Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz
icemad #33530 üzenetére
Egy szilikon tokról van szó, amiben van egy vékony alumínium lap, hogy legyen tartása... Mielőtt rendeltem ez nem szúrta ki a szememet, hogy le van írva, onnan jöttem rá, hogy nem megy a vezetéknélküli töltés. Az egész tokban a tetejétől az aljáig van, baromi vékony, mert az egész tok is vékony.
"- SZILIKON TOK: Minden oldalról körbeveszi a készüléket, kifejezetten védőtok, oldalt bordázott résszel (könnyebb fogni, nem csúszik ki a kézből). Nem lehet félbehajtani, a hátoldalba rögzített alulap miatt. Kifejezetten védőtok, ezért nem ultravékony, nem lazul meg."Valószínűleg az egész fehér lap alatt van egy vékony alu, másra nem tudok gondolni.
Nekem kényelmesebb és egyszerűbb, mint kártyával, ezért is használom a telefont a fizetéshez, de ez most irreleváns részemről.
Csak, hogy szét kell-e vágnom a tokot vagy nem használnomPróbáltam tesztelni, hogy működik-e NFC-s fájlküldés, de egyszerűen nem tudom tok nélkül sem működésre bírni
Régen nem csak össze kellett érinteni 2 telefont és csinálta magától?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Google Pixel topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- SoundBlaster X-Fi
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest