- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
őstag
Aksi csere:
Nah, szóval az előbb voltam LCDFix-nél, Allee-ban, kicseréltetni az aksit.
Csere előtt kértem ezt-azt. Arra a kérdésemre, hogy a gyárit vagy utángyártottat teszik bele, azt mondták, hogy csak gyári! Kértem, hogy mutassák meg, hogy melyik aksi az. Megmutatták, gyárinak tűnt, Samsung, Made in Vietnam, 2022.áprilisi gyártási dátum
Csere kb 20 perc volt összesen, árban 20e ft volt.
6 hónap gari van rá (vízállóság nincs benne)
A régi is visszakaptam, pontra ugyan olyan néz ki, mint amit mutattak nekem a csere előtt, csak gyártási dátuma más, azon 2019.dec. dátumú van. Ahhoz képest még mindig 75% a kondija az accuBattery szerint.
Kiváncsi vagyok, hogy az úk mennyit mutat, majd pár töltés után megírom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest