- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxentius
addikt
(#34274) zx6r: CM 10.2.1 + Gapps.
(#34278) mgTerminator: Működő Mass Storage mód + korlátlan microSD-hozzáférés minden appnak. Ha jól emlékszem, a 11-ben sincsenek ezek benne. "Hátrány", hogy kék az állapotsor, de azt Wanam Kit-tel úgy színezhetem, ahogy akarom.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Maxentius
addikt
válasz mgTerminator #34304 üzenetére
CM11-en, minden egyes app esetén? És soha nem kell le és visszacsatolni, hogy kb. 5 percig tudjam használni?
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
qamu74
őstag
Cső!
Milyen tokot ajánlotok a telefonhoz?
-
veterán
Samsung I9505 Galaxy S4 16GB Black Edition a akku fedél olyan mint a note 4 akku fedele?
A sima s4-től csak ez különbözteti meg? -
zseko
veterán
válasz Gizmo94 #34283 üzenetére
Még jó hogy én 112e-ért vettem a telefonom (és ebből még -50e az előzőt eladva) De érdekes azt látni hogy mennyire semmit nem ér a telefonunk egy év után (vagy hogy mennyire irreális áron árulják megjelenéskor)
Én beleuntam a Samsung hülyeségeibe, következő már lehet hogy nem tőlük lesz, és igaz hogy kínai de ez nagyon megtetszett: xiaomi hongmi
Képeket is elég elfogadhatóakat készít, ott a link a cikkben.HR24.hu
-
qamu74
őstag
válasz mgTerminator #34311 üzenetére
baró a telefon!!
-
s.Oliv3r
senior tag
Na,
Most mar ki tudom jelenteni, h semmi baj a 4.4el. Nem merul jobban mint a JB es gyorsabb is. Ugy hogy minden cuccom fel van teve 6-700 mb ramot eszik, ami eleg jo. 3 hete tesztelem, egy dolog ami feltunt, az h a gps lassabban talal jelez, de ha megtalalja akkor stabilan fogja a dolgokat. A lassabban alatt kb 10 mpt ertek az eddigi 3-5 mp helyett. Jo ez a rendszer de kivi vok a 4.4.3ra.
Amugy Gizmo, meg kell jegyezzem, h csere utalvanyt kaptam a telora addig nyustoltem a samut h megadtak, beszartak a sovenybe rugastol. Par nap es atugrok feketere, BE hatlappal[ Szerkesztve ]
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
zseko
veterán
válasz Vikooo #34310 üzenetére
Tekintve a "neves" (lg, htc, sony) gyártók frissítési és garanciális hajlandóságát (amik azért az utóbbi időben kicsit javultak), szerintem ezzel sem járnék rosszabbul...
(#34311) mgTerminator: Nem is akarnám lecserélni De mire eljutok oda hogy az S4-et lecseréljem, bőven jók lesznek ezek is. Nem sok mindennel tudnának rávenni cserére: sokkal jobb aksi idő, gyorsabb fényképező. És ami a miuiban tudomásom szerint alapból benne van, az a jogosultságkezelés, futó appok kontrollálása. Elegem van, hogy root nélkül nem lehet kontrollálni a sok feleslegesen futó és automatikusan elinduló sz@rt...
(#34314) suhico: gondolom neked sincs glonass.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
cross56
senior tag
Nos, valóban az volt a gond a töltéssel. mert a töltőbe nem dugtam be rendesen a kábelt... Most már teljesen jól tölt, semmi gondja
-
Valken
tag
válasz s.Oliv3r #34314 üzenetére
Szia.
Nálam sajnos még a scroll is 20 fps, ha szabad ilyen furán kifejeznem magam (csak 2 widget van kint), arról nem is beszélve, hogy a betűk elvékonyodnak és vibrálnak/villognak, ha a beállításoknál vagy a telefonkönyvben görgetek le vagy fel.
Mondjuk az utóbbi nagyobb fényerőn nehezebben észrevehető, de attól még létező probléma.
Az akkufogyasztás nem gond, kb. 2%-ot merül óránként, az még kibírható, már sajnos nem emlékszem, mennyit merült 4.3 alatt.
Más gondom nincs, de nekem az az érzésem, hogy a 4.4.2 valahogy lassabb, mint a gyári T-s 4.3 volt.
Gyári visszaállítást természetesen csináltam és az egy file-os XEH NB9 van fent.
[ Szerkesztve ]
-
mSchumi87
senior tag
A záro képernyon nektek se frissul az ora csak fel oldás után? Koszi
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
natë
nagyúr
Új kingo verzió jelent meg.
-
-
nfsu17
veterán
válasz mgTerminator #34332 üzenetére
4.4-re rátesz egy 4.3-at, majd ota-n frissíti
már ha arra gondolt, hogy az 1-esből hogy lesz 0[ Szerkesztve ]
-
nbware
senior tag
tudja az s4 az infrás dolgokat irányítani, értem itt a tvt pl.?
Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7
-
malisonX
aktív tag
válasz haligábor #34285 üzenetére
Hali!
Nem így nézett ki kb.? [link] Nekem a végén teljesen gallyra ment. se kép, sem érintőgombok. Ezt nekem szoftverezés után művelte (pedig látszólag tökéletesen felment minden). Szervizben tudták orvosolni a hibát de nem tudom mit csináltak vele. Új szoftvert minimum kapott, a Wifi MAC címe más lett, IMEI és a sorozatszám maradt az eredeti.
Ezzel kapcsolatban egy kérdésem is lenne a többiekhez: XEF régiós, I9505XXUENA4, JSS15J.I9505XXUENA4 firmware van most a telefonomon, minden számláló 0x0, eszköz állapota is "hivatalos". Ha rákeresek a menüben, azt mondja hogy Már telepítve vannak a legújabb frissítések, Kies azt írja hogy nem támogatott a telefonom. Valószínűleg valami black edition szoftvert kapott, mert sakkfigurás és egyéb sötét hátterek voltak csak rajta gyárilag. Fog ezen nekem frissülni OTA-n keresztül, vagy Odinnal kéne megint hozzányúlnom aztán vagy gallyra vágom vagy nem? Sammobile szerint már XEF régióra is kinn van a 4.4.. Válaszokat előre is nagyon köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
hornyak2
csendes tag
Sziasztok!
Rákerestem a fórumban a dologra, de nem találtam magyarázatot a problémámra, ami a következő lenne:
S4-ben egy 16GB-os samsung microsd kártya van, ám egy ideje csak akkor hajlandó írni rá, amíg nem állt fel teljesen a rendszer. (Indítás után kb. 30 másodpercig) utána a géphez kapcsolt kártya írásvédetté válik és sem a gép, sem a telefon nem tud írni rá semmit. Olvasás hibátlanul működik, a telefonon nem mókoltam semmit, gyári t-mobilos 4.3 van rajta.
Formázás megoldhatja a problémát? Tényleg az a furcsa, hogy az első fél percben kb. még hibátlanul működik, utána tilt le. Valaki tud esetleg megoldást? Root és romcsere egyenlőre kizárvaKöszi!
-
zseko
veterán
válasz mgTerminator #34323 üzenetére
Jó, azt a cirka ~100.000Ft különbözetet pedig fizeted? meg persze +áfa +vám +szállítási költség ha van, nem olvastam tüzetesen utána... 150+ -ért akkor már itthonról veszek normális garanciával 'normális' telefont...
S4-hez még mindig nem adtak ki nagyobb kapacitású akksit mint anno az S2-höz?
HR24.hu
-
mgTerminator
veterán
A hivatalos oldalon 599$ ami ~136k magyar Forint, nagyjából egy új S4 ára... Azt nem tudom hogy jön e még rá áfa meg vám, de a technikai adatok magukért beszélnek, mindent tud amit az S4, + 5.9" kijelző, 3600mAh-ás aksi,hátlapon lévő kapacitív görgő, vagy hogy mondjam stb... ráadásul hivatalos CyanogenMod támogatás... Én nagy CM fan vagyok, még ha nem is tökéletes. Egyébként ez az OPPO prémium kategóriás telókat gyárt, legalábbis én úgy vettem észre
[ Szerkesztve ]
-
hzozoo
csendes tag
helló, újabb dolgot tapasztaltam a telefonnal.. méghozzá hogy a kamera környékén zörög, ha rázom. nem zavar, mert nem hallom, mert max. akkor adja ki, amikor a zsebemben van, csak kíváncsi vagyok, hogy egyedi jelenség ez vagy sem.
Zozo
-
hzozoo
csendes tag
megvan, mi zörög, maga a kamera. Nem tudom eddig is csinálta-e és csak most veszem észre, vagy sem, de kíváncsi vagyok másnak ilyen-e. Ha be van kapcsolva a kamera és ve van fókuszálva, akkor nem zörög, ha meg ki can kapcsolva, akkor igen. Valaki ért ehheg és tudja miért csinalhatja ezt?
Zozo
-
pedrobike
aktív tag
válasz mgTerminator #34347 üzenetére
hali,megkérdezhetem melyik cm van most rajta?én is sokat használom,csak olyan problémám van a cm-el,hogy a galériába nem rakja bele a dropboxot,sd kártyát,a névjegyzékben nem szinkronizál facebook neveket
stb..stb..mit rontok el? kösziGarmin tactix delta F6x Pro
-
nbware
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest