- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qamu74
őstag
Sziasztok!
10-én én is belépek a klubba,ugyanis akkor hozza a futár az S4-et!
Úgy volt,hogy htc one veszek,de az kib@szott drága és szerintem az S4 paraméterei jobbak.... -
laszlolczka
őstag
Megcsinálták az ART módot S4-re.És működik is.
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
migabi24
nagyúr
válasz laszlolczka #34055 üzenetére
Még az eredeti is béta, nemhogy a bétának a portolása
-
-
Petyyyyy
addikt
Csak hogy javítsam a hangulatot: T részéről van valami infó a "tudjukmivel" kapcsolatban?
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
natë
nagyúr
Mi a fene ez az "internet kapcsolat instabil"? Nonstop...
-
natë
nagyúr
Akkor "megnyugodtam"..
-
R3ST
csendes tag
Sziasztok!
Visszaolvasgattam, de valószínű már régi téma, ezért megkérdezem.
Érdemes frissítenem 4.4.2-re az S4-em?Jelenlegi verzió: I9505XXUDMHA
Knox már korábban ugrott. Illetve nyitott, vagy zárt bl-eset töltsek le?
Előre is köszi! -
ricsi0307
senior tag
Nem tudjátok van valami olyan kernel amivel feljebb lehet tolni a GPU órajelét?CM 11 alatt Chronic kernellel 2.21 GHZ-re húzva a procit performance beállítással IS be tud laggolni keményen a GTA San Andreas.Erre szeretnék megoldást találni.
-
2rok
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget kérnék. Van nekem egy S4-es telefonom és a 4.4.2 óta nem igazán akarja összerendelni a bejövő hívásokat a névvel. Tehát eddig pl benne volt a telefonomba kontaktként a 06301112233 telefonszám XY-hoz és ki is írta ha jött egy bejövő hívás a +36 30 1112233-ról. Most meg csak kiírja de nem rendeli hozzá a kontaktot (tehát nem tudom hogy ki hív) Ha átírom +36 30 111 2233-raa telefonszámot akkor jó, de nincs kedvem átírni és eddig működött. Teljesen gyári állapotú telefon, nincs rootolva nincs semmi se csinálva vele, és nem is szándékozom. Ötletek ?
-
natë
nagyúr
Van valamiféle előnye annak, ha szolgáltató független a telefon (romolás szempontjából)?
Bár..gondolom a KNOX határozza meg úgyis az egészet... -
Zolix
tag
Sziasztok!
Aktiválom a wifi-t és eddig előjött a menü, ahol tudtam választani, de most nem jön be viszont kapcsolódik automatikusan a routeremhez. Cask, akkor jön be a wifi menü, ha hosszan nyomva tartom a ikont.
Erre mi a megoldás?
-
Petyyyyy
addikt
Tegnap elértem, sőt talán 1-2 megával túl is léptem az mobil adatforgalmi keretem maximumát. Azóta folyamatosan ott éktelenkedik a háromszöges felkiáltójel emiatt. Nem lehet eltűntetni valahogy?
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Zolix
tag
válasz buborekosviz #34076 üzenetére
De akkor sem kínálja föl a teljesen máshol vagyok és nem tud automatikusan kapcsolódni kb. egy hete még megjelent a menü.
-
-
Zolix
tag
válasz buborekosviz #34082 üzenetére
Megvan a bűnös a Notify Me alkalmazás tiltotta le és azon belül kellett volna engedélyezni.
Azért köszönöm a segítséget. -
toza
senior tag
hello!
galaxy s4.. nincs szignal.. hasznaltan vettem.. csereltem kartya olvasot,es antennat is.. de nincs valtozas..
esetleg. amennyiben letiltottak, akkor miert tudom megis kiessel upgredelni ? mert h ott irva vagyon h raneznek szemelyes infokra,tobbek kozt imei is stb.. szoval ha levan tiltva akkor miert nincs letiltva..?!es ha (szerencses esetben) nem errol van szo ,akkor viszont hogyan lehet szervizelni mashogy ezta problemat?!
s2 hoz lalttam videot ahol csak felraknak 2 modem filet zipbol sd kartyarol.. itt nincs ilyen megoldas esetleg?!
koszi.
[ Szerkesztve ]
szegyen a futas,de faraszto...
-
Vikooo
addikt
válasz mgTerminator #34086 üzenetére
Tobbek kozott ezert sem erzem a nexus eszkozok elonyet, a 3rd party app nem fog elobb mukodni hiaba kapjak meg az uj os t elobb.
-
veterán
Üdv
A fehéren nem látszik annyira az ujjlenyomat? Vagy igen? -
Vikooo
addikt
válasz mgTerminator #34091 üzenetére
Egyértelmű, csak még egy ok amiért örülök, hogy nem Nexust vettem
Root illetve custom rom amúgy is csak garancia lejárta után jöhet szóba nálam, szóval KNOX nem zavar, inkább élvezem a 2 év 2 hónap garit, cserélhető akksit, bővíthetőséget stb.Csak úgy eszembejutott gondoltam megosztom veletek
-
Z4
tag
Sziasztok !!
Nekem is egy S4 van 10 hónapos
Az lenne a gondom hogy hamar lemerül,ha töltőre rakom akkor kell neki vagy 10-12 óra mire 100%
Ha töltés közbe nyomkodom vagy böngészgetek akkor is lemerül és még ki is kapcsol,ez hiba vagy az akksi halottKöszönöm előre is
-
Bavid
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest