- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gabesz87
veterán
De a gyári gondolom nem 9H-s üvegfólia. Nekem volt hogy 2-3x leesett a P20 Pro, de hála az égnek csak a rajta lévő üvegfólia tört meg kicsit mindig. Nem tudom, a gyári mennyire védi ilyen esetben. Jól néznek ki amúgy ezek a speedshopos Spigenek is.
Én ezeket rendeltem:
Adapter
Tok, Tok
Fólia, Fólia[ Szerkesztve ]
-
sonice
tag
-
Gabesz87
veterán
válasz TODI1111 #503 üzenetére
Szándékosan nem Csak pl. kocsiból kiszálláskor mondjuk kiesik a kezemből
#504 sonice:
na ez aztán jó hír P20 Pro-mal pont az volt már a legnagyobb gondom, hogy sokszor alig hallanak, mintha távolról beszélnék. Több embertől is hallottam ezt. Nem tudom, hogy ez a teló egyik feature/bug-ja, vagy csak mert zsúfolt bp-i új építésű betondzsungelben lakunk. Remélem Samuval nem lesz ilyen. -
jacis
nagyúr
Sajnos ezt a szerviz sem fogja tudni megcsinálni. Az S20 széria (enyém is ilyen) is híresen vacak térerő szempontjából ami úgy tűnik öröklődött az S21 szériába is. Én azt gondolom hogy a Samsung által beépített gsm modem valami elcseszett konstrukció lehet amit nem javítottak.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Multi13
tag
@sonice
Kár, de legalább a SIM probléma kiküszöbölve.
Esetleg más szolgáltatói SIM-el is ki lehetne próbálni mindkét telóban, hogy úgy is van különbség? Ha ugyan az a jelenség, akkor lehet tényleg a modem gyenge, viszont ha nem, akkor.......a Telekomnak be lehetne dobni ezt az infót.@Gabesz87
Üdv a klubban! Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ami rajta van gyárilag az üveg vagy vmi elég merev és masszív anyag. Általában nekem is az első dolgom, hogy egy új telónak megadjam a neki járó védelmet , de engem eléggé meggyőzött ami gyárilag rajta van, így külön fóliát nem rendeltem.
Egyelőre még csak töltőfejet rendeltem hozzá LINK, ami elvileg holnap fog megérkezni.
Nillkint szoktam én is preferálni, de nem akartam napokat várni amíg megjön (féltettem a telót) és inkább bementem a MM-be és vettem egy sima gyári átlátszó szilikon tokot (átmenetileg). Gyári szilikonból amúgy a szürke tetszett a legjobban, de azon ott volt a jobb alsó sarokban az az akasztó vagy mi (én sem tudtam mire vélni) és így lett végül a sima.Galaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24
-
mSchumi87
senior tag
Ha valakinek már van gyári Samsung bőr tok dobhatna pár képet meg pár tapasztalatot milyen a fogása mennyire vastagabb a telo tole. Koszi
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
Más szolgáltató SIM-jével lehet jobb a helyzet, mert nem feltétlenül ugyanazon a póznán van a többi szolgáltató tornya. Szóval amelyiké közelebb van hozzád, annál nagyobb lesz a térerő.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Multi13
tag
Igen ez így van (lehet én fogalmaztam rosszul), de én arra gondoltam, hogy más szolgáltatói SIM-el vesse össze a P20 és az S21-ben mért adatokat.
@bounty123
Oks, köszi az infót! 😉Galaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24
-
MadMancs
veterán
Csak feltételezés részemről, de:
Snapdragon valószínűleg nem okozhat gondot, viszont Kínában ugye nem használatos a B20 LTE, szóval necces tudja e vagy sem. Kellene pontos modellszám.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Janaboy
veterán
A Samsung passt ki lehet kapcsolni?
Minden jelszónal megkerdezi hogy menteni akarom-e, eleg idegesítő.Janaboy
-
Szári
tag
válasz csorbajeno #518 üzenetére
Bírom, hogy mennyire rá vagytok remegve erre a garanciára. Igen tisztában vagyok vele tudom, hogy nincs hivatalos garancia. Ez az ára ha az ember annyit adna érte amennyit ér a cucc max🙂 Az azért elég erős, hogy nem fogják javítani pénzért sem..😃. Ugye Apple készülékeket sem javít senki a hiatalos apple szervizeken kívül. Még pénzért sem😄 akkor miért? heroinért? szüzlányokért szervizelnek? Biztos sehol senki nem szervizel Samsungot sem magyarországon csak a hivatalos szervíz.. de ők is csak garpapirért vagy 3 liter vámpír vérért de PÉNZÉRT MAGYARORSZÁGON nem lehet javíttatni😂 Bocsi. értem én.
-
Hallosz
senior tag
válasz csorbajeno #447 üzenetére
Mindennek ellent lehet állni, ... kivéve a kísértést
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Miért használná valaki full fényerőn végig? Ha csak nem kint van az ember végig verőfényes napsütésben. Mire 5G meg elterjed rendesen, mint a 4G, addigra Galaxy S25 lesz
Nekem még nincs meg a teló, de azért bízom benne, hogy normál, átlagos, visszafogottabb használattal többet bír majd valamivel.
-
Juhaszatti
addikt
"Biztos sehol senki nem szervizel Samsungot sem magyarországon csak a hivatalos szervíz.. de ők is csak garpapirért vagy 3 liter vámpír vérért de PÉNZÉRT MAGYARORSZÁGON nem lehet javíttatni😂 Bocsi. értem én."
Nem azt írta hogy Samsungot nem javítanak a hivatalos szervizen kívül sehol pénzért sem, hanem azt hogy Snapdragonos verziót nem javítanak. Processzortól a modemekig, több alkatrész különbözik az alaplapon is a hazai verziótól, a Snapdragonoshoz nem igazán vannak itthon. Alkatrész nélkül meg nem egyszerű javítani..
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Felejtsd el az 5G-t. Próbáld meg egy napig 3G/2G-n használni (esetleg LTE/3G/2G-n), és írd meg a tapasztalatokat. Azt is figyeld meg, hogy a böngészés lassabb-e, a hívások hangminősége rosszabb-e. Ez alapján döntsd el, milyen beállítással használod...
Én S9 / S7-et is 3G/2G beállítással használom, és pár havonta próbaképpen átállítom LTE/3G/2G-re. Sebességben és hangminőségben nem érzek különbséget, de van pár eldugott hely, ahol az LTE térerő jobb, mint a 3G (évi 1-2 alkalommal, az Isten háta mögött). Fogyasztásban mindig rosszabb volt eddig az LTE (4G)... Single SIM, Vodafone. -
Nalatok ott van a fiokszolgaltatasoknal a google pay? Nekem nincs es nem is ajanlja fel a Revolut se a kartya hozzaadasat. Valakinek otlete esetleg?
Másolat_eredetije
-
adamklark
senior tag
sajnos nem emlékszem pontosan. de munka miatt németorszagban vagyok de Google maradt nekem magyar (sok mindent nem tudok letölteni..), nekem se jelent meg beállításokban a Google pay de miután próbáltam fizetni német kártyával egy idő után megjelent, nemtom hogy. Egy cikkben azt írták hogy hivatalosan nem tölthető ugye le a gpay, de mint plug in letöltödik? vagy ilyesmi (bár abban a cikkben kevés kártya szolgáltató volt ami speciel nekem nincs szóval végképp nem értem) [link]
[kép] -
-
Szolgáltatótól is függ, hogy mi a helyzet a 3G-vel, mert például a Vodafone kivételével a többi építi le a 3G hálózatot. Ahol most még van 3G, ott hamarosan lehet, hogy már nem lesz.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz Gabesz87 #533 üzenetére
Firefox blocked a cryptominer on this page!
pff, te is jó oldalakat linkesz be
Egyébként itt a hivatalos leírás: [link]
Csak ezekkel működik Magyarországon (magyar bankkártyával nem!):
Curve OS Ltd Mastercard Debit
Monese Mastercard All cards
Revolut Mastercard and Visa All cards
TransferWise Mastercard All cards[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
27-e óta dekkol a telefon a Postánál. Elfelejtették jelezni, hogy megérkezett... Ma végre átvehettük
-
csubííí
senior tag
-
-
Hatha valakinek segit: Revolut kartyat toroltem a regi telefonon, de meg az apple paybol is, es a google online fiokbeallitasaibol adtam hozza bongeszobol ujra a kartyat. Ekkor felugrott a Revolut app, es erdekes modon vegigvezetett a gpaybe valo regisztracio folyamatan. Azota ott van a fiokbeallitasok alatt is a pay.
Nem tudom ezt Revolut elso inditaskor miert nem ajanlotta fel.
Másolat_eredetije
-
Gabesz87
veterán
Én totál nem értem amúgy ennek a GPay-nek (vagy akár Apple Pay-nek) az értelmét. Ha ott van a saját banki app-om, amibe a kártya be van állítva, és NFC-n működik, akkor mi az előnye/értelme a GPay-nek?
-
csozsoka
csendes tag
válasz rbertkrl #482 üzenetére
Szia!
Minden bizonnyal nem egyedi a probléma, én is ezzel küzdök, de ahogy olvasom, nem vagyok egyedül.
Ugyan ezt tapasztalom s21-el, ott, ahol volt 4G, ott most jobb esetben H+, vagy az sem, városon belül is előfordult ez a jelenség. Múlt pénteken kicseréltettem a sim kártyát, hátha az volt a ludas, bár valamelyest jobb lett, de előjön a probléma.Futottam egy kört a Telekomnál ezügyben:
Felvázoltam a tapasztalt problémát, ez a válasz érkezett:"Szia! Ilyen jellegű készülékkel kapcsolatos problémáról felénk jelzés nem érkezett. A gyártó erre utaló hibát nem jelzett egyelőre. Amennyiben valóban készüléket érintő probléma erről a legtöbb esetben a gyártó oszt meg közleményt, vagy ad ki egy szoftverfrissítést, ami tartalmaz hibajavítást. Az ezzel kapcsolatos információkért érdemes a gyártó közösségi oldalait is követni. Mobil szolgáltatásra utaló hibát, karbantartást természetesen tudunk ellenőrizni, amennyiben megírod, hogy pontosan melyik településen tapasztalod a jelzett hibát."
Szóval van itt baj, nem kevés...
Nem nyírom öltönyben a füvet. Nem megyek gumicsizmában a színházba, nem eszem bicskával a fagylaltot. Galaxy S23 Ultra, Galaxy Watch5, meg még isten tudja mennyi kütyü... :)
-
csozsoka
csendes tag
Ez sajnos nem egyedi probléma, úgy érzékelem, hogy sokunknál probléma ez, a Telekom csak értetlenkedik, javaslatokat tesz, hogy indítsam újra a készüléket...stb, ezek a körök már lefutottak, itt komoly hálózati probléma van, mint ezt tapasztaljuk nap, mint nap és van egy sejtésem, hogy a Telekom kussol és a háttérben kavarok... Sajnos nincs lehetőségem más szolgáltatói kártyával kipróbálni, de állítólag azokkal nincs gond, bár azért erre nem mernék megesküdni...
Nem nyírom öltönyben a füvet. Nem megyek gumicsizmában a színházba, nem eszem bicskával a fagylaltot. Galaxy S23 Ultra, Galaxy Watch5, meg még isten tudja mennyi kütyü... :)
-
adamklark
senior tag
válasz Gabesz87 #543 üzenetére
akkor volt értelme amikor még saját bankodnak nem volt ilyen appja. pl sokáig csak OTP simple volt azt meg agyon herélték mindenféle szabályozás miatt. szerencsére már sok bankkal lehet telefonon fizetni (pl nemrég Raiffeisen is bevezette). most Max annyi értelme van ha a saját bankod épp szarakodik akkor van egy backup vagy külföldön ha valamilyen rejtélyes módon nem működne a bankos app (ez nem valószínű)
-
Gabesz87
veterán
válasz adamklark #547 üzenetére
Ahha. Értem. Köszi. K&H-val megy simán szerencsére szóval nem érdekel túlzottan ez a GPay probléma. Feleségem K&H kártyája meg megy az Apple Pay-el XR-jén.
Szomorúan olvasom ezt a hálózat problémát. Remélem ez megoldódik hamar. Ha tényleg ennyire gáz lesz akkor lehet visszaküldöm és hozok inkább egy iPhone 12-t. De remélem erre nem lesz szükség! Na majd elválik.
-
csozsoka
csendes tag
Szuper, akkor nekem még egy hetem van erre. Jelezni kellene gyártónál ezt a problémát, hogy mit csináljunk, várjunk, vagy tömegesen visszavigyük...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dobozos 12 hónap szavatosság
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest