- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mattb
senior tag
válasz
Jhonny Cage #1083 üzenetére
Akkor eleg letolteni playbol? Es melyik menupontot kell aktivalni?
-
Mattb
senior tag
-
Mattb
senior tag
-
-
Mattb
senior tag
válasz
KakasSoft #1008 üzenetére
Rox fele. Ez az alap igaz? Milyen kernelt? Bootkor nekem irja hogy valami.... Nemtudom mit de kernellel kapcsban. Mar rajottem a beallitasra. Es olyat nemlehet, hogy a gombok ne vilagitsanak, csak ha hozzajuk erek? Mert most ha a kepernyohoz akkoris vilagitanak. A vissza es az opciokra gondolok.
Ja es a google kereses... Valahogy el lehet tuntetni a homescreenrol??
-
Mattb
senior tag
Érdekelne akkor, hogy a készülékben van-e KNOX számláló? Vagyis vissza lehet-e állítani gyári állapotra, hogyha valami később elromlana, nyom nélkül? Csak Jhonny írt róla, valaki megtudja erősíteni esetleg? Vagy leírni, hogy hogyan zajlik a gyári állapotba visszaállítás?.
Köszönöm! -
-
Mattb
senior tag
Ertelek én, de én is ugy gondoltam, hogyha minden off, es csak a cpu-z.t nezem, akko gondolom 300 körül kell maradnia.
Ez az 5.0.2-es android nem hivatalos igaz? Vagy honnan van neki?
Nem lattam leirasba semmit.
Szerk: Amugy szerintem igy fog kinézni, vegülis ez az új "feelingje".
Más: Valaki nemtud ehhez a modelhez blogot? Nem találok ehhez úgy leírásokat mint pl s3-s4hez. Megköszönném!
-
Mattb
senior tag
Cpu-z vel neztem ra a dolgokra. Nemtudom ti mivel neztetek. Szepen leall az utolso 3 mag az elsonek pedig 1190hz-n ketyeg. Megneztem egy ujrainditas utan 300 hz-n mozgott. De megint felment 1190re. Ez baj? Nem ismerem meg annyira a telot. Most probalom az elso toltest lemeriteni. De eddig szepen mozog.
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
En is tulajava valtam a mai nappal egy Neonak. Nagyon tetszik eddig, bar meg nem nyuztem olyan sokat. Az erdekelne, hogy olvastam sokan nezik a processzor orajelet meg ilyeneket, ezeket milyen progival nezitek?? Valamint a sima s3 tokok jok a telefonhoz? Ebayrol rendelnek, aki tud jokat linkelni itt vagy privibe johet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Gumi és felni topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Projektor topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Battlefield 6
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest