Hirdetés
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Indiában szeretnek TV-zni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
A segítségeteket szeretném kérni.Kb. egy hete a telefon elkezdett random kikapcsolni és volt, hogy még aksi kivétel berakás után se akart bebootolni az S4 feliratnál kikapcsolt.Akkor azt hittem rom hiba mivel főzött volt rajta ezért újraraktam.A hiba továbbra is jelentkezett így felraktam egy régebbi CM mentésem.Ekkor jött a meglepi továbbra is ugyan ez a helyzet.Gondoltam akkor biztos aksi hiba lesz mert az annó T-s leakciózótt csomagot használtam biztos ez is olyan mint a púposodó elsőszériásak voltak.De nem.Kibróbáltam a nyugdíjazott gariban cserélt aksival ami csak hamar merül de semmi baja és azzal is csinálja.Van, hogy fél napig semmi baja van hogy be se bírom kapcsolni.Ötlet, hogy mi lehet vele?Gari nincs rá samsung szervízbe meg nem hiszem, hogy beviszem, mert szinte biztos, hogy olyan árat fognak mondani hogy elsápadok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest