-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #27929 üzenetére
Nem rajtam múlik, nekem céges. Elvileg valahogy tavasz táján lesz 2 éves.
-
dkovizoli
addikt
válasz csorbajeno #27929 üzenetére
Ez az s21 vonal nekem is megfordult a fejemben, de ott csak az ultra érdekelne. A többiben egyszerűen nem látok valami nagy érdemi előrelépést. Na de ennyi pénzért nem fogok venni, minr amennyi várható. Esetleg még neglátom a szolgáltatói árakat, különósen előrendelésben, ajándékkal. Úgy talán. Ha nem lesz szimpatikus, akkor marad az s10+. Veszek mellé egy iphone 12 minit max, az újdonság kedvéért.
[ Szerkesztve ]
-
zeg74
aktív tag
válasz csorbajeno #27920 üzenetére
Ha kijön a 11,akkor a frijával a xeh rom átállítja thm re?
" kár érte, kiváló ügynök volt"
-
seefried
tag
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #27905 üzenetére
De ebből is látszik. A zip fájlnév is egyértelműen meghatározza. Ez az aktuális legfrissebb olyan független, ami kijött a XEH régióban is (illetve például a DBT régióban is, meg nyilván sok egyéb másikban; most egyébként épp a BTU adott ki egy apró különbséggel egy közbenső buildet).
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #27901 üzenetére
Én is.
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #27897 üzenetére
Azóta ILO-ra állt át. Azt kell csak megnézni, hogy az most ugyanaz-e. Kb. 3 mp alatt meg lehet győződni róla.
-
seefried
tag
-
lm83
őstag
válasz csorbajeno #27885 üzenetére
Hát ez egy szolgáltatótól kihozott telefon
Amúgy sógoréknál van nem itthon.[ Szerkesztve ]
-
szalai112
senior tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz csorbajeno #27832 üzenetére
Vidd persze a tudás össznépi mindig.
A szervizkódok vajon azonosak? Kíváncsi leszek, hogy ott is fog-e működni. ILO az nem az izraeli? ACR miatt többen használták izraerli romhoz a módszert xda-n is.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #27808 üzenetére
Már túl van rajta.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz csorbajeno #27531 üzenetére
A szervízben is megcsinálják valahogy nem űrtechnologia, de azért köszönöm szépen
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz csorbajeno #27529 üzenetére
Hát, egy 4 ezer ft-os akkut 16ért cserélnek ki, az kicsit gáz. Nem vagyok sz*rrágo, de azért na. Ha 10 lenne azt mondom ok, de a 20 szerintem pofátlanság.
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
gabber01
addikt
válasz csorbajeno #27497 üzenetére
Hát igen, az S9-et tényleg nagyon eltalálták, a fő kamerája is még ma is abszolút megállja a helyét.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
sgeza
veterán
-
cikasz
őstag
válasz csorbajeno #27235 üzenetére
Igényeltem egy ilyen virtuális simple kártyát, raktam rá egy ezrest és minden gond nélkül tudtam fizetni az automatánál!
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
cikasz
őstag
válasz csorbajeno #27232 üzenetére
Az a Simple kártya igénylés lenne? Az ilyen virtuális kártya tulajdonképpen?
-
cikasz
őstag
válasz csorbajeno #27226 üzenetére
Kis ceruza ikon vagy hosszan nyomással tudok operálni a kártyánál.
Nekem ott csak "Kártya átnevezése" és alatta törlése van[ Szerkesztve ]
-
cikasz
őstag
válasz csorbajeno #27216 üzenetére
Hol kell azt megtenni? Nem láttam ilyen opciót sehol
-
EAndrew
aktív tag
válasz csorbajeno #27220 üzenetére
Ott a pont köszi! Pont ez a lényeg, egy S10 és watch3 lenne töltve egyszerre róla.
"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
cikasz
őstag
válasz csorbajeno #27209 üzenetére
A simple-ben? Ez az egy kártya van rögzítve csak.
-
kutyek
senior tag
válasz csorbajeno #27190 üzenetére
Szerintem te Chromecastról beszélsz. Miracasthoz nem kell (infrastructure) WiFi.
@laci1892: nekem van Miracast stickem, ki fogom próbálni a DEX-et azzal is, ha megy S9-en. Eddig sima Type C - HDMI kábellel használtam.
-
laci1892
őstag
válasz csorbajeno #27190 üzenetére
Hm. .. köszi a választ.
-
laci1892
őstag
válasz csorbajeno #27187 üzenetére
Azt mondod, nem éri meg?
-
csaba1203
addikt
válasz csorbajeno #27167 üzenetére
Jah látom...
A véleményem viszont,akkor is ez a dologgal kapcsolatban. -
mihail38
aktív tag
válasz csorbajeno #27116 üzenetére
Nem kell 2 telefon, minek?
1 telefon is elég a munkába és az számomra nem egy 300 ezer forintos telefon lenne, számomra meg ez a baromság, egy ilyen telefon a koszba és a porba vinni.
Csak abban az estben vinném, ha bármikor vehetnék egy ilyen telefont.[ Szerkesztve ]
-
wayne1
senior tag
válasz csorbajeno #27006 üzenetére
Azt láttam, hogy a leírásban benne van csak ami videókat láttam erről a tokról azokban nem volt elől semmilyen védelem.
-
Morris
veterán
válasz csorbajeno #26991 üzenetére
Fogalmam sincs, de nálam mostanában nagyon lassan indul el.
Sajnos a külső appok nincsenek ilyen irányban ellenőrizve. Nem tudod, hogy mit csinál a háttérben.
Semmi sincs ingyen.Ez nem rosszindulat, inkább óvatosság. Nem szeretem sem a guglis appokat, sem az ilyen ismeretlen ingyen appokat.
A fizetős cuccok jók. Legalábbis nekem azokkal még nem volt gondom.[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz csorbajeno #26963 üzenetére
Pontosan. Aqua, Ipon, ezeknél előfordulhat bolti garis is.
Nyilván vannak olyanok, akiknél nem, pl. Edigital, eMAG, MM stb... -
Micsurin
nagyúr
válasz csorbajeno #26697 üzenetére
Felesleges szerintem, ha leszed egy SAM mobile info appot az megmond mindent a készülékről hardveresen.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
zzola
titán
válasz csorbajeno #26638 üzenetére
Igen. Felkarra rögzíthető van, kimondottan csuklóra keresek...
-
stefi68
addikt
válasz csorbajeno #26470 üzenetére
Köszi, de nem jutottunk el odáig, hogy független-e...
Megnéztem élőben és az új állapotúnak mondott telefon kijelzője úgy nézett ki, hogy kb. 10 forintos nagyságú több helyen is mattosra volt koptatva.
Mikor elővettem egy (száraz) szemüveg törlőt, akkor esett majdnem hanyatt az eladó.
Miután letöröltem a mocskot róla, kiderült hogy rettenetesen kopott.
A nedves kendőt már elő sem vettem. Nem tudom arra mit szól volna...
Nem is értette mi van. Szerinte ez újszerű állapot.Én nem is tudom hogy lehet személyes megtekintés nélkül telefont venni?
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
lafaty80
addikt
válasz csorbajeno #26409 üzenetére
Igen, de ezeknél is gyártói fullos specifikációkban tudsz 100%-ig biztos lenni. De ha esetleg TV alapból nem tudja, alternatívák [forrás] :
- 4K Miracast Dongle - Amazon
- Microsoft Wireless Display Adapter - Microsoft Store
- 1080P Miracast Airplay Dongle - eBayCuccaim: https://kit.co/lafaty
-
DaDa
senior tag
válasz csorbajeno #26409 üzenetére
Nekem. 46 ezres Navon okos TV-m is veszi a dex-et. Én is csak néztem. 😀
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #26398 üzenetére
Köszi! De Azért a saccolás ellenére valamelyest lehetne hasonló a kettő legalább az alkalmazások egymáshoz viszonyított fogyasztási arányaiban, de köszönő viszonyban sincsenek egymással.
-
dkovizoli
addikt
válasz csorbajeno #26398 üzenetére
Én sem. Pont ezért már rég csak a beépítettet szoktam megnézni időnként.
-
ginola
addikt
válasz csorbajeno #26381 üzenetére
Pedig az jó volna, ha az appok mentéseit is átvinné, se időm, se türelmem nincs, hogy 70 appot manuálisan állítsak be.
A gmail mentés nem állítja vissza az appokat és azok mentéseit?Biztonsági mentést, hol?
[ Szerkesztve ]
-
philipe
tag
válasz csorbajeno #26367 üzenetére
A gyári smart view al próbálkoztam, de míg az S9 egy pillanat alatt megtalalja a tv-t az S10 nem is látja... Ezért tartom roppant furcsának..
-
Micsurin
nagyúr
válasz csorbajeno #26356 üzenetére
...nyavalyás basic arcképek.
-
Micsurin
nagyúr
válasz csorbajeno #26352 üzenetére
Köszönöm!
Tényleg, bármi hír az USB csati cserés esetedről?
-
válasz csorbajeno #26351 üzenetére
Akkor nem csak én nem értem...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
dkess
őstag
válasz csorbajeno #26326 üzenetére
Jogos.
A DeXPad esetén kérdéses, hogy a 1440p-t milyen frissítéssel, milyen színmélységgel (ez gondolom 8 bpc) és milyen chroma subsampling -el tudja? Mellesleg milyen eszközökkel? Nekem nincs DeXPad, de gyorsan utánaolvasva ez leginkább Samsung TV -kkel ment.
A DeXPad a HDMI 2.0 mellett csak a két USB 2.0 (!) csatlakozó fért bele. A DeXStation -nél a max felbontás 1080p, de ezek mellé belefért egy 100 Mbit/s -es LAN csati is (azaz még gigabit -es sem). Egyébként USB kábellel PC -re kötve sincs több, mint 1080p ...
Ugye ezek javarészt az S10 USB csatlakozójából eredeztethetőek - ez: 5 Gbit/s. Ebbe a videó mellett a hangnak, a perifériáknak, hálózatnak stb. is bele kellene férnie. Viszonyításképpen a HDMI 2.0 (a DeXPad -on ilyen van) max. bitrate -je: 18 Gbit/s (csak a videó max.: 14.4 Gbit/s) ... Egyébként a HDMI 2.1: 48 Gbit/s ...
Mire lenne elég csak a videó jelet (8 bpc, RGB vagy YCbCr444) nézve ez a 5 Gbit/s ? Az alábbi opciókra (minimum 1080p -ket nézve) kb.:
1920 × 1080 / 30 Hz - 1.58 Gbit/s
1920 × 1080 / 60 Hz - 3.20 Gbit/s
2560 × 1440 / 30 Hz - 2.78 Gbit/sés amire nem:
2560 × 1440 / 60 Hz - 5.63 Gbit/s
3840 × 2160 / 30 Hz - 6.18 Gbit/s
3840 × 2160 / 60 Hz - 12.54 Gbit/sPersze chroma subsampling -el (vagy DSC -vel, ami lényegében ugyanaz) még az alsó csoportból is behúzható az első kettő, de vegyük észre, hogy itt már nemhogy HDR -t meg hasonlóakat nem tudunk hozni, de a nagyon alap 8 bpc mellett sincs meg a teljes RGB vagy YCbCr444 ...
Az "ezeréves" 4K monitorok tudnak 10 bpc (azaz még csak nem is 8 bps csak) mellett teljes RGB vagy YCbCr444 -t és ezekkel együtt a 4K/60 Hz -et ... Ezért karcsú ez az USB3 v2.1 ...
Az említett eszköz meg 5 Gbit/s -es kapcsolat mellett tud elméletileg:
- dual 4K/30 Hz -et,
- 1 Gbit/s LAN csati,
- 5 db USB3,
- kártyaolvasót,
- hang csatlakozó.Nem véletlenül voltam kíváncsi, hogy egyfelől ezek közül melyik élhet az S10 -el kapcsolatban is illetve alapvetően akár PC -vel ezeket milyen kombinációban lehet használni. Csak egy példa, amit a web oldalon is említettek (illetve képet is mellékeltek), hogy egy db USB3 -ra kötött pendrive elviszi a teljes 5 Gbit/s sávszélt (és akkor semmi más nincs) ...
Továbbá az a 4K/30 Hz is milyen szinten "hullává butított" minőség lehet - már akár egy használata is ...
Szerk.: Lehet ezzel a DeX -el is meg kellett volna várni az USB 4.0 -át (meg amire ez a mobilokba kerülhet) ... Így lehet úgy fog járni, mint a VR -es kezdeményezésük - ahova meg a QHD felbontás is kevés volt (jönnek is a FullHD -s csúcsmodellek megint ... )
[ Szerkesztve ]
-
meszipeti
aktív tag
válasz csorbajeno #26251 üzenetére
Igen, nekem is észrevehetően kevesebbet bír az óra (frontier)
"A játék az nem játék"
-
grafnet
veterán
válasz csorbajeno #26241 üzenetére
Ez nekem még nem sikerült, ezért nem javasoltam.
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
jano_77
nagyúr
válasz csorbajeno #26208 üzenetére
Nekem van fent lencsevédő üveg, de nem vettem észre semmiféle torzítást a fotókon.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
grafnet
veterán
válasz csorbajeno #26161 üzenetére
Csere: igen, el fog veszni, s ráadásul FR után kellene beadnod a szervizbe...
Az adatokat Wi-Fi-n is át tudod másolni, nem kell USB-C hozzá.Szerviz: már itt is írta valaki, hogy beázásra hivatkozva megtagadtak valami javítás...
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
válasz csorbajeno #26179 üzenetére
Köszönöm szépen, holnap kipróbálom.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
válasz csorbajeno #26157 üzenetére
Ez kicsit magas volt. Kicsit leírod reszletesebben?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
wayne1
senior tag
válasz csorbajeno #26158 üzenetére
Most átálítottam 5Ghz-re a TV-t is nemcsak a telefont és így szinte már tökéletes. Amúgy szinte semmi távolság nincs köztük, majdhogynem egymás melett vannak. Én is gondolkodom a vezetékes Dex-en, mert a Philips tévémen nem működik a vezetéknélküli Dex
-
MikeWazowski
veterán
válasz csorbajeno #26077 üzenetére
[link]
Valóban.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Micsurin
nagyúr
válasz csorbajeno #26054 üzenetére
Köszi, kár... Az lenne az igazi ha a hosszú nyomást is állíthatná az ember, valahogy nem esik kézre hosszan nyomni így mindig app, majd újra megnyom.
-
KunEmber
senior tag
válasz csorbajeno #26017 üzenetére
Ja ja, Google táblázat is oké, csak múltkor megnéztem ezt a márszinteteljesértékűszámítógép dolgot és az első dolog ami szembe jött, hogy nem tudtam a céges excelbe belenyúlni. Ha ott 365 előfizetés lenne, akkor sima liba, de csak sima desktop Office van.
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
laci1892
őstag
válasz csorbajeno #25750 üzenetére
Vettem egy love mei tokot, amin a gyártó vállalja a garanciát arra ( mivel a tok beépített üvegfóliával rendelkezik ), hogy ha leesik úgy a tok... Hogy ez a kijelzővédő üveg összetörik akkor... Garancia ideje alatt... blokk és számla ellenében cseréli az egész tokot Neked.
-
Micsurin
nagyúr
válasz csorbajeno #25750 üzenetére
Ez milyen üveg? Vagy miről van szó?
Ha törik a screen a védőüveg gyártó fizeti? Whaaat?
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #25724 üzenetére
Köszi!
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #25721 üzenetére
Add már meg légyszi a típusát! Köszi!
-
apollo12
veterán
válasz csorbajeno #25651 üzenetére
képernyőt nem kell feloldani hogy működjön a vészhívás gomb
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #25653 üzenetére
Igen, az jól jöhet, ha netán nincs még bekapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #25651 üzenetére
A védelem szintje mindegy a vészhívás esetén.
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #25596 üzenetére
Pedig kéne lennie, én leszedtem még a múltkor.
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #25596 üzenetére
A Samsung hangbevitel nem tud magyarul, de a Google igen. Használjátok azt!
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #25588 üzenetére
Akkor lehet, hogy ez nem pont ugyanaz, mint amire én gondolok. Bár ettől még lehet köze a Google hangfelismerés funkciónak, ami esetleg összefügg a Google keresővel. Nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
bigsee
addikt
-
addikt
válasz csorbajeno #25546 üzenetére
2020-ban már az ilyen nem menő
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #25546 üzenetére
Á, az undorító! 😂
-
addikt
válasz csorbajeno #25539 üzenetére
A pro mód javára?
A 2. képen semmi se látszik, az ISO-n lehetett volna még tolni felfele. -
akooos
veterán
válasz csorbajeno #25536 üzenetére
Nem ilyen volt, abszolút sötétség volt Mindjárt próbálok keresni még képet amit akkor csináltam.
-
addikt
válasz csorbajeno #25532 üzenetére
Pro módban is van 30mp-es expo bármikor, de szerintem nem igazi 30mp, elég fura képe van a telefonnak éjszakai képeknél.
-
Morris
veterán
válasz csorbajeno #25532 üzenetére
Szerintem nem olyan jó
-
grafnet
veterán
válasz csorbajeno #25482 üzenetére
Nézem!
Ja, a Knox... Igen, ez a céges...[ Szerkesztve ]
-
szemesi69
addikt
-
válasz csorbajeno #25458 üzenetére
Kb. minden kínai processzoros telefon tud ilyet. Huawei, Xiaomi, Ulefone, stb.
-
válasz csorbajeno #25401 üzenetére
Ehhez elég egy 10 eurós Ipega. Akkor minek a Glap?
-
wayne1
senior tag
válasz csorbajeno #25386 üzenetére
Köszi a véleményt Én leginkább emulátorral (Nintendo, MAME. stb) játszanék vele. Dex-el hogy hozod össze? Azzal nem kábellel kell összekötni, vagy belecsatlakoztatni?
-
karldergroße
senior tag
válasz csorbajeno #25255 üzenetére
Majd nyugtával dicsérd a napot. Hiszem, ha látom.
-
Eversmann
aktív tag
-
zoo8800
veterán
válasz csorbajeno #25247 üzenetére
Mit kínlódtam vele, mire sikerült átméretezni...
Itt azt írják, hogy drag by the edge. Neked megjelenik valami pötty. Nálam egyik megoldás se él, helyette van egy harmadik, az egyik sarkánál rábökve méretezhető át.
Azért köszirip and tear, until it is done
-
alexy92
aktív tag
válasz csorbajeno #25222 üzenetére
Köszi már megtaláltam, így egy év után nem árt ismerkedni a telefonnal is :)
-
Vandie
tag
válasz csorbajeno #25181 üzenetére
Megrendeltem közben a Spigentől az Ultra Hybrid átlátszó verziót.
Samsung Galaxy S21-->Iphone 13, Apple Watch SE, AirPods 4
-
szilvaspet
tag
válasz csorbajeno #25160 üzenetére
Kipróbáltam, ha a névjegyzékben a vezetéknévhez írom a keresztnevet , a keresztnév sorba pedig a vezetéknevet, akkor lesz a híváslistám megyaros. Ez nem logikus de nem is fogom átírni névjegyzéket.
Ha már nincs szinkronban ez a dolog a névjegyzékben/tárcsázóban, akkor legalább a régió alapjant tudnia kéne az itthon helyes sorrendet.
Végül azért annyira nem aggasz csak kicsit zavar..[ Szerkesztve ]
-
Beerwolf
senior tag
válasz csorbajeno #25154 üzenetére
Köszi, ez lesz szerintem a jó megoldás!
-
Gizmo94
veterán
válasz csorbajeno #25130 üzenetére
Az úgy nem autentikus. Most megtaláltam magamnak az S10e-t. A mérete miatt kifejezetten szimpatikus. De az állapotjelző led miatt marad az S9+ is. Persze egyetlen szolgáltatónál sincs már S10e, és nem is igen van használt sem jó árban. Ebayen mondjuk találtam egy versenyképest, megnézem hová megy a licit.
-
dkovizoli
addikt
válasz csorbajeno #25016 üzenetére
Sok helyen olvastam hasonló véleményeket. De akkor mi lesz? A tendencia nem mutatja, hogy csökkennének az árak. Sőt. Vagy le kell mondani a csúcskategóriáról.
Ha szoftveresen gyengítik, de azt sem kell, hiszen gyengül az magától is. Bár az s8+-om még elég jól bírja, most rá is vagyok kényszerülve. Ha kész lesz a 10+, abban új akksi is lesz, tehát 2-3 évig bírnia kell. Azután majd kiderül. -
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #24961 üzenetére
És proly01:
Elég sok alkalmazásnak már menti normálisan az adatait a google biztonsági mentése (a samsungé nem).
De egyébként én is ezt javaslom (vagy pc-t).
Minden adat (vagyis amire szükség van) a belső tárhelyről simán átmásolni, az alkalmazások meg mehetnek Google mentésből.A fájlok másolásánál csak arra kell ügyelni, hogy pc-s mtp kapcsolódás esetén a rejtett (vagyis a ponttal kezdődő) fájlok nem kerülnek másolásra. Erre lehet alternatíva vagy kiegészítés egy ftp kapcsolódás vagy az otg, amit említettél.
Még egy dolog: a visszamásolásnál a fájlok dátumát kretén módon egyik hétköznapi módon használható másolás sem tartja meg, de erre is van megoldás.
A kolléga, aki az eredeti kérdést feltette, keressen rá, valahol írtam egy cp parancsos megoldást. Adb push-sal is meg lehet oldani, de azzal sokkal lassabb. A legjobb egy terminálban a cp parancs.
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz csorbajeno #24961 üzenetére
A smart switch nem pont ezt csinálja?
Appok és beállításaik is? -
roti86
őstag
válasz csorbajeno #24891 üzenetére
Nova Launchert használok, ott be lehet állítani, hogy zárható a telefon dupla koppal. Utána simán feloldható ujjlenyomattal.
-
Camel
csendes tag
válasz csorbajeno #24892 üzenetére
Köszi a választ, úgy tűnik egy fórumárs ötlete jónak bizonyul.
Camel
-
AnonymusX
senior tag
válasz csorbajeno #24865 üzenetére
Az kellemes meglepetés. Samsung különösen ragaszkodó a számla és garanciajegy kombóhoz.
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #24859 üzenetére
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #24855 üzenetére
Én nem ellent akartam mondani a hozzászólásnak, csak hozzáfűzni az utolsó kiadás dátumát, mintegy információként. Egyébként S6-ra ez az utolsó telekomos ROM:
SM-G920F_1_20180809113253_eq0cvzghz5_fac.zip Ez 2018. augusztusi. -
Lehiñito
senior tag
válasz csorbajeno #24855 üzenetére
A független S7 telóm még megkapta a 2020. Májusi vagy júniusi biztonsági frissítést. Azt hiszem ez volt az utolsó.
-
dssport
tag
válasz csorbajeno #24850 üzenetére
Értem. S6 2015 április 10-én mutatták be.
Igazából vásárlás előtt állok és felmerült bennem, hogy a71 (126k) vagy s10 (178k) az időtállóbb jobb döntés ár/érték arányban 2,5-3 évre.[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #24850 üzenetére
2018. július-augusztus környékén (CSC-től függően) jött utoljára frissítés az S6-ra.
-
addikt
válasz csorbajeno #24829 üzenetére
Nem használok semmi ilyet, kedden fognak hívni a samsungtól távsegítséggel, remélem rájönnek, hogy mi a baj.
-
addikt
válasz csorbajeno #24827 üzenetére
Nekem is ugyan ez, de nálam már ősz óta nem működik ez a telefon némítás dolog sajnos azóta kutakodom. Külföldi fórumokon sehol se találtam erről infót.
-
addikt
válasz csorbajeno #24824 üzenetére
Már mindent próbáltam sajnos, telefon és óra csere is volt azóta, de a helyzet változatlan sajnos :/
-
addikt
válasz csorbajeno #24819 üzenetére
Mutatás csak viseléskor menüponton belül van, csak magyarul nemtudtam, hogy van.
-
addikt
válasz csorbajeno #24816 üzenetére
S9-el is jó, de akkor leírom ide a problémám:
Meg tudnád nézni esetleg, hogy a wearalbe alkalmazásban értesítések -> csak ha rajtad az óra -> telefon némítása (magyarul nemtudom hogy van pontosan, angolul használom a telefont) be van kapcsolva és kapsz egy messenger üzenetet, akkor rezeg-e a telefon, elvileg ugye nem kéne, meg az órának sem.
Tavaly nekem szuperül működött ez, a telefon nem rezgett, csicsergett ha rajtam volt az óra és böngésztem közben pl. Viszont valamelyik frissítés óta hiába kapcsolom be, a telefon ugyan úgy rezeg, ami nagyon idegesít
Telefont és órát is cseréltem, Google Pixel és Gear Sport-al kezdődött ősszel, de az S10, Galaxy Watch kombóval is ugyan ez a problémámSamsung élő csevegésen az volt a válasz, hogy rakjam némára a telefont, de akkor semmi értelme a funkciónak
[ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
válasz csorbajeno #24681 üzenetére
Nálam szivecske volt, majd téma váltás után futó nőci lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest