- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3oH
addikt
Pontosan ez a bajom a telefonnal mióta megvan, másfél éve. Napsütés, kültér remek fotók. Lámpa fény és beltér, képek nagy része f0s. Életlen, elmosott stb, mintha valami alsó kategóriás kínai csoda lenne. Rá szoktam. mozgó képekre, abból lehet néha kinyerni egy használható képet.
Fotók szempontjából nagy csalódás a telefon, pixel 6, ami előtte volt, köröket ver rá. Sőt , mi9t pro gcammel is.
Szóval szerintem nem újdonság a kamera gyengeség, ez ilyen. Talán a14 kamera redizájn javít ezen is, nemcsak az uin. -
tsimon995
csendes tag
Én is ugyan ezt tapasztalom. A családba van egy A52 pár napja össze hasonlította őket. Szobába lámpa világítás volt úgy csináltam a képeket. Miután össze hasonlította őket csalódott lettem. Azt vettem észre hogy az én képeimnek nincs vonalélessége, a részletek is itt ott el vannak mosodva, zajos is van bőven. Nem vagyok valami nagy fenyképész de azért többet vártam a készüléktől. 20Fe volt előtte és valahogy kép minőségben nincs meg az a WOW érzés. Hátha a frissítés segít ez és jobb képek lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 5G (Dual-SIM) FEHÉR - 12gb / 512 GB GARANCIÁLIS
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S22, szép állapot (olvass)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest