- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- 5G-s szettel frissült az Infinix belépő modellje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koczó93
őstag
Egyedi és jól néz ki, fogtam múlt héten. De szerintem nagyon sérülékeny, de majd kiderül
-
helixP
nagyúr
válasz
rootkiller #96 üzenetére
Hát, ez meglehetősen jól bemutatja, hogy olyan egyszerű vagy mint egy vödör víz.
-
kelly416
veterán
válasz
Maxentius #59 üzenetére
Igazad van, rosszul fogalmaztam meg. Amikor fényképezel, kitakarod a fél kijelzőt, és ez nem valami szerencsés, mert nem fogod látni, mi lesz a fél képen.
Csapoati:
Több helyen úgy olvastam, hogy nem sutyiban csinálják, hanem szerződéses üzlet keretei között az ilyen dolgokat. -
Lewzke
őstag
következőben a bal oldala, utána a hátlapja és lesz egy mindenütt széttapicskolandozható eszközünk.
-
no more
veterán
válasz
rootkiller #38 üzenetére
Ezt te sem gondolhatod komolyan...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
dreamdancer #91 üzenetére
Szerintem igen hulyen nezne ki mindez, ha egy normal kijelzo szelen lenne.
-
Emtra
tag
Egyedi eszköz lett, de értelme zero... jobban örűltem volna valami g flex féle hajlított note 4-nek
BONE123->" A baloldali hangerőszabályzó és a
jobb oldalon lévő
bekapcsológomb ugyanígy
kényelmesen kezelhető"ez nem igaz a bekapcs gomb felül van
-
dreamdancer
őstag
De hiszen ez csak egy ügyes "átverés".
Ami új, jó, érdekes, hasznos, az a 'panel', ami ugyanilyen jól működne ey sima kijelzőn is, a görbítéssel konkrétan semmilyen plusz nem jön (kivéve, hogy spórolnak kb 1-1,5 mm-t a szélességből az oldalrahajlítással). Egy jópofa, ügyes UI, ennyi.
Ez megint egy klasszikus samsungus dolog, van itt valami hardver (hőmérő, pulzusmérő stb.), amit bele lehet rakni, na, próbáljunk valami értelmet találni neki. Tök jó, hogy éjjel halványan világít, meg hogy kamerán felülre kerültek a hasznosságok - de mi a fenének ehhez a készülék oldalára hajlítani a kihelzőt?!
-
Csapoati
nagyúr
Nem érted az innováció szót sajnos.
#80: Úgy látom sajnos te sem. Az innováció nem azt jelenti, hogy egy új dolog forradalmasít valamit. Azt jelenti, hogy kitalálnak valami olyat, ami nem volt előtte (vagy náluk, vagy egyáltalán) és megvalósítják. Ezért kérdeztem az imént, hogy volt már ilyen? Nem. Most van, és azért szerintem lehet is mire használni. Az már más kérdés, hogy nélkülözhetetlen-e... Mert nyilván nem.
-
btz
addikt
Parasztvakítás
-
DummyBoy
senior tag
Akkor segítek megérteni.
A nagymamámnak nemhogy semmivel nem nyújt többet, hogy érintőképernyőn tapicskolhat fizikai gombok helyett, hanem hátrány is. Sőt, szerintem majdnem mindenki nagymamája, nagyapja,stb így van ezzel
Követve a zseniális logikádat, akkor az érintőképernyő sem volt soha innováció, igaz?
Másik gyenge pont ... felhasználó???? Van Note edge-ed, és semmit nem jelent neked? Akkor minek vettél ilyen telefont ?
Vagy nincs ... akkor viszont nem felhasználó vagy, csak egységsugarú fórumozó ...
Hogy ontopik is legyek, a hajlított oldalsáv és a yota inkább innováció, mint a QHD vagy a 64bit, vagy éppen a SD8xxxxxxx ...
-
soniq
tag
Kinézetre jó,tetszik,bár funkcionalitásban nem nyújt számottevően többet,ha lenne negyed millióm telefonra,ezt venném a normál Note helyett.
-
TK36
aktív tag
"vagy ha úgy tetszik: piacra dobott prototípus." - innét megközelítve elég drága prototípus a kicsike.
De ha jól rémlik az LG jövőre akar ilyen ívelt lenyúlós paneles mobilt piacra dobni."És ki tudja, jövőre talán már hajtogatni is lehet a következő Edge-et." - én már pár éve az ilyen mobilokat várnám.
-
joey04
titán
Az a baj ezzel, hogy ez ugyan valóban újszerű dolog, de a samsung megint csak megcsinálta, mert van hozzá háttere és pénze, de igazán értelmet nem adott a neki. Majd talán mások...
Összességében biztos lesz majd értelme ennek a hajlított dolognak, de ebben a készülékben szinte teljesen értelmetlen. Ha nagyon muszáj, rá lehet húzni hogy valamiféle innováció (bár erőltetni kell), de maximum kiaknázatlan innováció.
-
AS
félisten
Igy van idejön fikázni már csak azért is . Én is megtehetném hogy ami nem tetszik mindenhova beírom de ez ocsmányság.
Nem is itt van a baj az egész internetes társadalom már ilyen , legyen az bármilyen forum. Mindenki megmondja hogy ö Jani..,,,,... Olvasok filmes Animés Gamer stb fórumokat mindenhol ez megy.
Talán legjobb PH hardver részlege ott azért szakma megy. -
Ati1979
veterán
válasz
malomkaorm #4 üzenetére
+1
-
atike
nagyúr
Az innováció meghatározásában maximálisan egyetértek azokkal, akik úgy látják, hogy ez itt igenis innováció.
Más kérdés az, hogy mennyire hasznos vagy nem, de attól még az. Mondom úgy, hogy a Samsung finoman szólva sem a szívem csücske...
Megnézném élőben ezt a telót az tuti.
-
Árpi001
senior tag
Igazad van!
Én is azt szeretem,de valamiért csak a Sonyi,illetve a Nokia rakta a telefonjaira.
Csak sajnos szerintem a Sonyk nem csinálnak túl szép képeket,főleg makróban gyengék,Nokia meg ugye WP
Mondjuk egy Note 4 kétállású ,dedikált,fizikai kameragombbal tökéletes választás lehetne nekem.
-
helixP
nagyúr
Amin látom az e-mailjeimet, az időjárást, az időt, az elmulasztott hívásokat? Nemhinném.
muki1981: Ülök a tárgyaláson / gép előtt írok valami anyagot, stb, olyan helyzetben, amikor nem nyúlok hozzá a telefonhoz, de látni akarom, akár folyamatosan, hogy mi történik, de nem feltétlenül akarok válaszolni rá.
"nem lesz elterjedt" =>mutasd az üveggömbödet.
-
Paul119
addikt
válasz
rootkiller #38 üzenetére
koszonjuk emese,mehetsz tovabb nyafizni a sarokba
kivancsi vagyok milyen tok lesz hozza -
AS
félisten
Igy van nem tudják mi az de segitek.
Innováció
Az innováció egy kreatív ötletből születő folyamatot jelöl, amely megvalósítja az ötletet. Az innováció elméleti alapjai legelőször 1934-ben Schumpeter tanulmányában jelentek meg. Ennek nyomán ma a következő típusait különböztetjük meg: új termék bevezetése, új gyártási mód bevezetése, új piac megnyitása, új nyersanyag- vagy félkész termék-forrás megszerzése, iparági átszervezés. A második modernizáció elméletének (Garai László) nyomán az innovációt ma már a gép helyett az ember--gép-rendszerre értelmezzük. A kreativitástól annyiban különbözik, hogy olyan folyamatot jelöl, amelynek egyik első állomása maga a kreativitás, vagyis az alkotóerő, új ötlet, elképzelés, koncepció, amely alapja lehet minden fejlesztésnek. A kreativitás (például feltalálói ötlet) akkor válik innovációvá, ha meg is valósul (a feltalált dolog, eszköz gyártása megindul), vagyis ha az ötletet, elképzelést végül a napi gyakorlatban is alkalmazzák, ha tehát a kreativitás innovatív produktummá válik. Az innováció nem azonos a reformmal, ez utóbbi átfogó, makroszintű modernizációs eljárást jelent, míg innováción a mikroszinten zajló fejlesztések értendők” – foglalja össze az innováció lényegét Százdi Antal. Az innováció mint idegen szakkifejezés magyarosítására tett javaslat az újdonságművelés.
-
Blyan
félisten
És mit innovál? Mi az amivel újra alkot valamit vagy új értelmet ad bárminek is?
Nekem nincs bajom ezzel a lekerekedő oldalsávval, de azt azért nem látom, hogy itt valami forradalom történt volna. Ha csak az nem, hogy maga kijelző hajlított, de önmagában a telefonhasználati szokásokat még nem írta át. Vagy itt most egy technológiai forradalom zajlik? -
*Mukeey*
addikt
Plusz ha válaszolni akarok az értesítésre,akkor ugyis be kell kapcsolnom a másik kijelzőt....márpedig ha értesités jön,arra szoktam reagálni....ezért nem értem,miért van mindenki elájulva ettől,szvsz semmi értelme,ez is csak egy feature,amivel próbálkoznak...nem lesz elterjedt ahogy a Note Edge se!
-
*Mukeey*
addikt
Ezt a Yotaphone dolgot nem értem,minek rá egy e-ink kijelző a hátuljára...ha olvasni akarok akkor olvasok a fő kijelzőn...ráadásul minden sarkon hivatalos viszonteladók tolonganak brrrr
-
*Mukeey*
addikt
válasz
rootkiller #38 üzenetére
LG pont a gagyi kategória nálam,Sony UI-ja borzalmas,Motorola meg nem kapható túl sok helyen...egyébbként mutass kérlek csak 1 azaz egy telefont,ami most leüti a Note4-et kijelzőben,minőségben,felszereltségben.Szerencsétlen,gondolom egy LG L-szériát használsz teeeeee....
-
kelly416
veterán
A vonalzónak sokkal több értelmét látnám, ha be lehetne úgy IS állítani, hogy a készülék végétől mutassa a centiket, de úgy sem sok mindent mérnék vele.
A kamera gombok kezelése pedig, hacsak nem tartod a tervezetthez képest fejjel lefele a telefont, pont olyan rosszul vannak szerintem, hogy a képnek nagyjából a felét kitakarod amikor exponálsz, az meg nem szerencsés.
Csapoati:
Mert szerinted ezt hol gyártották?Amúgy meglepett, hogy ennyi idő alatt még csak ennyi h.sz. van. Lehet, hogy mégsem mozgatja meg az emberek fantáziáját, vagy egészen csak az árcímkéig?
Meg az is meglepő, hogy amikor csinálnak egy-egy készüléket penge vékony kávával, mindenki elkezd kiabálni, hogy használhatatlan, mert jól belelóg az ujjad, most meg szinte senki nem írja ezt, pedig itt az igazán belelógós lehetőség.
-
BalanceR
addikt
Innováció, mégha átgondolatlan is...
Így lényegesen sérülékenyebb nem lehet rá értelmes tokot kapni, kézben tartva rosszabb , kevésbé stabil fogást biztosít, mindezt horroráron, 1-2 hasznos funkcióért...
Techdemónak jó, másra nem, akkor már inkább Yotaphone.
Nem is értem, más gyártók miért nem pakolnak másodlagos e-inket pl a keretre, vagy egy vékony sávban a display fölé, elférbe rajta az óra, az értesítések, rss... olcsó is, energiatakarékos is... -
pheromon
újonc
válasz
rosszfiu18 #24 üzenetére
+1
Ezt nagyon várom! Ha ez működni fog, akkor megszűnik a gyártók szidása, hogy nem tudnak egy nekem tetsző telefont összerakni, mert hol ez, hol az a gyenge pontja. Innentől az ember csak magát szidhatja majd, hogy miért nem vett jobb alkatrészt, ha lett volna rá pénze.
-
G.FeT
tag
Na végre egy egyedi készülék! Mondjuk szerintem is inkább jópofi, mint hasznos ez az oldalsáv, de kétségkívül ötletes. Bár én kameragombból a hardveres kétállásút komálom, kár, hogy a legtöbb mai telóból kiveszett.
-
SidCorky
őstag
Gondolom egy másik, nem gyári launcher nem kezeli rendesen a plusz sávot
-
Árpi001
senior tag
Tetszik a telo.
Bár nagyon sok értelmét nem látom ennek a kijelzőnek,de biztos jó az irány...
Annak mondjuk örülnék hogyha nem csak órát és dátumot lehetne elérni kikapcsolt kijelzőnél halvány értesítési sávban.Hanem mondjuk a kamerát is!. -
Brett001
aktív tag
Nekem tetszik.
Furcsa is elsőre, de azért tényleg hasznos tud lenni az oldalsáv. Pl. a cikbben is említett video és music playereknél. Mennyivel jobb kényelmesen, nem nyújtózkodva, hüvelykujjal vezérelni a zenejátszót. play/stop/előre/hátra hangerő le/fel még bass/treble is lehet ott. Nem a főképrnőnyőt kell bökdösni, hanem oldalról vezérlni, hasonlóan mint annó a Nokia XpressMusicot. -
gianni85
veterán
drága lesz egy kijelzőcsere
-
AS
félisten
válasz
DeathAdder #44 üzenetére
KB igen, minden ami első helyen van ezt fikázák legjobban ez már bevált dolog.
-
hito
nagyúr
válasz
rootkiller #38 üzenetére
Az év hsz-e nálam így 2014 végére
Note 4, mint bóvli. Vagy S5, K Zoom mint bóvli. Tudod egyáltalán, hogy mit beszélsz, vagy csak random vered a gombokat a billentyűn?
-
-
törölt tag
Így képen nézve soha a b.életben nem kéne. De azért ha lesz lehetőségem akkor megnézem élőben. De egyenlőre a köszönöm de nemkérem kategória.
-
válasz
rootkiller #38 üzenetére
lol
-
AS
félisten
válasz
rootkiller #38 üzenetére
Ennyire azért nem kell Trolkodni.
-
rootkiller
őstag
Remélem az emberek szép lassan rájönnek hogy a Samsung a gagyis a mobilpiacon hasztalan hülyeségekkel és eljutnak oda hogy vesznek inkább LG-t, Motorolát, Sonyt, és egyéb normális telefont ami nem a hasztalan csicsával hanem inkább a funkciójának minél jobb ellátásával akar kiemelkedni a tömegből.
-
S e t h
nagyúr
Istenem micsoda innováció, még ilyet, sokat!
Ez inkább előrelépés.
[link] -
Must have
Note 4 után szívesen kipróbálnám -
hito
nagyúr
Minden elismerésem a Samsungnak. Szerintem ritka szép, ötletes és funkcionálisan is magasan az átlag fölé emelkedő készüléket sikerült alkotniuk.
Nekem nagyon tetszik.
-
cintula187
addikt
Szerintem mocsok mód kívánatos. Szépen összerakott cucc.
-
AS
félisten
Jön a arany változat
-
Janika-1982
tag
Érdekes készülék!
-
moleculez
veterán
Nem vagyok Samsung fanboy, de be kell látni, ezt összerakták rendesen. Jó lesz ez, a következő generációban jobban kiforrja magát meg is veszem. SPen-nel is ment a fejcsóválás, hogy ez minek, meg a méret miatt. Jó lesz ez egy két év múlva.
-
Zolik
senior tag
ha a teló hátulján egy harapott alma lenne, szerintem kb már 3 hete ülnének a boltok előtt hogy megvehessék... így hogy a samu adta ki:
- unalmas
- nincs létjogosultsága
- hogy néz ki
- szar
- meg különben is fos a hátlap
- drága
- megcsakazértisénjobbantudommiajó -
bobace
addikt
Nagyon tetszik. Abszolút van létjogosultsága, végre valami érdemi újítás a sebesség növeléseken túl. A Note2-est is nagyon szeretem, ha olcsósodni fog idővel, akkor ő lesz az utód, ennyit már csak elvből sem adnék telefonért.
-
Freiherr
őstag
Nem nagyon látom a létjogosultságát ennek a lefityenő kijelzőnek,nem győzött meg,hogy ez lenne a jövő útja.
-
joey04
titán
Több azonban a Note Edge egy funkciótlanul görbülő, puszta erődemonstrációnak szánt készüléknél
hát pedig szerintem nem több.
sokkal inkább kéne a sima note 4. -
Márko88
aktív tag
Èrdekes dolog, kipróbálnám. Kìvàncsi vagyok, az S6 is erre épül majd.
-
no more
veterán
Zseniális ez a készülék, nekem nagyon bejön! Ez már innováció!
-
Kíváncsi lennék, hogy egy gyári QI töltős hátlap hogy néz ki rajta... félő, hogy hazavágja az egész összképet, mert jobb oldalt az él alatt még ki is dudorodna...
-
törölt tag
-
babkukta
senior tag
várjál még....
Majd ízekre vágják a telefont, aztán lesz nekik is.
Egyébként jó készülék, de vmiért nekem ez nem jön be. A G Flex jobban tetszik. Ez az oldalsó ív nekem nagyon sérülékenynek tűnik. Oké h vannak hasznos funkciói, de szvsz nem kellene ekkora ívet húzni oldalra
-
bedibazsa
senior tag
Tetszik!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
gepardlacee #1 üzenetére
Szerintem ehhez nincs meg a technologiai hatteruk.
-
jacis
nagyúr
Állati jól néz ki ezen a képen, de az a hátlap egy hányás sztem.
-
Szép,de értelmét nem igazán látom.
-
vicze
félisten
Kicsit szélsőségesnek érzem ezt az alcímet.
Hát majd meglátjuk mennyire lesz ebből több termék, vagy ez is tapogatózás, mint a Round vagy a Flex.
-
malomkaorm
tag
Hát, valahogy nem értem, hogy ez most miért olyan nagy dolog. Semmi hasznát nem látom.
-
AS
félisten
Nagyon szép, menyire feltudja dobni a dizájnt! Ez a jövő az már biztos.
S6 Edröl már pletykálnak aminek mind 2 oldala ilyen lehet (nagyon jól nézne ki ) -
Maxentius
addikt
Érdekes koncepció, néhol hasznos ötletekkel (vonalzó, kameragombok). De napi szinten nem használnám.
-
gepardlacee
tag
Na meglátjuk, mikor jönnek az első kínai klónok, egyébként szerintem hatásos készülék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Apple Watch Ultra S1 49mm 1év garancia.
- Samsung Galaxy Watch 6 44mm GPS Fekete
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest