- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceree
senior tag
válasz
csorbajeno #593 üzenetére
Ezt ala tudom tamasztani, a telenoros jotallasi jegyen ki is van emelve, higy a 3 ev idotartam a listaar alapjan kerult kiszamitasra.
-
Gabesz87
veterán
Próbáltam keresni külföldi híreket, hozzászólásokat hogy esetleg van-e ilyesmi probléma máshol is. Olvastam valami hasonló hálózati, mobilnetes problémáról talán redditen.
Viszont ami felmerült bennem, mint mentő ötlet, hogy esetleg wipe cache partition-t probaltatok? P20 Pro-nal a topicban irtak alapjan néha frissítés után volt valami nyűgje egyeseknek. Én update után egyből nyomtam a wipe cache partition-t. Gondoltam egy próbát megerhet, bár valószínűleg nem segít. -
Próbáljátok ki LTE/3G/2G vagy esetleg 3G/2G autoconnect beállítással. Valószínűnek tartom, hogy a gyerekcipőben járó 5G hálózat kavar be. 1 napot megérhet kipróbálni (FYI én 3G/2G-re állítva használom az S9-et, nulla network problémával). Azután fél év múlva az 5G setup is rendbe lesz téve...
-
TODI1111
veterán
válasz
csorbajeno #593 üzenetére
Annyira nem ismerem a jogszabályokat, de szerintem a számlán szereplő kifizetett összeget veszik figyelembe. Ezen már nem veszünk össze.
-
TODI1111
veterán
válasz
csorbajeno #591 üzenetére
-
-
TODI1111
veterán
válasz
csorbajeno #585 üzenetére
Kétszázat fizet és kész. Nincs tovább teljes összeg. A hűségért cserébe kap engedményt a készülék árából és ezért ő fix 200-at fizet az eszközért.
-
p2pp
őstag
Anno volt 2 vadi zsír telóm is, ami ugyanígy, ugyanezeket a hálózati hibákat produkálta. Cseréltünk vagy 3 Sim kártyát. A legutolsó már fizetős NFC-s Sim volt. Emlékeim szerint vagy 5400 Ft volt.
De nem ez oldotta meg a bajt. (Nekem sem csengett ki)
Hanem 1-2 frissítés. (Telekomos és Telenoros volt)
Nem okoskodok csak leírtam egy több hónapos kálváriát, mert közel álltam a földhöz vágáshoz és a kettévágáshoz. Lehet itt is így lesz és nem teló hibáról van szó tömegesen.
Igen ilyet szeretnék venni, de nem merek amíg ezen hibák fennállnak. -
nVIPER
senior tag
válasz
realzidane #587 üzenetére
Nyugi, nálam S21 Telenor kártyával is dobálja a sávokat.... Várok 1 hetet, ha addig nem történik semmi akkor visszaviszem. Kompakt kategóriában nincs is más most ami szóba jöhet, S21 ultrához meg új ruhatárat kellene venni, hogy akára zsebbe is elférjen, nem még a tenyerembe
..
-
realzidane
csendes tag
Itt a telekomnál biztos, hogy van valami probléma, mert nálam 2 tkomos SIM is azt csinálja, hogy nem cseng ki a teló, csak jön egy nem fogadott SMS, miközben ott van az íróasztalon a teló.
Durván 3 hónapja kezdődött, 2x már szóltam, semmi érdemi válasz nem jött. S9 volt, factory reset is volt, céges és saját számra is ugyanúgy. Cseréltünk SIMet is, most váltottam S21-re, hátha a teló a gond, de ma pl megint jött egy ilyen. Ebből gondolom, hogy inkább hálózati gond lesz itt. Úgyhogy ma ment a 3. panasz is, hogy nézzenek utána a hálózatnak. -
törölt tag
Üdv Mindenkinek!
Ha Telenornál veszek S21-et hűségidő hosszabbítással 200 ért, akkor mennyi garanciát adnak rá? 2 év vagy 3 év?
Köszi
-
Tin
veterán
Ne pálcikázzatok, mérjétek ki: [link]
-
Ricardo
titán
válasz
Linkin1994 #570 üzenetére
Azért a használhatóság rovására nem kellene mennie.
-
sonice
tag
Az elejen en is csak a palcikat figyeltem P20 vs S21.. Természetesen huawei nyert.. Aztan megneztem konkretan a Sim menüt , dbm, jelerosseg de sajnos itt is egyértelműen rosszabb értékeket produkált a Samsung.. Örülnék ha valoban egy frissítés megoldana a problemat, de lehetséges hogy hardveres a hiba.. 🤔
-
Jadro
veterán
-
csozsoka
csendes tag
Szia!
Sajnos ez nagyon igaz!
A következőt tapasztaltam ma:
Ma reggel Székesfehérvár vasútállomás előtt a kollégámat várva csak piszkálhatom az s21-m
Egyszer csak fogja magát és ledob a hálózatról, se net, se térerő, na...ekkor azért kicsit be...tram, hogy akkor most mi a szösz van, aztán bő egy perc elteltével visszajött minden, de a net csak H+, vagy Edge hálózaton ment, kritikán aluli teljesítménnyel, még mindig a városba voltam.
Majd a nap folyamán olyan terepen voltam, ahol szó szerint még a madár se jár, egy bevágást képzeljetek el (vasút) Ahol meglepetésemre stabil 4G, full térerő, na jó, az néha azért gyengébb volt, de elenyésző...
Egész nap semmi gond, talán egy-két alkalommal váltott H+-ra, de egy pillanat alatt visszaváltott 4G-re.
Hazafelé jövet szintén a reggeli helyszín, ugyan az a jelenség, se net, se térerő a város azon pontján, hazafelé jövet csak rápillntottam a telóra, továbbra is 4G, egyszer-egyszer egy pillanatra H+, full térerő.
Sajnos a hálózatkezelésével probléma van, nem is kicsi, ezt a Samsung Members-en keresztül ismét jelezni fogom ezt a hibát. Ha érkezik valmiféle válasz, természetesen közzéteszem.
Még van egy hetem, hogy eldöntsem, érdemes e várni egy szoftver frissítésre, vagy ennyi volt az s21 számomra. Sajnálnám, mert nagyon jó telefon lenne, de emiatt a hiba miatt csalódott vagyok... -
mSchumi87
senior tag
Sokan a palcikakat nezik pedig a dBm a fontos. De tenyleg gyengen az S21 antennaja mint az S10+ volt nekem es en Szlovakiabol vagyok tehat nem a magyar szolgaltatok hibasak a gyenge tereroert. Itt se jobb a helyzet, probaltam tok nelkul is a nelkul se lett eroseb a jel.
-
Hallosz
senior tag
Mivel csapataink harcban állnak,a T-komhoz már én is saját próbákkal mentem.
A Párom S20FE telefonján 1-2 pálcika a térerő, a mellette lévő nem Samun 3-4 pálcika
Erre az volt a mondásuk, hogy készenlétben, spórol az energiával ezért minimális a térerő.
Akkor az almás telónak, miért van majdnem fullon a térerő? . . .válasz nincs.
Átraktam a 20-as kártyát beléjük, mindkettőben maxon a térerő.Csodálatos, ahogyan ennek a két nagy multicégnek a gyenge pontjai, milyen frappánsan erősítik egymást.
Az ügyfél-szolgálatok pedig, egymásra mutogatnak. Már látom, hogy ebből ügy lesz a felügyeleti szervnél. Ez a harmadik, számmal ellátott panaszom.
-
Tin
veterán
Teljesen uj SOC, uj telefon, varhato, hogy ezt meg reszelni fogjak. A megjeleneskor vasarolt telefonoknak az a rakfeneje, hogy a felhasznalo a beta-teszter is az elso honapokban. Ha a dBm ertek hasonlo, akkor talan nem a vetellel van a gond, hanem csak a mobilhalozatok kezelesevel.
Egy probat esetleg lehet tenni azzal, hogy nem automatikus keresesre rakni a halozatot, hanem fixen kivalasztani.
-
Jadro
veterán
válasz
Linkin1994 #570 üzenetére
Ez oké, de volt itt ilyen hsz is:
"S10en simán van 4g kb. azonnal, S21en meg Edge... Persze nagyobb városokban jó a térerő, de ott is sokszor átvált Edgere, vagy H+-ra"
Ez már aggasztóbb.
-
nVIPER
senior tag
Én egy Oneplus 3T -vel közösen teszteltem a térerő problémát. 2 kártyából az egyiket letíltottam. Mindkét készüléket Telekomos kártyával vizsgáltam, engedélyezett internettel, majd tíltott nettel egyaránt. A következőket tapasztaltam.:
A két készülék nagyon hasonló dBm értékeket mutatott, max 3-4dBm eltérés volt a Oneplus javára. Ami furcsa, hogy bekapcsolt netnél, egy métert sem mozdulva, fogja és átvált 4G-ről Edge-re vagy H+ -ra, míg a 3T simán tartja az eredeti besorolást. Net sebességet vizsgálva is érdekes.... 4G-n 2 pálcika nettel 1-2Mbit/s letöltés, oneplus ugyanezen a hálózaton 68Mbit/s... Itt valami szoftveresen van elrontva, legalábbis nagyon remélem. Nem stabil a hálózatkezelése, de nagyon nem!!
Ezzel sztem a szerviz sem tud mit kezdeni. Azt nem tudom, hogy visszaadjam vagy várjak egy frissítésre? Az lenne a jó, ha minél többet jeleznénk a hibát a Samsung Membersen keresztül. Még van 1 hetem, hogy visszavigyem, addig jó lenne vmit kitalálni, mert a teló baromi jó, nekem az akku is klasszisokkal jobb, mint a korábbi kompakt samuk akksija.. -
Kasya
nagyúr
-
rbertkrl
aktív tag
Én a holnapi napon beviszem Budapestre az Oktogon szervízbe a telefont. Úgy döntöttem, hogy nem adom vissza, most már csak azért is kiharcolom, hogy jó legyen, mert a készülék maga tetszik. Remélem sikerül valamit elérnem. Persze ha bármilyen információt kapok a hálózati probléma elhárításával kapcsolatban, mindenképpen jelezni fogok itt a csoportban. Illetve figyelem a csoportot, hátha valaki hamarabb eljut addig a pontig, hogy megoldja.
-
Kasya
nagyúr
Szomorú lennék, mert ez a tok+ceruza nekem vállalhatatlan megoldás. Már a PDA korszakban (pl. SE P800/P900 esetén is) megoldották szebben ezt. Értem, hogy nem megy így az aksi (és más) kárára a ceruza, de limitálja a választható tokot és nehezebbé teszi a napiszintű használatot is.
-
Gabesz87
veterán
Úgy látom, manapság minden telónál van valami egyedi, nem minden embert sújtó probléma.
Most itt ez a téreő/hálózat dolog. Anno a Mi Mix 2S-emnek a közelségérzékelője katasztófális volt, van akinek szintén, legtöbbeknem nem. P20 Pro-nál sok embernek akad pl. Chrome néha bizonyos oldalakon, mint a fene, ill. hívásminőség probléma van (nem hallanak jól néha), sokan másoknál semmi ilyesmi. Ki érti ezt
-
csorbajeno
veterán
Igaz én a Simple-t használom OTP-sként, de a Beállítások->Kapcsolatok->NFC és Érintés nélküli fizetés->Érintés nélküli fizetés menüpontben ott van a GPay, mint opció. Gondolom, ezt kiválasztva lehet regisztrálni a kártyát, mert tőlem már kérdezte a telefon számlafizetésnél, hogy regisztrálom-e a GPay-be is.
-
Kasya
nagyúr
Első benyomásom az S21+-ról, hogy hozza az elvárt éves ráncfelvarrást és sikerült most is kicsit előrébb lépni. Ugyanakkor ez a teljesítmény nyílvánul meg leginkább, a stabilitással eddig sem volt gond. Minden kicsit jobb lett, de ez a fejlődés nem egyenesen arrányos az elmúlt években tapasztalható árnövekedéssel. A kamera minősége kimondottan tetszik.
A melegedés jelen van. Ugyanakkor ezt a "szendvics" összerakás javára írom, mert egyszerűen maga a telefon vezeti el a hőt, akár a korábbbi modellek esetén.
A hátlap vékony, akár egy A szériánál. Hol van már a 7-es, 8-as széria minőségi érzete....
Nekem, mint "Samsungosnak" semmi újat nem mutat lényegében. Ugyanakkor az érzés sem fogott el, hogy leváltsam rá a Rog3-at. Marad páromnál a telefon. Ugyanakkor a Note szériát kimondotttan várom. -
sonice
tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Apró frissítésként üdvözölhetjük a két alap S21-et, és bár van új hardver meg alapból járó 5G, az emlékezetünkben valószínűleg a töltőtlenség, a microSD-s bővíthetőség eltűnése és az AKG füles hiánya marad meg a csökkentett felbontású, 2021 eleji Galaxy eszközökből.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE // 128GB // ÁFÁS Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung bontott kijelzők eladóak!
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest