- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
kengyel #8500 üzenetére
Nekem ilyen van. Nem slim, de nem is vastag, gyári, nagyon minőségi, mintha ráöntötték volna a telefonra. Nem csúszik, nagyon jó a fogása is, tökéletes tok.
-
tisvol
aktív tag
válasz
kengyel #8495 üzenetére
Tudnál egy linket adni erről a matt fóliáról?
S2:kövezzetek meg, de nekem tetszett az a struktúrált felületű hátlap és az, hogy nem kanyarodott fel a készülék oldalára. Én Honk Kongból rendeltem is egy hasonló hátlapot, meglátjuk milyen lesz. Ez a káró mintás hátlap se nem szép, se nem jó. Gyűjti az ujlenyomatot és csúszik is. -
Gizmo94
veterán
válasz
kengyel #8497 üzenetére
Ez mind szar ez a lyukacsos fajta, ilyet nem vennék. Pont a sarkait nem védi.. Ez nem ér semmit...
Ha slip és nem gyári, akkor már szerintem inkább ez. -
Sz.Miki
őstag
válasz
kengyel #8348 üzenetére
Szia!
Én az összes telómhoz övre szerelhető bőrtököt használtam és mindegyiket karcmentesen adtam el 2 év után. Most egy Pierre Cardin tokom van. Igaz S3 hoz írják de tökéletes S4 -hez is.
Bátran ajánlom.
-
válasz
kengyel #6451 üzenetére
mondani mindent lehet, addig nincs is baj, amíg a jogszabályokkal nem ütközik a dolog.
zack; volt már olyan, amikor saját érdekből kellett a számla, vakarta is a fejét a könyvelő, mire megtalálta. nem tudták javítani, sem pedig azonosra cserélni, így szerződéstől elállás, de ekkor ugye nem árt tudni, hogy mennyi is volt az ára...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- Formula-1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest