Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
1 hónapja vettem S4-est eddig csak 1 zavaró dolgot tapasztaltam.
Ha elkezdek egy hosszabb mp3 file-t hallgatni a gyári lejátszóval reggel megállítom pl 20 percnél.
Munka után folytatnám tovább, de mindig előröl kezdi el az adott számot.
Beállításokat megnéztem de nem találtam erre vonatkozót.Van valami beállítás amin átsiklottam, vagy ajánlanátok egy jobb lejátszót ami képes a folytatásra nagyobb szünet esetén is?
( A programot nem állítom le az alkalmazás kezelőből, csak a fülhallgatom nyomok egy pause-t reggel, és este folytatnám)Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest