősége legyen, (de akkor meg inkább külön kompakt fényképező) nem? Mert akkor minek telefonként.
Szerintem igenis összehasonlítható egy 1020-al, és az mindenben jobb nála, igaz árban egy pár kategóriával feljebb van. De mindenzt összesítve, asszonynak, telefonként és telefon funkciókhoz, fotózásra én nem ajánlom. -
-FreaK-
veterán
Köszönöm a képeket, linkeket.
Tegnap este sokat nézegettem őket, de nem győzött meg teljesen. Egy ekkora bumfordi dologtól azért elvárható lenne hozzon egy Nokia PV minőséget, de közel sem teszi. Bocs hogy én is ehhez hasonlítom, de egy fényképezésre kihegyezett mobil esetében ez szerintem teljesen helyénvaló.
Átlag felhasználásra azonban nem rossz, csak azt kell eldönteni, hogy megéri-e emiatt szenvedni a bumfordiságával. Igazából arra jutottam, hogy telefonként és fényképezőként is használható, de egyiknek sem jó igazán. Ezen kívül, csak qHD a kijelző ugye, ami szerintem 2014-ben már bőven kevés még a közép kategóriában is.Asszonynak nagyon tetszett egyébként kinézet alapján, de a Mobilarénás videót megnézve próbáltam lebeszélni róla. Igaz viszont hogy az ára nagyon jó most már a Telekomnál, de szerintem inkább még várunk kicsit, az Alcatel Idol 2 S szimpatikusabb nekem.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Silenzio #1198 üzenetére
Hát igen, én is kíváncsi lennék mit tud. Én asszonynak keresek telefont és ez meg az Alcatel Idol 2 S van egyelőre versenyben, már ha az utóbbi is kapható lesz a Telekom-nál. Majd azt hiszem otthon ha lesz időm googlizok sample-k után. Arra lennék kíváncsi a kamerával kapcsolatban hogy mit nyújt egy sima középkategóriáshoz képest, az a bazi nagy dudor a hátulján megéri-e vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest