- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
chubby2o6 #31964 üzenetére
Például ha BT fülest használsz, akkor nem tud rögzíteni. Talán autó kihangosítóval sem, de ebben nem vagyok biztos. Akkor sem jó, ha nagyobb a környezeti zaj. Illetve nekem például a legalacsonyabb szinten van a beszélgetés hangereje, mert úgy is hallom, nem szeretem hangosan. Így viszont már a mikrofon nem "hallja".
Habár egyébként én nem használom, de kíváncsiságból megnéztem néhányszor, nálam a fent említett esetek valamelyike miatt egyszer sem rögzített normálisan az ilyen mikrofonos rögzítő. Szóval én teljesen megértem azokat, akiknek szükségük van rögzítésre, és ragaszkodnak a natív módszerhez.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest