Hirdetés
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezménnyel érhető el a Honor Magic V5
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Yettel topik
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Na akkor így már képbe kerültem

Számomra az 1 és a 2 volt a legszerethetőbb generáció. A 3 valamiért nekem átugrós volt, de nem kizárt, hogyha becsúszik 70 alá, akkor teszek vele egy próbát.
Nekem igazából a Note széria egy teljesen különálló darab a telefonok között. Lehet szidni őket, de egy másik gyártónak sem sikerült ebben a kategóriában olyat alkotnia, ami akár csak megközelítené. Eleve stylus-os modellel nem nagyon próbálkoznak, szerintem pont azért, mert a Note nagyon erős kihívó. Ha jól emlékszem az Asus és az Alcatel próbálkozott még stylus-os phablettel, a sűllyesztőben is végezte mindkét próbálkozás.Az akksira visszatérve engem sosem zavart, hogy éjszakára töltőre kell tenni egy telefont. Éjszaka úgyse csinálok vele semmit, akkor meg tök mindegy, hogy lóg-e a töltőn vagy nem. Második napba nyugodt szívvel belekezdeni én úgyis csak 100%-kal tudok, hiszen nem tudom előre, hogy 3órát fogok-e másnap beszélni és 100 képet ellőni, vagy hozzá se fogok tudni nyúlni. Ha az előbbi verzió történik meg, akkor meg bajba lehetek ha 50%-kal indultam el.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest