- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
-FreaK- #1206 üzenetére
Én a legtöbbször automatán használom, és egész jól sikerülnek a képek. Manuális beállításokat akkor használok, ha tudom, hogy direkt arra van szükségem (pl. egy éjszakai hosszú záridős kép, ahol az automatikus mód nem biztos, hogy teszem azt 8mp-et állít be magának, holott nekem az kell).
Zsebben hordás. Én közel egy éve zsebben hordom, és nincs vele gondom. Persze azt is elhiszem, hogy egy női zseb kisebb, viszont náluk általában van egy táska is, abban szokták tartani a telót is (legalábbis az én hölgy ismerőseimnek a kb. 95%-a ilyen).
Egyébként hobbi fotózásra bőven jó. A képminőség talán nem ér fel a 808 szintjéhez, de ezt szerintem kárpótolja a 10x optikai zoom. Pl. párom séta közben próbált lekapni egy mókust a távolban a P6-tal. Mi volt a legnagyobb gond vele? Igen, az, hogy távol volt. Egyébként ha már minőség: szerintem még mindig nem rossz ez
Nem egy ismerősöm váltott vagy akar váltani Zoomra "de jó, végre nem kell külön fényképezőt magamnál hordanom" címszóval. De persze, olyan is volt, akinek rohadtull mindegy milyen kamaera van a telefonjában, és inkább maradt a karcsúbb telefonnál. Kinek mi
-
VigO
tag
válasz
-FreaK- #1204 üzenetére
Szia!
Azt hiszem nem vagyok elvakult fanatikus, de szerintem nem összehasonlítható a 1020-szal. Ez 70-be kerül függetlenül, az pedig 110-be. Több, mint másfélszer annyi. Már ha a 1020-ra gondoltál és nem a 808-ra.
Mobilarénás tesztben pedig az automata módon kívül csak 1-2-t próbálnak ki. Az tény, hogy az automata mód finomhangolását nem találták el (bár én konkrétan nem is próbáltam), de számos módon lehet vele még fotózni.
Szerintem a összehasonlításokkal vigyázzunk. Nem zsebben hordós, viszont van rajta csuklópánt hely, amit már az M8910-en is imádtam. Valamint vannak különlegességei, mint például a szabványos fényképezőgép állvány menet, ami eddig nagyon hiányzott például pont az említett Pixon12-ről. Kis zseb-tripoddal, hangvezérléses lövéssel felbecsülhetetlen.
Nem vitázni szeretnék. Igen, bumfordi. Igen, a 1020 szebb képeket készíthet.
TomI
-
VigO
tag
válasz
-FreaK- #1196 üzenetére
Hello!
Leszögezném, hogy nem játszok rajta, szóval nem vagyok gamer-power-user. Sebességgel minden rendben nekem. Böngészés, kép nézegetés, 1080p lejátszás kitömörítés része megy, hogy aztán kihajt-e 1080p-t mhl-en, azt nem tudom, saját képernyőjén jó. 13000 körülit tud Antutu-ban. 4.4-es Kitkat várható hozzá a Samsung bejelentése szerint. Nincs nagy tapasztalatom, de nem lennék biztos benne.
Videózáshoz nem szólok hozzá inkább. Abban sem vagyok szakértő, inkább fényképezek.
TomI
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest