- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewdetails
addikt
-
norbe74
csendes tag
válasz
norbe74 #6648 üzenetére
Update
Play áruházban sokan panaszkodnak a SmartBankra, lehet hogy az alkalmazás a ludas.
Töröltem, majd újratelepítettem de továbbra sem jó.
Az viszont furcsa, hogy mobilinternettel jó a Gmail és a Mobilbank is.
Lehet a DIGI a szűk keresztmetszet.
Minden más működik rendesen, csak ez a két alkalmazás nem.
És szerintem ez a frissítés óta lett ilyen, de 100%-ig azért nem vagyok biztos benne. -
MadMancs
veterán
válasz
norbe74 #5873 üzenetére
Nem utolsó sorban, hidd el, ha valaki tudná konkrétan a választ, már megkaptad volna. Oké, s20 topic, neked is az van, de arra már sokkal kevesebb az esély hogy rajtad kívül másnak is van honor kiegészítő. Annak pedig szintén nem sok értelme van hogy mindenki beírja hogy "nem tudom" aki olvasta. Nekem is volt olyan kérdésem amire nem született (itt) megoldás, pedig S20+ ról szólt. Mégse álltam neki hisztizni. Szakmai fórum igen. De itt emberek vannak akik saját szabadidejükben, önkéntesen vannak jelen többnyire segítő szándékkal, és nem pedig Samsung/Honor hivatalos ügyfélszolgalata. A 2 gyártó ügyfélszolgálatát felkeresni, neadjisten a Google felkeresése -tapasztalat/megoldás hiány esetén- pedig szintén nem fórumtársak dolga -HELYETTED-. Ha olyan kérdés van amiről nemrég volt szó, igen olvass vissza lesz a válasz. Persze hónapokkal senki nem.fog visszaküldeni, de pár napon belül senki nem fogja ugyanazt X+1 szer leírni.
Perce -
viewdetails
addikt
válasz
norbe74 #5859 üzenetére
"ha a GPS be van kapcsolva, akkor csatlakozik magától" A helyzetmeghatározás biztonsági szempontból egy engedélycsoportba tartozik a bluetooth-val.
"Folyamatos GPS-t meg nem szeretnék, mert zabálja az aksit." Sokadik android főverzió óta úgy működik, hogy csak akkor kéri le a helyadatokat ha valami app meghívja, egyébként 0 a fogyasztása. -
jacis
nagyúr
-
-
atomka78
aktív tag
válasz
norbe74 #5873 üzenetére
Szerintem itt mindenki nagyon sajnálja,hogy nem tudták/tudtunk kielégíteni a vágyaidat. Szerintem elég csúnya módon nyomod itt, mert brühhü nem tudtál mégegyszer kérdezni ha kell valami segítség. Ha megnézted szerencsére pörög a csoport és lehet éppen más miatt nem lett válasz a te életbevágó kérdésedre. Valóban, igen menjél szépen vissza oda ahonnan jöttél. Van itt már elég kritikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged