Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
A fenti tesztben is - nem akarok hazudni 10-15%-kal?- leírták, hogy gyengébb a készenléti idő, talán pont azért mert kisebb az akku.
A note széria igen hangzatos és szépen is teljesítő akkumulátorai már a múlté. A maguk korában, amikor kijött az 1-2, úttörők voltak, ma viszont már nem egy készülék van ami lekörözi őket.
Igen, két nap valóban kihozható belőle, ami nekem note 2-vel 3-4 nap is volt anno.Ezzel a brutális kijelző felbontással azért nem szabad sokat várni, én a samu mérnökei helyében 3500-400 mah közé pozicionáltam volna be az aksit, kivéve ha ezt majd későbbre, további készülékekre akarnám tartogatni.
Én azt mondanám, hogy a note 4 jelenleg kb. tudja hozni a note 2 szintjét aksilag, ami ebből a szempontból semmiképpen sem fejlődés, mivel már a note 2 üzemideje is jelentősen le van rontva.
Másrészt a note még nem kiforrott, időnként akad, a note 2 működése szinte vaj sima hozzá képest, igaz, hogy már a sokadik frissítéssel.Az edge biztosan örököl nem kevés gyermekbetegséget, amit majd később kinő, de ahhoz, hogy azt válasszam, illesztve választottam volna, nos nagyobb előrelépés lett volna szükséges.
Egymás mellé rakva a két készüléket nem érzem azt a pluszt, persze nem vagyunk egyformák, az úttörők, az újdonságra vágyók persze megkaphatják azt az "előrelépést", viszont azt nem fogadom el, hogy ez akkora nagy, főleg tartalmi újítás lenne. Az optikai tuningot kedvelőknél persze ez más kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia
- Samsung Galaxy Watch4 Classic 42mm S/M
- Withings ScanWatch 2 42 mm fekete újszerű, garanciális, extra szíjjal eladó! Árcsökkenés!
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Watch7 44mm (SM-L310) ezüst
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest