- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
kemdom
tag
Megtennéd nekem ( lécci
), hogy bekapcsolod a pop-out viewert, videónézés közben swipeolsz egyet homescreenre, és megnézed, hogy a lebegő YouTube ablakkal a képernyőn elkezdesz görgetgetni?
Kíváncsi vagyok, hogy másnál is 60Hz-re korlátozza-e ilyenkor a kijelzőt.
Azért furcsa nekem ez, mert a YT appban, ha videó megy és közben olvasgatom a kommenteket, simán megy a 120Hz, és kicsit érthetetlen, hogy amikor szeretném a popup viewt használni, akkor minden 60hz-en megy. -
-
Capella
senior tag
A fizikaira visszaváltás miatt én egyelőre messze kerülöm az eSIM-et. No meg néha előfordul, hogy olyan készülékbe kell rakni, amibe normál SIM kell. Pl. USB LTE stick, akárcsak egy próba idejére, vagy bármi egyéb.
Nehogy már korlátozva legyek.
Akkor lenne frankó az eSIM, ha online és ingyen oda-vissza lehetne váltani.
Így meg részemről kenjék a hajukra, egyelőre. -
MadMancs
veterán
Vodánál is csak 1 QR. Visszaváltás ugyanaz mint T (csak személyesen), viszont itt 1 QR többször használható (új telefon, véletlen törölt profil, stb). Ezt viszont nem lehet kinyomtatni, mert online fiókban a QR hez tartozó aktiválási jelszó változik.
Ha nem sürgős én még voda eSIM nem ajanlom. Működik rendesen, meg minden. Viszont nem mindenkinek sikerül még a váltás zökkenőmentesen. Plusz az se tiszta még hogy díjmentes vagy 2500Ft.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Külsőben újít, kamerában és tollban erősít, a dobozon viszont spórol a Samsung topmobil.
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB (G998B/DS) + S Pen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest