Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1892
őstag
Üdv, gyors kérdésem had legyen tőletek.
A vezetéknélküli Dex-hez pontosan mi szükséges?
Mert hogy van egy tcl tv-m, se nem tudom rá venni hogy csatlakozzon. Előre is köszönöm a segítséget
-
gthomma
senior tag
Sziasztok. Azt hol kell beállítani hogy egy alkalmazás automatikusan induljon? Ezek szerint annyira béna vagyok hogy sehol nem találom
-
sajo13
senior tag
válasz
csaba1203 #31144 üzenetére
Kevesen fognak elpártolni tőlük, mert nincs nagyon alternatíva: LG megszűnt, félig-meddig a Huawei is Google nélkül, a HTC és Sony vergődik, Motorola, Asus sem nagyon töri magát, van még a Pixel, ami itthon nem érhető el, csak szürkén/feketén és van a kínai vonal (Xiaomi, Realme, stb) ami vagy tetszik vagy nem.
-
laci1892
őstag
válasz
csaba1203 #31144 üzenetére
Külön vicc kategória az is... hogy mára már egy rendes(!) Felső kategóriás telefon egy használt rendes kezdő autó árával versenyezik.
És persze tudom hogy a telefonok jobbak mint pár éve... de pl az s21 ultra árát erősen pofátlannak tartom
Csak hogy egy példát mondjak házon belül
-
csaba1203
addikt
válasz
sajo13 #31143 üzenetére
De van olyan is, hogy a fagyi visszanyal....
Ha annyira lebutítják nem biztos, hogy sokaknak újra Samsung lesz a következő mobiljuk.
A csúcs kategória nem erről kéne szóljon. Ha a középkategóriánál csinálják a kutyát se érdekli de itt 300 ezres kategóriáról beszélgetünk, aminek a teljesítménye jó pár évre elegendő még azért.
Lehet, hogy az A széria szintjére fogják butítani a szoftverüket de, akkor sokan el fognak tőlük pártolni. -
sajo13
senior tag
Egyetértek, nekem is úgy tűnik, hogy a kamera szándékosan van mindig egy kicsit butítva, hogy az újabb készülékek felé tereljenek. Persze adnak is, mert beletesznek valami lényegtelen apróságot, ami semmire sem jó pl, AR irka-firka.
És lássuk be, volt kitől tanulni, korábban az Apple lassította be szándékosan a régebbi modelljein a frissítések után a teló teljesítményét, hogy érezze már a kedves user, hogy itt az ideje a váltásnak.
-
Taci
addikt
válasz
Ricardo #31139 üzenetére
Amit nagyon hiányolok ezekből a tesztekből, hogy szinte sose írják oda, milyen SW/FW-verzióval használták a készülékeket. És ez így lutri.
Sajnos a készülék megvásárlásakor nem készültem erre, így nincs "kézzel fogható" összehasonlítási alapom, de nagyon azt látom (ami innentől csak személyes vélemény/tapasztalat), hogy szépen lassan (ill. gyorsan, hisz' még csak kb. 2 éves készülék) rontják lefele a kamera teljesítményét.
Persze, szépen hangzik a changelog-ban, hogy javították a kamera teljesítményét, de az jó eséllyel csak marketing, és hát végülis mi mást mondanának?
Szoftveresen folyamatosan rontjuk le kamerájának teljesítményét/minőségét, hogy ezzel újabb készülék megvásárlására ösztönözzük, azt az érzetet kiváltva Önben, hogy a jelenlegi készüléke már kiöregedett, megérett a cserére?
Érdekes, amikor kijönnek az aktuális csúcsmodellek, mind világmegváltó fícsörökkel és kameraminőséggel van hirdetve. Eltelik 2 év, és már közel nem hozza azt a szintet, amit megjelenéskor.Persze ez csak egyéni vélemény, lehet, csak az én tapasztalatom ennyire rossz - viszont én sajnos ezt tapasztalom. Nem hiszem, hogy más gyártó máshogy csinálná, szóval igazából nem is tudom, mire válthatna az, aki csak a kamera miatt vesz telefont - én nem ilyen vagyok, szóval csak emiatt nem cserélném. De akkor is szembetűnő (számomra).
-
trebrona
nagyúr
-
janaman01
addikt
válasz
rothfb #31133 üzenetére
Próbáltam a firstlight al, gcam al...egyik se jobb mint a gyári. A gcam viszont portré módban kitünő képeket csinál a gyárihoz képest, és az s7 edge élő fokuszhoz képest is, pedig nálam az vitte idáig a pálmát. Szóval aláirom hogy calszeg a kamera jó csak a szoftveres támogatás nem..
-
gthomma
senior tag
Sziasztok ! Csatlakoztam
Milyen alkalmazással lehetne nagyjából valós képet kapni az akkumulátor állapotáról ? -
Sziasztok. Tudna nekem valaki javasolni, esetleg linkkel megtámogatni egy normális fényképező, kamera appot?
A gyári valami gyalázatos képeket csinál. És nem magával a kamerákkal van a gond.
Előre is köszi a segítséget! -
janaman01
addikt
válasz
Ricardo #31128 üzenetére
Persze ezt nem vitatom. Pl az s7 edgével teljesen elégedett voltam. A mai napig részletgazdagabb képeket videókat csinál kevesebb fényviszonyok mellett, mint a többgenerációs s10+. Igazából nem is maga az s10+ rossz, mert hazudnék ha nem lenne gyorsabb nagyobb tudású, hanem a szoftveres része. Pl egy Gcam alkalmazással egy portré fotót meg lehet csinálni kiválóra( ami nekem már megfelel) akkor a gyárival is meg lehetne...ehelyett egy homályos paca lesz a gcam hoz képest...
A másik pelda: nemrégiben egy utcarészt akartam frissiteni az utcakép googleban...nekikezdtem ugye alkalmazáson belül az s10+ al a gömbpanoráma készitésnek ( mert ugye a fényképezőből kivették)..kb az ötödik próbálkozásra feladtam nert a google térképészei nem fogadták el. Elővettem az s7 edgét simán megcsináltam, átküldtem s10+ ra , feltöltöttem és 2 percre rá már el is fogadták a térkép részlegen....
Ilyen dolgokra irtam hogy az ember nem ezt várná a samsungtól... -
-
szalai112
senior tag
válasz
Bjørgersson #31122 üzenetére
Kösszönöm az infót
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Lehet még itthon valahol gyári szilikon tokot venni? Már vagy félórája túrom a webshopokat, de sehol nincs készleten.
-
gabber01
addikt
válasz
szilvaspet #31113 üzenetére
Szerintem meg ott az alapvető gond, hogy az ember azért vesz drága, flagship telefont, hogy kompromisszum menten kvalitásokat/teljesítményt kapjon, és joggal elvárható, hogy egy piacvezető cégóriás csúcs szériás telefonja minden tekintetben kifogástalan legyen, de minimum ne maradjon alul más, adott esetben jóval olcsóbb versenytársaival szemben.
Persze értem én mihail álláspontját is, nyilván az a pragmatikus felfogás sokszor célravezetőbb rövid távon.
Én megvagyok a telefonnal, így hogy használtan vettem, mondhatjuk hogy elégedett is vagyok vele. De tisztában vagyok a hibáival is, és hogy bizonyos tekintetben bizony az S9 előtte jobb volt, pláne ha az árát is figyelembe vesszük. De ha teljes áron vettem volna meg, akkor biztos szétba*zott volna az ideg.
-
szilvaspet
tag
-
mihail38
aktív tag
válasz
janaman01 #31107 üzenetére
Már rég ezt kellett volna tenned, ha nekem ennyi bajom lenne vagy fele ennyi bajom lenne egy telefonnal az maximum 1-2 napot birna a zsembe és két lehetősége lenne vagy eladás vagy a főldön csattanna.
Sok embert nem is értek a mai világban, ha valamivel nem vagyok meg elégedve azon túladok vagy lecserélem és erre milló lehetőségem van.
Én ennyit biztos nem panaszokdnák itt nap mint nap.... -
KrAt
veterán
Smart Coverben van valakinek tapasztalata?
Nem gyari tok (de igy is 5k volt...), ha toltok le appot, akkor az erzekeli, hogy be vagy ki van nyitva, de csak ki tudja kapcsolni a kepernyot.
Van valami mod, hogy elocsalogassam a feature-t? :)
-
janaman01
addikt
Ha igy haladnak a frissitésekkel, elő kell vegyem az s7 edgét...ezt meg eladom még ki nem jön valami normális széria megint
-
migabi24
nagyúr
válasz
csorbajeno #31104 üzenetére
Köszi, rá nem jöttem volna magamtól
-
KrAt
veterán
Bakker, a frissites ota rezeg a billentyuzet tapuzasra DND modban is, ez minden rosszat feledtet velem :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest