- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrankMonzano
őstag
válasz Takika14 #34950 üzenetére
Teljesen mindegy mikor regisztralsz a garancia idon belul.
Szerk.: Pontosabban 1 even belul :
a jótállási jegyen feltüntetett feltételek szerinti kiterjesztett garancia érvényesítéséhez szükséges termékregisztráció időben az adott termékre jogszabály alapján kötelező jótállási idő (1 év a vásárlás napjától számítva) lejárta előtt elvégezhető;
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Üdv
Repülő üzemmódba 16% merült 6 óra alatt
Ez mitől lehet? -
bodazo
tag
Sziasztok
Nem rég lettem tulajdonosa egy ilyen telefonnak, ez az első androidos telefonom is.
Egy olyan kérdésem lenne hogy ha ki rakom a zárolt képernyőre a Dashclock-ot akkor hogy tudom be állítani hogy ne mindig kicsiben legyen látható, és ne nekem kelljen mindig kézzel le húzni nagyra. Van erre valami lehetőség a beállítások között, hogy a widget a lezáró képernyőn mindig kiterjesztett módban jelenjen meg? -
Takika14
aktív tag
válasz FrankMonzano #34951 üzenetére
Megtörtént, írtam a szervizeseknek is várom, hogy hívjanak.
Egy kérdés: A számlát mindenképp kérik? Nem találom sehol.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Kolléga összetörte vadonat új S4-esének hátlapját, egészen pontosan a kameraüveget. Totál antitálentum a dologhoz, ezért én intézem helyette. Hol tudnánk hátlapi kameraüveget venni hozzá?
Köszi!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Petyyyyy
addikt
Van itt valaki aki használja a telót USB-n keresztül webkameraként? Esetleg írhatna róla, pl milyen programot használ hozzá, kell-e valami spec. illesztő hozzá..?
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
migabi24
nagyúr
válasz Hegyirabló #34961 üzenetére
Kamera üveget szerintem sehol, modult hamarabb kapsz
-
p87
senior tag
válasz Hegyirabló #34961 üzenetére
Ebay-en lehet venni.
De ha garanciális lehet érdemesebb lenne a Samu szervizzel cseréltetni pénzért, hogy megmaradjon a garancia, vagy ha GSM bolti garis akkor velük.[ Szerkesztve ]
-
-
legenda
válasz Hegyirabló #34969 üzenetére
szia,
azért írta, hogy pénzért, mert úgy legalább a gyártói jótállás megmarad, ha a megfelelő szerviz végzi a javítást.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
migabi24
nagyúr
Ennek az alkalmazásnak az első hszben lenne a helye [link]
[ Szerkesztve ]
-
Pinochet
tag
Sziasztok! A napokban kicserélték a kártyaolvasó és sim foglalatomat, meg az egész panelt és utána volt egy reset. Visszaállítottam mindent de pl a képeket sehogy nem menti se a gmail fiókra, se a dropboxra pedig be van állítva. Sőt a dropbox fiókon ha rámegyek azt írja, h szinkronizálás letiltva, de ha a képek videók részen nézem ott meg a csak wifin szerepel... Mindenhol beállítva a mentés mégsem csinálja... ötlet?
-
Hegyirabló
veterán
Szia!
Köszönöm a segítséget.
Tehát ha jól értem, menjen be egy Samsung márkaszervizbe, de ne mondja meg, hogy garanciális még a telefon, hanem pénzért csináltassa meg?
Majd pedig ha később garanciális probléma jelentkezik, és azt mondják neki, bele lett nyúlva a telefonba, lobogtathatja a szervizpapírt, hogy hivatalos helyen történt?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
legenda
válasz Hegyirabló #34973 üzenetére
nem, mivel azt úgy is látják a rendszerben, hogy "garis" még a készülék, de ha gyártói jótállás van rá, és olyan hibát javít a gyártói szerviz, ami nem tartozik bele a jótállás kereteibe - például külső behatás okozta fizikai sérülés -, és emiatt csak fizetős kereteken belül vállalják, akkor is megmarad a készülékre a későbbiekben gyártói jótállás.
amennyiben nem hivatalos/gyártói/szerződéses szerviz nyúl bele, és eszközöl javítást vagy cserét, úgy oda a gyártói jótállás.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Hegyirabló
veterán
Szuper, köszönöm! Meg gondolom az illető is, bár nem mondta.
-
FrankMonzano
őstag
Nektek is merul mint a titanik 4.4 alatt a keszulek ?
Se auto sync,google helymeghatarozo cuccok kilove,google asszisztens off,megis merul csunyan.
Foleg amikor 4g/wifi megy[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz FrankMonzano #34976 üzenetére
Ugyan úgy merül nálam mint eddig a 4.2-vel.
Szal no para egyszerűen csak telepakoltad feleseleges programokkal. -
Tirexi
addikt
válasz FrankMonzano #34978 üzenetére
-
legenda
válasz FrankMonzano #34978 üzenetére
az az egyik legnagyobb hibalehetőség adott szempontból.
-
Vikooo
addikt
válasz FrankMonzano #34976 üzenetére
Igen sajnos
-
Bavid
senior tag
válasz Tirexi #34979 üzenetére
Ha megnézed ezek régi cikkek/fórumok, új verziók már messze nem merítik vészesen a telefont, én kb csak azon írok üzenetet, mégis akku használatban kb 1%-ot ha fogyaszt.
Más: Újabb kamera teszt S5-el, M8-al, elég jó a helyezés
-
fdisk
őstag
+1 év garanciát lehet venni a samu termékekhez.(hátha vki érdekel)
Részletek.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
sEtuke
tag
Milyen esetben viszi el a szervizfutár a telefont?
-
Dare2Live
félisten
vmi jobb zsírnemlátszik rajta fóliát tud vki ajánlani? Ilyen [link] volt rajta egy évig és mivel anno szarul raktam fel (sarka lelog) kezd feljönni.
Ha nem lesz akkor rendelek mégegy ilyet, amit ezuttal felrakok jól.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
legenda
válasz FrankMonzano #34983 üzenetére
sokat javult már a viber a régebbi verziókhoz képest, de az ilyen (külsős) alkalmazásokat nehéz úgy megcsinálni, hogy közel észrevétlenül dolgozzanak a háttérben a fogyasztás szempontjából.
-
veterán
A gyári recovery nektek is nagyon apró betűkkel jelenik meg?
-
ratam23
aktív tag
Termékeim között nekem 3 samsung telefon van. Egy régi amire már érthető h nem lehet extra gart kötni. Viszont ott van az S Advance illetve a decemberben vásárolt S4-em is viszont amikor ki kell választani, hogy mire akarom kötni csak az S Advance-t lehet kiválasztani.. Ez vajon miért lehet?
-
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Holnap megyek megnézni egy S4-et.
Teljesen laikus vagyok hozzá. Szeretném megtudni mik azok a dolgok amiket az első 5 perc alatt ellenőríznem kell , illetve az eredetiséget igazolni fogja. Számla is lesz hozzá , gondolom ott elég ellenőrízni az imei számot. -
bébi67
aktív tag
Sziasztok !
Holnap megyek szolgáltatós, új telót venni.
S4 Vagy Htc one ????
Kérnék egy kis pro/kontra összehasonlítást, hogy könnyebben tudjak dönteni.
Köszi, sziasztok ! -
kengyel
nagyúr
Most töltenek fel egy T.s romot
kengyel
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok