Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
Ha nem nagyon akarod takarni akkor vagy gyári vagy spigen áttetsző szilikon. Én egy spigent vettem nagyon jól néz ki benne. Amazonon találtam még ami állítólag nem sárgul be soha, [link] de itt kicsit szkeptikus vagyok. Gyári fólia vagy valami uv ragasztós de csak ha értesz hozzá vagy felrakatod viszont akkor méreg drága lesz mert nem számolják olcsón.
Ha viszont valaki mindentől védeni akarja akkor ezt ajánlom jól bevált korábbi modelleknél tengerben úszómedencében stb... [link]
A cégnél több festő és kartonos is ilyenben hordja a telót van akinek több éve így van és ha kiveszed olyan minha most vetted volna ki a dobozból.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest