- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Na akkor így már képbe kerültem
Számomra az 1 és a 2 volt a legszerethetőbb generáció. A 3 valamiért nekem átugrós volt, de nem kizárt, hogyha becsúszik 70 alá, akkor teszek vele egy próbát.
Nekem igazából a Note széria egy teljesen különálló darab a telefonok között. Lehet szidni őket, de egy másik gyártónak sem sikerült ebben a kategóriában olyat alkotnia, ami akár csak megközelítené. Eleve stylus-os modellel nem nagyon próbálkoznak, szerintem pont azért, mert a Note nagyon erős kihívó. Ha jól emlékszem az Asus és az Alcatel próbálkozott még stylus-os phablettel, a sűllyesztőben is végezte mindkét próbálkozás.Az akksira visszatérve engem sosem zavart, hogy éjszakára töltőre kell tenni egy telefont. Éjszaka úgyse csinálok vele semmit, akkor meg tök mindegy, hogy lóg-e a töltőn vagy nem. Második napba nyugodt szívvel belekezdeni én úgyis csak 100%-kal tudok, hiszen nem tudom előre, hogy 3órát fogok-e másnap beszélni és 100 képet ellőni, vagy hozzá se fogok tudni nyúlni. Ha az előbbi verzió történik meg, akkor meg bajba lehetek ha 50%-kal indultam el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Láncfűrész topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- EAFC 26
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch 7 45mm Megkímélt/1-3 hónap gar./96%/p4476
- Apple watch series 7 44mm szürke 87% BT
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest