Hirdetés
- iPhone topik
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - One mobilszolgáltatások
 - Apple Watch
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Yettel topik
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo

Új hozzászólás Aktív témák
- 

viewdetails
addikt
 - 

norbe74
csendes tag
válasz

norbe74

üzenetére
						Update
Play áruházban sokan panaszkodnak a SmartBankra, lehet hogy az alkalmazás a ludas.
Töröltem, majd újratelepítettem de továbbra sem jó.
Az viszont furcsa, hogy mobilinternettel jó a Gmail és a Mobilbank is.
Lehet a DIGI a szűk keresztmetszet.
Minden más működik rendesen, csak ez a két alkalmazás nem.
És szerintem ez a frissítés óta lett ilyen, de 100%-ig azért nem vagyok biztos benne. - 

MadMancs
veterán
válasz

norbe74

üzenetére
						Nem utolsó sorban, hidd el, ha valaki tudná konkrétan a választ, már megkaptad volna. Oké, s20 topic, neked is az van, de arra már sokkal kevesebb az esély hogy rajtad kívül másnak is van honor kiegészítő. Annak pedig szintén nem sok értelme van hogy mindenki beírja hogy "nem tudom" aki olvasta. Nekem is volt olyan kérdésem amire nem született (itt) megoldás, pedig S20+ ról szólt. Mégse álltam neki hisztizni. Szakmai fórum igen. De itt emberek vannak akik saját szabadidejükben, önkéntesen vannak jelen többnyire segítő szándékkal, és nem pedig Samsung/Honor hivatalos ügyfélszolgalata. A 2 gyártó ügyfélszolgálatát felkeresni, neadjisten a Google felkeresése -tapasztalat/megoldás hiány esetén- pedig szintén nem fórumtársak dolga -HELYETTED-. Ha olyan kérdés van amiről nemrég volt szó, igen olvass vissza lesz a válasz. Persze hónapokkal senki nem.fog visszaküldeni, de pár napon belül senki nem fogja ugyanazt X+1 szer leírni.
Perce
 - 

viewdetails
addikt
válasz

norbe74

üzenetére
						"ha a GPS be van kapcsolva, akkor csatlakozik magától" A helyzetmeghatározás biztonsági szempontból egy engedélycsoportba tartozik a bluetooth-val.
"Folyamatos GPS-t meg nem szeretnék, mert zabálja az aksit." Sokadik android főverzió óta úgy működik, hogy csak akkor kéri le a helyadatokat ha valami app meghívja, egyébként 0 a fogyasztása. - 

jacis
nagyúr
 - 

- 

atomka78
aktív tag
válasz

norbe74

üzenetére
						Szerintem itt mindenki nagyon sajnálja,hogy nem tudták/tudtunk kielégíteni a vágyaidat. Szerintem elég csúnya módon nyomod itt, mert brühhü nem tudtál mégegyszer kérdezni ha kell valami segítség. Ha megnézted szerencsére pörög a csoport és lehet éppen más miatt nem lett válasz a te életbevágó kérdésedre. Valóban, igen menjél szépen vissza oda ahonnan jöttél. Van itt már elég kritikus.

Új hozzászólás Aktív témák
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - Jövedelem
 - iPhone topik
 - Fejhallgatós találkozó
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Milyen routert?
 - Samsung Galaxy Tab tablet topik
 - Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
 - iPad topik
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - További aktív témák...

- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
 - DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest