Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SX Wave
aktív tag
válasz
adamka1313 #19681 üzenetére
A párom megkérdezte tőlem, aki technikai dolgokkal egyáltalán nem foglalkozik, hogy kicseréltem e a töltött egy lassura
Az én 24U ebben a nagy hőségben az utóbbi egy hétben nem nagyon hajlandó 15W többet felvenni, sőt időnként lemegy 8W a töltés. A párom 23+ tartja a 15W körülit, viszont az S7+ tableten simán megy a 40-28W töltés. A lakásban 30°a hőmérséklet, a kábel 5A + 65W Baseus gyorstöltő. Nem ismerem a te töltési körülményeidet, de nálunk egyértelműen a hőség a gond. -
SX Wave
aktív tag
válasz
axlfsi #19569 üzenetére
Jogos a szerviz témaköre
Arra lennék kíváncsi, hogy valaki itt a fórumon sikerrel járt e egy ilyen megfoghatatlan probléma gariztattásával, mert sajnos gyakran a szervizek evidens hibákkal is elküldik az embert.
De tény, hogy nem erőltettem a javítást, mert váltasban gondolkodtam és ezek is szerepet játszottak:
- sokat használom a pen-t és zavaró a lekerekített kijelző
- az Exynos 2200 képest, jobb a Snapdragon
- végre 1TB verzió nem a szokásos fekete színben.
Józan paraszti ésszel végiggondolva, ha jól működik az S22U, annyira nem éri meg váltani 24-re, főleg ha a hivatalos árakat nézzük. Viszont ha szembe jön egy ellenállhatatlan ajánlat, ne habozzatok, érdemes cserélni.
A végén meg ott van még az ízlések és pofonok kérdése: az S22-s a lekerekítések miatt légies, a 24-s meg Sony XZ hajazó szögletes Samsung... és az utóbbi az mindig bejövős volt. -
SX Wave
aktív tag
Amúgy rákérdeznék, hogy ez a modemmel kapcsolatos hiba általános jelenség volt, vagy csak nekem sikerült kifogni egy hibás szériát 🤔
-
SX Wave
aktív tag
Hát telefontól még ilyen boldogan nem szabadultam meg, mint az S22U-tól. Nem emlékszem olyan telefonra, amelyel ennyit szenvedtem volna netezés közben. Végül is, ha azt nézem, egy okostelefon egyik fő funkciója volt működésképtelen. Két évet bírtam így... végre vége a szenvedésnek
-
SX Wave
aktív tag
válasz
ShadowLac #6568 üzenetére
A Samsung telefonok a Baseus töltök USB-A csatlakozóján keresztül max 15W tudnak felvenni, akkor is ha az leadja a 65W. A Huawei és más telefonoknál elvileg nincs ilyen korlát az USB-A-ra. Az USB-C megy a szupergyors töltés gond nélkül, ami max 40W az első pár percben, ami az első félóra végére lecsökken 21W és ez körülbelül 70% töltöttségi szintet jelent. Úgyhogy ha valaki a telefonját 40-50% körül szokta töltőre tenni, akkor neki elég lesz egy 25W töltő is.
-
SX Wave
aktív tag
Itt egy kis infó, hogy mi is az a GaN típusú töltő és a videóban szereplő márkákal érdemes foglalkozni [link] Én például, már több éve Baseus töltöket használok.
-
SX Wave
aktív tag
Szerencsére itt még léptünk az álma útjára, úgyhogy nincs ezzel gond, természetesen kivételek mindig lehetnek. Nincs jelentősége hogy gyári v nem, itt töltési szabványoknak van jelentősége. Például a Note9 még nem támogatja a PD protokollt és ott a gyári samsung AFC töltővel hamarabb fel tudom tölteni a telefon, mint egy PD-el. Nincs nagy difi, 10-15 percről van szó. Noname töltöket nem érdemes, pontosabban tilos venni.
-
SX Wave
aktív tag
Nincs benne semmi furi, mert nem tölt 45 wattal. Ha vkinek nincs még PD protokollú töltője, akkor jövőállóbb egy 45W beszerzése és itt nem kell ragaszkodni a Samsung felirathoz. Én már évek óta 65 és 45W GaN típusú töltöket használok és időnket fele árban kaphatóak mint a samu 45 wattosa, de még akció nélkül is tíz körül van a 65.
-
SX Wave
aktív tag
Nem hinném, hogy ez lenne a válasz a samsung készülékekkel kapcsolatban, mert verzió frissítés előtt is ugyan ilyen keservesen ment ez a 45W töltés... pontosabban nem ment
Amúgy meg a xiaomi készülék meg pont, hogy kilognak a sorból, mert ott aztán tényleg megy a villám töltés, nem érezni semmi korlátozást a google részről.
-
SX Wave
aktív tag
De a vásárló megtévesztése, de emiatt még senki nem vitte vissza az üzletbe. Jelen pillanatban a 45W samsung készülékek max 35W tölthetőek, épp emiatt nem érezhető olyan nagy különbség a 25W töltőkhöz képest. Nekem ezek a tapasztalataim a Tab S7+. Például a 65W laptopom simán felveszi a 45W a samsung töltőböl. Szóval hosszútávon érdemes beszerezni a 45W töltőt, majd egyszer csak a készülékek is felzárkoznak.
-
SX Wave
aktív tag
Értem én, hogy fogták egy N20U designt és belepakolták az S21U kamerákat és megszületett a S22U.
Android fronton apple filozófiát követni, hosszútávon nem lesz kifizetődő... ahhoz kéne egy ugyan olyan rajongó tábor, mint az almának. Én maradok az N9 vagy ha lesz akció a kifutó S21U akkor azt, de ennek telefonnak az ára nálam max 300 ezer 512/12 kiszerelésben... a mostani az vicc. -
SX Wave
aktív tag
Számomra örök rejtély marad, hogy egy ilyen erős márkanevet mint a Note, miért kukázták a marketingesek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Álnéven tért vissza a Note, és szögletes külsővel teszi kerekké a csúcsmobilos történetet.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Suzuki topik
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra dual gyári független 2026.07. 24. Telekom szavatosság
- Samsung Galaxy S22 128/8GB Black 6hó garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest