Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hito

nagyúr

válasz S e t h #134 üzenetére

Na akkor így már képbe kerültem :D

Számomra az 1 és a 2 volt a legszerethetőbb generáció. A 3 valamiért nekem átugrós volt, de nem kizárt, hogyha becsúszik 70 alá, akkor teszek vele egy próbát.
    Nekem igazából a Note széria egy teljesen különálló darab a telefonok között. Lehet szidni őket, de egy másik gyártónak sem sikerült ebben a kategóriában olyat alkotnia, ami akár csak megközelítené. Eleve stylus-os modellel nem nagyon próbálkoznak, szerintem pont azért, mert a Note nagyon erős kihívó. Ha jól emlékszem az Asus és az Alcatel próbálkozott még stylus-os phablettel, a sűllyesztőben is végezte mindkét próbálkozás.

Az akksira visszatérve engem sosem zavart, hogy éjszakára töltőre kell tenni egy telefont. Éjszaka úgyse csinálok vele semmit, akkor meg tök mindegy, hogy lóg-e a töltőn vagy nem. Második napba nyugodt szívvel belekezdeni én úgyis csak 100%-kal tudok, hiszen nem tudom előre, hogy 3órát fogok-e másnap beszélni és 100 képet ellőni, vagy hozzá se fogok tudni nyúlni. Ha az előbbi verzió történik meg, akkor meg bajba lehetek ha 50%-kal indultam el.

Új hozzászólás Aktív témák