Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Mobil flották
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Na akkor így már képbe kerültem

Számomra az 1 és a 2 volt a legszerethetőbb generáció. A 3 valamiért nekem átugrós volt, de nem kizárt, hogyha becsúszik 70 alá, akkor teszek vele egy próbát.
Nekem igazából a Note széria egy teljesen különálló darab a telefonok között. Lehet szidni őket, de egy másik gyártónak sem sikerült ebben a kategóriában olyat alkotnia, ami akár csak megközelítené. Eleve stylus-os modellel nem nagyon próbálkoznak, szerintem pont azért, mert a Note nagyon erős kihívó. Ha jól emlékszem az Asus és az Alcatel próbálkozott még stylus-os phablettel, a sűllyesztőben is végezte mindkét próbálkozás.Az akksira visszatérve engem sosem zavart, hogy éjszakára töltőre kell tenni egy telefont. Éjszaka úgyse csinálok vele semmit, akkor meg tök mindegy, hogy lóg-e a töltőn vagy nem. Második napba nyugodt szívvel belekezdeni én úgyis csak 100%-kal tudok, hiszen nem tudom előre, hogy 3órát fogok-e másnap beszélni és 100 képet ellőni, vagy hozzá se fogok tudni nyúlni. Ha az előbbi verzió történik meg, akkor meg bajba lehetek ha 50%-kal indultam el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Epix Pro Sapphire (51mm)
- Apple Watch Series 7 GPS + Cellular , eSim, 41mm, karcmentes , 79% akku, eladó!
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest