- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB0401
aktív tag
De akkor is, a Notebookcheck teszt alapján sokkal jobban melegszik mint a sima S10 !!
Miért ?!Samsung Galaxy Young 2 -> Huawei P8 Lite -> Nokia 7 plus -> Black Shark 2 -> LG G8x ThinQ Dual Screen -----------------------------------------------Asus Zenwatch 2 -> Samsung Galaxy Watch 42mm
-
-
MODERÁTOR
-
dnl91
tag
Az enyém sem melegszik, mondjuk nem is játszok igazán rajta... az akku pedig nevetve kibír egy napot. (bár ez aztán tényleg használatfüggő)
-
BB0401
aktív tag
Nem is az, hogy annyira aggódok emiatt. Inkább úgy tűnik, a tesztelők hibás (?) darabot kaptak.
A melegedés eddig szinte mindegyik telefonoknál problémát okozott, a Huawei P8 Lite és a Nokia 7 plus melegedése például kifejezetten zavaró.
Azonban ami nem melegedés és érdekelne: a hangszabályzás. A telefonomon, szintén Android 9-cel, a hangerő 15 fokozatban állítható. Sajnos a 3. fokozat után a hangerő már nagyon hangos lesz, míg a 2. túl halk. Emiatt a zenehallgatás élménye nem túl jó. Vagy túl hangos, vagy túl halk.
Az lenne a kérdésem, hogy a telefonon hány ilyen fokozat van, valamint, hogy a hang már kezdetben sem hangos-e. Ez egy J5 16-tal, Android 7.1-en jól működött.
Ezt, és a Black Shark 2-t néztem, bár nekem az S10e jobban tetszik a jobb kamera, valószínűleg jobb kijelző és hangszóró, valamint a jack megléte miatt a magasabb ár ellenére.
Valószínűleg ezt fogom megvenni majd később, ezért érdekelne ennyire részletekbe menően a telefon. Ami tetszik a Samsungokban, az például lehetőség custom ROM-ra, és az Amoled kijelző.#752 Az az igazság, másik tesztet, ami beszámol a melegedésről, nem találtam.
#755 Ez tényleg használatfüggő.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Young 2 -> Huawei P8 Lite -> Nokia 7 plus -> Black Shark 2 -> LG G8x ThinQ Dual Screen -----------------------------------------------Asus Zenwatch 2 -> Samsung Galaxy Watch 42mm
-
Szerintem először azt döntsd el, hogy mekkora telefont szeretnél, mert óriási a különbség a kettő között méretben: [link]
Ha a kicsi jobban fekszik, az S10e-vel biztos, hogy jól jársz. Ha nagy telefont szeretnél, akkor is inkább Samsungot ajánlanék, de ha túl drágának tartod, akkor sem Xiaomit. Érdemes megfontolnod a OnePlus 6T-t (hamarosan jön a 7), bár tény, hogy azon sincs jack csatlakozó. De a kínai márkák közül az az egyetlen, amit nyugodt szívvel megvennék vagy ajánlanék másnak (volt 3 OnePlus telefonom is), nagyon jó ár/érték aránya van.
De szerintem jobban jársz egy nagy Samsunggal, S10+ lenne a nyilvánvaló választás, ha túl drága, az S9+ vagy Note9 telefonok is nagyszerű választások (főleg a Note9, nekem az van). Utóbbi kettőt amúgy már meg tudod venni nagyjából S10e árban, ha épp le vannak árazva valahol.
Az összes itt felsorolt telefon közül, a Black Shark 2 a legnagyobb, még a Note9-nél is méretesebb: [link]
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
BB0401
aktív tag
Köszi a választ !
Inkább kisebbet szeretnék, emiatt (is) ez S10e jobban bejön.
Igen, sajnos az S10+ túl drága nekem, az S9+ pedig már majd' két éves lesz amire meg tudnám venni. A Note 9 is már elég régi lesz januárra.
A Shark 2-ben igazából a különlegessége és a várhatóan jó üzemideje vonz. Egyébként miért nem ajánlasz Xiaomit, a MIUI miatt ?
A OnePlus-szal az a helyzet, hogy a rendszere (elvileg) aggresszíven energiatakarékos. Nem tudom, mennyi igaz ebből. Melleseg a 7 és 7T is nagy lesz.
Összegezve, az S10e tetszik a legjobban. Amit írtam az előző hozzászólásomban a hangerőszabályozással kapcsolatban, az még érdekelne.
Szolgáltatónál jelenleg 229.990 Ft-ért tudnám egyébként megvenni, ahol a Note 9 267.990 Ft lenne. (Persze, máshonnét is be tudnám szerezni.)Samsung Galaxy Young 2 -> Huawei P8 Lite -> Nokia 7 plus -> Black Shark 2 -> LG G8x ThinQ Dual Screen -----------------------------------------------Asus Zenwatch 2 -> Samsung Galaxy Watch 42mm
-
Markizmark
addikt
15 fokozatban állítható a média hangerő. Viszont ezen a készüléken a 15 fokozat nem biztos hogy ugyanazt jelenti mint egy másik típuson, ráadásul nem mindegy a füles érzékenysége sem. Szerintem a mellé csomagolt AKG elég érzékeny... Személyesen kellene kipróbálnod.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
BB0401
aktív tag
válasz Markizmark #759 üzenetére
Köszi a választ.
Úgy értem, hogy a mostani telefonomon a 3. fokozat már sokkal-sokkal hangosabb mint az előtte lévők. (Az 1. és a második között a hangerő jóval kisebb ugrik, mint utána.)
Tehát, ha úgy tudod használni fülessel, hogy a hangerő egyenletesen növekszik, és az elején még nem túl hangos, akkor jó. Ilyen ?Samsung Galaxy Young 2 -> Huawei P8 Lite -> Nokia 7 plus -> Black Shark 2 -> LG G8x ThinQ Dual Screen -----------------------------------------------Asus Zenwatch 2 -> Samsung Galaxy Watch 42mm
-
Markizmark
addikt
Nekem a 2-3 körüli hangerő alig hallható. Kb 10-esig szépen növekszik, felette már nagyobb különbségeket hallok. De ez megint olyan dolog, hogy a fülünk sem egyforma. Én egész nap szinte zenét hallgatok nem kis hangerőn, ugyanakkor egy autó hangján meghallom a legkisebb rendellenességget is...
Meg kéne fülelned valahol.Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
BB0401
aktív tag
válasz Markizmark #761 üzenetére
Na, akkor valamikor meglátogatom a Média Marktot. (ezaz már tudok telefonról smile-t írni)
Samsung Galaxy Young 2 -> Huawei P8 Lite -> Nokia 7 plus -> Black Shark 2 -> LG G8x ThinQ Dual Screen -----------------------------------------------Asus Zenwatch 2 -> Samsung Galaxy Watch 42mm
-
No.01
őstag
Kinek milyen SoT idejei vannak? Eljott az S9 csereje, de csak akkor valtanek, ha annal jobb lesz mert az sajna elegge siralmas...
Az esetek donto tobbsegeben nem hasznalok mobilnetet mert wifi van mindenhol. Otthon, a melohelyen, ill az ugyfeleknel is. Csak addig megy a net amig utazom egyik helyrol a masikra (napi ~2ora)
Ilyen hasznalat mellett (+ ~1ora telefonalas) az S9 mostansag nem mindig birja ki estig (06:00-20:00)
A valtas feltetele, h nem legalabb ilyen hanem ennel jobbnak kellene, h legyen.Mit gondoltok?
-
BB0401
aktív tag
Sziasztok ! Saját ötletem üzemidő növekedésére:
Egy tok + egy vékony powerbank
(Pl ez: [link] )
Ezt össze lehet ragasztani, és kész !Samsung Galaxy Young 2 -> Huawei P8 Lite -> Nokia 7 plus -> Black Shark 2 -> LG G8x ThinQ Dual Screen -----------------------------------------------Asus Zenwatch 2 -> Samsung Galaxy Watch 42mm
-
soultrapp
senior tag
Hello mindenki!!!
Csatlakozom én is a csoporthoz egy zöld színűvel!!! Eddig tetszik nagyon -
MODERÁTOR
-
BB0401
aktív tag
válasz Viktor0610 #775 üzenetére
Úgy számoltam, vékonyabb mint egy battery case-zel.
A battery case, Amit láttam, 18 mm ez pedig a telefonnal együtt 14 lenne. A mostani telefonom 11.5 mm tokkal.
-
BB0401
aktív tag
Találtam egy ilyent: [link]
Megkérdeztem az eladót, a méretei: 144 x 72 x 15 mm. Az nem vészes.
-
RandyMoss
csendes tag
Sziasztok,
segítsetek légyszi. Én is s10e vásárláson gondolkozom és a dual sim-es változat ára kezd megfelelő lenni, igaz nekem egy kártyám van. A normál sim-es változat viszont jóval drágább. Miből adódik ez a kb 30 ezres difi?
Köszi
Üdv -
MODERÁTOR
-
Markizmark
addikt
válasz Viktor0610 #780 üzenetére
Dual-ost árul kb mindenki, Mediamarkt, Edigital, Telekom is, sőt nem is forgalmaznak már simát. A nem dual-os a kirívó.
De miért baj a dualsim? A második SIM helyére lehet memóriakártyát tenni.[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Samott
addikt
Van egyaltalan normal sim-es belole? Nem lehet hogy csak elirtak?
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
soultrapp
senior tag
Hello!
Valahol belehet állítani,ha hívnak és nem +36-al van mentve a szám,hanem simán 06-al akkor is kiírja a hívó nevét a névjegyzékemből??
Másik telómon nem.számitott és nincs kedvem.mindet átírni,ha lenne egyszerűbb mód is. -
tj_brian
csendes tag
Sziasztok!
Eddigi 10 év iPhone használat után úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Galaxy S10e-t. Több forgalmazó kínálatát végig nézve elég nagy különbségek tapasztalhatók a különböző forgalmazók árai között.
190-en egynéhány ezertől 258-ig.Abban szeretném a tanácsotokat kérni, hogy van-e bármiféle különbség a 195e forintos és a Samsung store-ban árult 258e forintos között? Néhány gsm bolt kínálatában 1 év garancia van, néhányéban 2 év garancia. Eddig még nem volt Samsung telefonom és szeretnék tisztán látni. Gondolok ilyenre például hogy valamiféle külföldi beszerzés és nem tudom a garanciát érvényesíteni, vagy csak a telefont adják tartozékok nélkül, stb.
Néhány helyen látni ilyen hogy 1 év gsm bolti garancia, másutt 2 év gyári garancia (bár inkább a drágább ársávban van). Nem igazán tudom össze rakni a képet, hogy miért van ilyen nagyon eltérés közöttük árban.IPhone esetében mindegy volt honnan származik, aktiválástól 1 év gari volt rá. Lehet hogy Samsungnál is így vagy hasonlóan van, viszont mivel még nem volt ezzel kapcsolatban tapasztalatom ezért nem tudom.
Remélem tudtok segíteni, köszönettel: tjbrian
üdv, tj_brian
-
válasz tj_brian #787 üzenetére
1 év GSM bolti garancia nem európai modell, nem lesz rá semmi hivatalos garancia, sőt lehet, hogy még pénzért sem fogja javítani a Samsung szerviz.
1 év gyári garancia EU-s modell.
2 év gyári garancia a magyar piacra szánt modell.Viszont vannak GSM boltok, ahol hazudnak garanciát illetően, pl. azt mondják, hogy EU-s modell, közben pedig mondjuk ausztrál.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
Miért ne lenne használható? A dex a 2 évvel ezelőtti modellekkel jelent meg, mindegyiknél jelentősen erősebb az S10e.
A dex módot amúgy külön kell támogatnia apponként az adott app fejlesztőjének, másként nem fog normálisan működni.
-
K4jusz
tag
Sziasztok! Üvegfóliából van bevált valakinek?
Rendeltem egyet Aliról, tökéletes méret, full cover stb. DE... az érzékelése borzalom, erőből kell nyomni a széleken a kijelzőt. Kiakaszt. -
K4jusz
tag
válasz Markizmark #798 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest