- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashback
addikt
Sziasztok,
S10+ 512GB-om van jelenleg. Egyenlöre nagyon elégedett vagyok vele de nyáron lehet lecserélném.
Visszaolvasva van pár bug a rendszerben. Ezekre van esély hogy nyárig javítják? EU-ban lehet Snapdragonos S22-t venni hivatalosan vagy itt csak az Exy-s verzió létezik? -
autotaxmo
őstag
válasz
bacsoakos #695 üzenetére
Imadom az androidot hogy allandoan trukkozni kell, tegnap en is telepitettem a simplet, aztan lattam, hogy kb. 15% akksi zabalasa volt par ora alatt es vegig futott a hatterben. Wtf?!
igy en is melyaltatasba tettem.
Amugy nem ertem hogy op rendszer optimalizalast miert nem tudnak tanulni az appletol, ertem hogy kortet ne hasonlitsunk almaval bullshit dumat, meg az apple mindent hazon belul csinal, de konyorgom, miert kell allandoan szivni valamivel ami vagy az akksit zabalja vagy a youtube akadozik, vagy mittudom en.... -
autotaxmo
őstag
Mar multkor kerdeztem itt, hogy masnak nem tunt fel a youtube sync problema?! Total el van csuszva az osszes video
mar probaltam mindent, kiloni, cache torles, ujrainditas, mobilnet stabil es megis elvezhetetlen az egesz. Raadasul mindig a legujabb frissites van a telefonon. Termeszetesen sajnos ezeken az uj galaxy telefonokon ahogy latom, nem is lehet letorolni a youtube alkalmazast es ujrarakni 🤬
-
jeni
félisten
Most jeleztek,hogy a GLS ha ma átveszi a Samsungtól a fülesemet,akkor holnap a melóhelyemre kihozzák.
-
új kérdező
csendes tag
Sziasztok! Minden nap elolvasom a hozzászólásokat és látom, hogy még sokan várjuk a samsungtól a megrendelt telefonokat. Én febr 19-én rendeltem, 2 hét után én is megkaptam a "4 hetes" levelet. Tehát az új matek szerint 1 hét múlva talán már meg lesz, de persze erre semmi garancia. Eddig a státusz nálam (is) változatlan.
-
Isaac76
tag
Kerestem a hozzászólások közt,de nem láttam rá utalást sem, szóval 25.-én vettem át a telót, belaktam még aznap. Azóta produkált két random újraindulást magától (nincs bekapcsolva ilyen funkció). Az érdekes,hogy mindkét esetben csak úgy feküdt az asztalon,tehát nem valami terhelés vagy hasonló váltotta ki. Ezt esetleg meg lehet valahol lesni,hogy mi váltotta ki vagy én képzelek sokat (windows esetén kiírja miért omlott össze az oprendszer). Kérdésem volt esetleg másnál is ilyen vagy ez előfordulhat e,hogy valamilyen beállítás felett elsiklottam (az S10 3 év alatt egyszer sem csinált ilyet, ezért vagyok tanácstalan). A másik érdekesség,amit kiszúrtam ,ahogy a képen is látszik a Simple valamiért zabálja az akksit
ez eddig sosem tapasztaltam (S10 szintén A12) , már csak mélyaltatásba tudnám tenni (viszont akkor fizetés előtt külön kellene indítani szerintem) ,mert első lépésben korlátoztam a háttérben futást , mikor észrevettem,de nem igazán hatotta meg
Ha van ötlet szívesen fogadom,de sajnos rendszeresen fizetek a telóval,az nem opció,hogy nincs fenn. Újra fogom telepíteni,de ha az sem hoz eredmény ,azért írok ide is , biztosan vannak olyanok,akkik jobban vágják ezeket a dolgokat
-
jeni
félisten
S22 mobilra üvegfólia feltehető ha igen honnan és milyet érdemes rátetetni?
Annyit még,hogy a gyári ablakos flipes tok maradna a telon. -
kellerman
tag
Délelőtt megkérdeztem a samsungot, jöttek a sablon szöveggel, hogy késik a kiszállítás, stb. Most megnéztem a rendelés állapotát és megváltozott "feldolgozás megkezdés"-re.
Azt sem tudják mi merre van, remélem a héten már megérkezik. -
SpaceKombajn
aktív tag
Hétvégén megcsinálta a gsmarena a sima 22-es tesztet is.
85 óra lett az endurance teszt (akksi) -
autotaxmo
őstag
Koszonom a linkeket, akkor tenyleg vmi szoftveres dolog lehet a gyenge terero ha ilyen magas a SAR ertek ezeknel
-
Pro!Petya
addikt
válasz
autotaxmo #667 üzenetére
Pont a sima S22-nél a legtöbb az EU SAR érték a 3 közül...
[Samsung Galaxy S22, S22+, S22 Ultra SAR value how high]
Szval nem hinném hogy emiatt lenne probléma a hálozattal.
Az mondjuk durva hogy az S22+ -nál fele akkora a sugárzás fejnél mint a S22-nél vagy az Ultránál. -
autotaxmo
őstag
Mondjuk nem nagyon talalok osszehasonlito oldalakat ahol fel van tuntetve a SAR ertek a galaxy s22-nel
-
polonic
félisten
-
autotaxmo
őstag
Amit mèg megfigyeltem hogy ha elinditok egy youtube videot akkor total el van csuszva az egesz beszed a videokban. Minden ki van love a hatterben a telefonon es van terero is rendesen meg mobilnet. Mas tapasztal ilyet?
-
M5Norbi
őstag
Valóban képes eldobálni a hálózatot. Van hogy egy nap többször is. Gondolom ezt majd egy SW update orvosolja.
Egyenlőre nem bosszant túlzottan, sajnos aki ennyire elsők kózött veszi meg a telefont belefuthat ilyen malőrökbe. Nem jó ez így de minden gyártó ilyen béta állapotban adja ki a készülékeit -
-
-
autotaxmo
őstag
válasz
fazekas.69 #655 üzenetére
Nalam az utobbi idoben neha-neha eldobja a halozatot egy pillanatra random modon. Illetve katasztrofalis a terero az elozo telenjaimhoz kepest. Epuletekben ahol mondjuk a xiaomi telomnak volt siman terereje, ott a galaxy s22 szenved
ezt igy par het hasznalat utan tunt fel igazan. Nem tudom hogy ez szoftveres vagy ennyire gyenge antennakat tettek a telefonba. Amugy telenoros vagyok es gondolkodom az esimre valo atalasra, hatha az javit mèg a dolgon
-
fazekas.69
csendes tag
Sziasztok!
A második S22-őt küldtem vissza a Samsungnak, térerő probléma miatt. Sajnos mindkettő telefon ugyanazt produkálta, amikor hívtam valakit nagyon nehezen csörgött ki, a hangminőség leírhatatlan. Amikor engem hívtak, akkor a hívások 60-70 százaléka nem sikerült, a hívó félnek kikapcsoltat jelzett a készülékem. Ma végre elismerte a Samsung, hogy sajnos nem egyedi a problémám, a Telekomos simekkel sajnos nem megfelelően működik, nem tud a készülék megfelelően kapcsolódni a hálózatra. Ti tapasztaltatok ilyen problémát? Egyelőre visszatértem az S21-re!!! -
akos_ur
aktív tag
Sziasztok, egy kicsit nem lagol a videófelvétel nálatok? Próbálgatom kikapcsolni az automatikus fps-s, meg stabi/szuperstabi móddal játszani, de egy kicsit olyan fura, pár pár pillanatra hajlamos kicsit megakadni a kép? Vagy ez ilyen?
(sima S22)
-
M5Norbi
őstag
válasz
kakuk100 #649 üzenetére
Üdv!
Ezt így merész lenne kijelenteni de az élmezőnyben van. Ha olyannak veszed aki csak szimplán szeret sokat fényképezni az nemigen fog csalódni mert az S széria elég jó kamerák terén. Nyilván egy Nánási Pali kalibert akarsz meglepni vele ő azért mást mond.
Szóval általánosságban nézve nem nagyon nyúlsz vele mellé ahogy a fotózást nézve egy Iphonenal sem tennéd.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Ultra az igazán nagy durranás idén, de ha nem kell a toll, akkor is sokat kínál a a Samsung kicsi és átlagos méretben, sokért.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Túra és kirándulás topic
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy S22 Ultra gyári független szép jótállással!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest