- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
flashes oldalak alatt (képtelenség.hu) nektek is melegszik a kamera alatt?
tudom, hogy ott a proci, vagy mi és a flash nem épp akkubarát, de akkor ez így normális?
gyári böngészővel olyan 20%/órával merül ilyenkor.
egy sima mobilra optimalizált oldalon ennél jóval kevesebbet eszik.
viszont a youtube appban is kevesebbel beéri, meg videólejátszás alatt is. -
kurion
senior tag
S voice-t használ valaki? Magyarul nem tud igaz? Elég érdekes dolog, sok fölös funkciója van a telefonnak amit valamilyen ismeretlen okból kezdek igen megszokni
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
adamka36
tag
válasz kurion #33652 üzenetére
Magyarul nem tud, angolul meg én nem tudok! :-D De amúgy hasznos program, annak aki folyékonyan beszél angolul. Szerintem ami nekünk nagyon hasznos, az a billentyűzetnél a beszéd felismerés. (Magyarul is tud) Én Google szoktam állítani, nagyon ritka hogy téved.
[ Szerkesztve ]
-
laszlolczka
őstag
válasz fermacht1994 #33653 üzenetére
Már portolták az XDA-ás fiúk.
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
fermacht1994
aktív tag
-
laszlolczka
őstag
válasz fermacht1994 #33656 üzenetére
Igen.Tesztelés alatt a 4.4.3.
[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
válasz laszlolczka #33657 üzenetére
Samsungnal is?
-
fermacht1994
aktív tag
válasz laszlolczka #33660 üzenetére
Örülnék, ha meglepnének minket valami új külsővel, és újdonságokkal. Mert kezd tele lenni a fa**om, hogy ezzel az új frissítéssel fél nap alatt lemerül a telefon, illetve tele van buggal. Nagyon gondolkodtam, hogy lecserélem egy Almára, de túl kicsi a kijelzője...
Feri
-
nfsu17
veterán
sw-re nem vonatkozik a garancia?
csak mert azt is megvettük a telefonnal.
és ha a samu volt olyan kedves és tróger sw-t adott ki, akkor elvárhatnám, hogy garanciában cseréljék a sw-t.
ja, hogy az nem is olyan egyszerű a saját trehány knoxuk miatt?
az legyen az ő saruk, cseréljenek alaplapot olyan sw-el, amivel vettem anno.
túl szép világot képzelek el magamnak, igaz?
egyszer valaki kiállhatna magáért, hogy a kitekat helyett vissza tudja-e "sírni" a 4.3-at pl.[ Szerkesztve ]
-
veterán
valaki vásárolt már tőlük? megbízhatóak?
96 nettóért ajándék
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
nfsu17
veterán
de ez nettó baromság (a szerviz részéről), mert nem mindig a legújabb sw a legjobb, a legkirályabb, a legstabilabb, stb...az egy dolog hogy szeretnék, hogy az legyen, de ha nem tudják megcsinálni, akkor ismerjék be és lehessen visszatenni régebbit...azért azt igazán megcsinálhatnák, hogy az official romok szabadon legyenek cserélhetőek, customnál meg röpüljön a knox
-
legenda
én azt írtam, hogy kérni lehet, de annak teljesítése már más kérdés.
a hivatalosan kiadott utolsó firmware verziót veszik alapul, és amíg azzal nincs formálisan elismert probléma, nem került visszavonásra, addig az a mérvadó számukra, és nem pedig önkényesen döntenek, hogy melyiket tegyék fel.
olyannal már találkoztam, hogy a problémás telefont megvizsgálta a szerviz, és miután megállapította, hogy a szolgáltatós firmware verzió a hiba forrása, feltette az azonos verziós, de független firmware verziót, de olyannal még soha, miszerint korábbi firmware verziót tettek volna vissza, mert a felhasználó szerint nem jó az új.
próbálkozni lehet, bevizsgálják a készüléket és a rajta lévő rendszert, szükség esetén újrahúzzák tisztán, de ha úgy nem látnak problémát, akkor annyi...
az a gond, hogy a firmware verziókat nem a szerviz adja ki, ők is csak jelezni tudják az esetleges hibákat a gyártó irányába, ha olyan adódik.
csak saját véleményem, de mivel sok embernél megfelelően működik, így nem látok benne rációt, hogy komoly probléma lenne a gyári 4.4.2 firmware verzióval.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
KisBundi
őstag
Nekem a KNOX már régen ugrott: Így van értelme feltenni a 4.4-et? Mi az amit még így sem lehet megcsinálni vele?
-
ngáborz
tag
Sziasztok. Kérdésem lenne mégpedig most vásároltam egy s4et 9505-öt és olvasgattam sok ellentétbe ütköztem s view cover tokkal kapcsolatban. Páran írták, hogy javasolnak mellé fóliát a tok végett. A kördés a következő milyen fóliát vegyek a telefonra. /munkából kifolyólag porosabb helyeken is megfordulok/ Ilyen téren számomra az ár mellékes dolog.
-
-
Devilhun_HUN
aktív tag
Sziasztok!
Telekomos 4.4.2 mikor érkezik?
Megint a telekom van lemaradva.........nevetséges ez a cég.
Youtube csatorna: Devilstudio 2015™
-
nfsu17
veterán
válasz Devilhun_HUN #33676 üzenetére
mi jót vársz a "csokitól"?
a fehér akkuikont?
vagy csak meg akarsz nyugodni, hogy uptodate vagy?amúgy a válasz: nem tudni
-
Devilhun_HUN
aktív tag
válasz nfsu17 #33677 üzenetére
Fehér csokit mi mást
Amúgy meg nem azért vettem s4-et hogy több update ne érkezzen rá.
Legyen friss és jó. Hibák meg mindig vannak mindenben, így nem szidok senkit majd kijavítják.
Örüljünk annak hogy az android ingyenes és nem 50 ropi. Mint a win 8 pro.[ Szerkesztve ]
Youtube csatorna: Devilstudio 2015™
-
őstag
válasz Devilhun_HUN #33678 üzenetére
Eddig a magentánál voltak a legjobb romok amik kiadtak, mig a többi szolgáltatós kollega fújt a romjaira addig a telekomosok örültek a jó rendszernek . Nem véletlenül ülnek rajta szerintem....
-
Csehlala
csendes tag
válasz Devilhun_HUN #33676 üzenetére
A legutolsó infó, hogy már tesztelik. De sztem áprilisnál előbb nem várható, és azt is inkább a közepére tenném...
-
nggabi
félisten
lehet h pont jót tesz a Tré veletek h nem engedi ezt a zsák sz@r szoftvert a telótokra.
"szenyor dzsíííí"
-
őstag
válasz nfsu17 #33682 üzenetére
Nem mondtam hogy rosszabb, de a telekom szeret rajta ülni és ha nem tetszik nekik nem fogja az emberek elé dobni mint más szolgáltatók. A 4.4.2 elég tré lett a 4.3hoz képest, föleg akku idöben.
A Telenor meg a voda sz@rja ki az uj romokat amint megjelennek mert hogy ök legyenek az elsök. A samsung is tolja mert ugye lássuk hogy milyen jó a support. A T legalább veszi a fáradságot és megnézi mit dob a nép elé... Nem lepödnék meg rajta ha nem lenne 4.4.2-es T-és rom.
[ Szerkesztve ]
-
Nospa
tag
Srácok holnap megyek üdülni, és nemrég láttam egy progit androidra ami összefűzi a képeket egy térkép mentén, és úgy készít belőle egy kisfilmet. Nem tudja valamelyikőtök melyik ez a progi?
Asrock Z77 Pro 4 M, Core i5 3300, gigabyte R9 280X oc 12Gb DDRIII 1600 Ram,Asus Wh222D moncsi
-
Valken
tag
Mivel a Telekomnak a pár órával ezelőtti Facebook bejegyzése szerint fogalma sincs a 4.4.2 megjelenéséről, így azon gondolkozom, hogy factory reset helyett (amit egyébként is akartam csinálni) felpakolom a 4 file-os XEH 4.4.2-t.
Jelenleg az 1 file-os van rajta, igazából nem is tudom, mi a különbség (a firmwareben gondolom semmi, mindkettő NB9), de vajon érdemes "vacakolnom" vele?A product code gondolom "elmászik" mindenképpen, most sem XEH, de ezzel az itteni tanácsok alapján nem szükséges foglalkoznom.
-
legenda
válasz Sebibalu #33684 üzenetére
nem mernék nagyban fogadni, hogy a szolgáltató összességében vizsgálja a firmware működését, számára inkább csak az a fontos, hogy a szolgáltatós és az általa preferált alkalmazások beépítése megtörténhessen, és azok működésével ne legyen probléma.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
DeathAdder
veterán
Ma végre hozzám került a GS4
Tapogatózom még ill. nem szeretnék azonnal belevágni és elveszíteni a garit, mivel sajnos 4.4.2 gyári van rajta, a knox pedig még 0x0 -t mutat Phone INFO ★Samsung★ szerint.
Szóval még szokni szeretném a készüléket, és ha megtetszik, akkor megtartom és onnantól a garivesztés már egyáltalán nem fog érdekelni.Ebben az esetben, hogy egyelőre miden rendben maradjon egy android_root_v1.1.6.1813 programmal mehet a root, ami nem jár garanciaveszítéssel?
[ Szerkesztve ]
-
adamka36
tag
Nem tudom mi a gondotok a 4.4-el. Nekem az aksi 2 napot kibír. Persze ha száz program fut a háttérben akkor ne is várjátok, hogy 6 óránál tovább fogja bírni. Ez egy mérleg, minél kevesebb programot futtatsz annál tovább megy a gép. Nekem két napot elmegy, 500 mb-os használat mellett. Ennél jobb akkuidőt ne is várjatok a jövőben. Gondoljatok csak bele hogy egy laptop szintű telefontól várjátok hogy egy kis aksi elbírjon 2 napot, amikor a laptop 2 órát megy egy tízszer akkorával? ...
-
Vikooo
addikt
Erdekes dolog tortent ma. Letiltottam par napja a google keresest mert nem hasznalom, kenyszerbezarasra azert meg ranyomtam a tiltas utan.
Ma azt vettem eszre hogy az akkum 65%rol leesett47%ra par ora alatt es legnagyobb meglepetesemre a google kereses tartotta ebren a telefont tobb mint 4 oran keresztul. Hogyan lehetseges ez ha le volt tiltva es le is volt utana allitva? -
Vikooo
addikt
válasz adamka36 #33693 üzenetére
Tenyleg nagyon hasznalatfuggo mert nekem wcdma/gsm auto modon, mobilnet vagy wifi mindig bekapcsolva, keves hanghivas sok whatsapp/viber/net elmegy egy napot es este meg van 30-40%. Az este az este 8orat jelent. Kepernyo 2,5 - 3ora kozott megy.
Annak sok ertelmet nem latnam hogy ne toltsem fel este mert masnap azzal a maradek 40% al ugysem birja ki, a felhasznalasi modomat meg nem valtoztatom meg, hogy megis kibirja. -
Vikooo
addikt
válasz migabi24 #33695 üzenetére
Akkustatisztikaban rakattintottam a google keresesre, alkalmazas info, es mutatta, hogy le van tiltva. Erdekes
Mindenesetre ez nagyszivas, hogy a google a 4.4 folotti verziokban tiltotta a harmadik feltolt szarmazo akku programoknak, hogy melyebben beletekinthessen az akkustatisztikaba. Nagy szivas igy. -
laszlolczka
őstag
válasz DeathAdder #33692 üzenetére
Sajnos mivel 4.4.2 van rajta a Knox ugrani fog.(garancia veszik).Az általad irt verziószám már nem képes a kitet rootolni.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz laszlolczka #33698 üzenetére
Értem, tehát custom recovery-t nem tartalmazó root nélkül is már számol a knox kitkat esetén?
Akkor nem nyúlok bele addig, köszönöm az infót
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest