- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
válasz
guriga1234 #34010 üzenetére
Kamerás összevetést szívesen néznék.
Az én quick-testem alapján amiben akadt nagylátó, normál, illetve portrémódos elmosás; hát jobb, de ugyanaz a "mobilos" szint.
A tele rész pedig hát, nekem a kb 50mm-es S10-nél telitalálat, hisz ez a "standard" gyútáv a fotózásban. Az S22U-n pedig van 69 és 1xx mm, de előbbi már necces hasonló dolgokra, és minőségben nem jobb, a második pedig tényleg egy plusz tudás, bár én nem nagyon használom/használnám.
Ergo javarészt nem belezoomolva nézve a képeket simán összekeverném mi-mivel készült. Belezoomolva persze kemény előnye van az újabbnak, kérdés hogy ez hányszor hasznos.Nem állítom, hogy az S22U nem jobb, csak ennyire őrültsok pénzért, 3év után többet várna az ember. Már S10 idején is földbe volt állva a fejlődés üteme, de azért erősen kiosztotta a kokit ha egy S7-hez mértük.
Picit egyébként öngólnak érzem, hogy ennyire maxon tartják SW-esen az S10-et. Már cseréltem volna újabbra, mert 2019hez képest gyakorlatilag SW-esen ez már egy jelentősen más, sokkal jobb, letisztultabb és többet tudó teló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell asztali gépek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen program, ami...?
- Autós topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Xiaomi 13 Pro
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest