- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Ha valakit érintene, és még nem látta: Root 6.0.1-re.
-
-
bobace
addikt
Hát nem sokan vagyunk
De ha kérdésed van, nyugodtan tedd fel, valaki fog segíteni. Úgy általában a Note 4 topik pörög jobban.
-
tmskvcs
tag
Beléptem én is a Note Edge táborba, de látom itt nem pörög a forum
-
bobace
addikt
Megérkezett a 80 megás security update Edge-re is (német független). Még mindig 5.1.1 természetesen...
-
bobace
addikt
Package disabler-rel kipróbáltam én is az appok fagyasztását ezen lista alapján. Egyelőre legalább 1 óra plusz kijelzőidő az eredmény, úgyhogy ajánlom.
+FB és Messenger letiltás és helyette Metal-t raktam fel. -
Száguldo
aktív tag
Nem nagy ügy megtudod csinálni szerintem magad is itt mindent megtalálsz hozzá.
Ügyelj a készülék típusára a rom választásnál ,én az Eu-s típust linkeltem,
de ha nagyon nem megy egy távoli asztalal is megtudom neked csinálni.
Csak szedd le előbb a romot mert az egy kicsit tovább tart kb 2 óra ha ingyenesben szeded. -
Akosh87
tag
Sziasztok!
Kicsit naív kérdés, de hátha van önként vállalkozó
Született egy Note Edge-em, de amikor hazaértem, akkor jöttem rá, hogy vmi sz*r főzött ROM van rajta. Nem zavarna, de nem működik a vibrálás (vibramotor tuti jó, mert ki- és bekapcsolásnál műkszik, csak bekapcsolt állapotban, hívásnál, visszajelzéseknél, értesítéseknél nem), valamint nem hogy nem ismeri a gyorstöltés funkciót, de a gyorstöltővel lassabban tölt, mint a párom 1.55 A-es A5-öshöz kapott töltőjével...
A lényeg: nem értek hozzá, és nem merek vele mókolni, ismerőshöz meg, aki tudna rá gyári ROM-ot tenni csak két hét múlva tudnék eljutni. Van-e olyan kedves fórumtárs, aki XXII vagy XI kerület illetve ezek közelében végre tudná hajtani a műtétet, vagy kénytelen leszek kivárni a két hetet? Természetesen nem ingyen kérem.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
slloyd
senior tag
Nos valóban nem best buy,De ha belegondolok abba,hogy a note 3 asomra is ilyen 9h típust vettem 12€ és fél év múlva is karcmentes ragyogó tiszta maradt tok nélkül használva akkor igen is megéri
Fóliát havi szinten cserélni kell+nem jó tapizni sem valamint ront a képminőségen is.
9h üveg pedig semmit sem ront rajta 1x kell megvenni aztán 6 hónapig minimum jó lesz
Én most foliát rendeltem rá mert mégis eladom a készüléket 1 hétre raktam be ebay.de -be aukcióba addig se karcolódjon + a tokjába is beletettem... -
slloyd
senior tag
-
bobace
addikt
Az üvege elég gyenge szerintem, nem csak a hajlított résznél. A második napon sikerült összehoznom rá egy kis karcot, és fogalmam sincs hogyan került oda.. Én nem találtam hajlított üvegfóliát, úgyhogy sima fóliát rendeltem rá, teszi a dolgát. Ha találnál jót, egy linket dobj ide.
-
slloyd
senior tag
Eddig a sebessége a note 3 hoz képest nagyon megfogott
Még a böngészés is gyorsabb pl. Lapok netöltése
Viszont üvegfóliát vennem kell hozzá mert a tokot nem szeretem és a hajlított széle nagyon kényesneknéz ki....
szóval eddig úgy néz ki marad jó "kis" mobil ez tényleg -
bobace
addikt
Én nagyon hamar megbocsátottam neki az 5,3-at (nem kisebb érzésre az 5,5-nél, Note 2-ről) és még sokkal kényelmesebb is, mintha alul lennének a gombok. Van sok jó panel, amik bármikor előhívhatóak, nem kell visszamenni a főoldalra, ez is előny.
Itt egy lista azokról az appokról, amik elvileg támogatják az Edge screent: XDA oldalán. -
slloyd
senior tag
Hát srácok ma jött meg a note edge (fekete színben).
Ezt a telefont teljesen véletlenül vettem úgy hogy nem is akartam egyáltalán note edge-t.
Múltkor annyira bújtam az ebayt egész éjjel samsung s6 edge után kutatva,hogy végül a figyelési listámból rácsaptam egyre amit rögtön paypal al ki is fizettem.
Másnap nézem miután az eladó már hermes re tette nekem a telót hogy ez nem is s6 edge
Gyanúsan olcsóbb volt na jó nem sokkal 40€ val mint a többi s6 edge ami a listámban szerepelt éjjel nem láttam már na!
Na mind 1 is szóval itt van dobozos karcmentes garis független wirless tokos 420€ ba fájt ez a kis malőröm.
viszont ha már itt van tesztelgetem,hogy megtartom-e...
Mit ne mondjak Note 3 ról jövök amúgy de hasra még nem estem e készüléktől viszont határozottan gyorsabb a kijelzője is szép az edge sáv meg kb semennyire sem érdekel mint az N3 asomnak az spenje sem érdekelt soha....
Fogalmam sincs mi legyen vele holnap elviszem melóba is még nyomkodom meg este is azt meglátom marad-e
A baj az,hogy mivel egyáltalán nem hoz lázba az edge sáv és munkára sem fogható böngészés játékok videó közben így az 5.6" szerintem jó 5.3" is.. És ez nekem kevéske....
No nem mintha az s6 edge nagyobb lenne csak annak megbocsájtottam volna a két oldalt lehajló kijelzője és a dúrva hardvere miatt az 5.1"-t -
slloyd
senior tag
Lenne még kérdésem....
A kijelzőméretbe az 5.6" ba az edge sáv is beletartozik?
Illetve hogy lehet megtudni,hogy független e?
Más kártyát nem tudok hirtelen szerezni teszem azt egy kóddal esetleg? -
rtomek
csendes tag
Sziasztok. Tudnátok segíteni vettem a telóhoz egy gyári flip tokot.nem tudom beállítani, hogy híváskor lezárt képernyőnél az oldalpanelon kiírja a hívót és felvehessem a hívást. Ha nincs lezárva szuperül működik. Köszi a segítségeteket.
-
slloyd
senior tag
Hali,
Azt az edge sávot be kehet fogni munkára?
Teszem azt,hogy pl ne egy fekete sáv legyen játékok alatt mint pl az s6 edgénél... -
bobace
addikt
válasz
sharplaninac #273 üzenetére
Egy egyszerű Ebayes átlátszó szilikontokot, ami hagyja érvényesülni a kiváló formatervet, Note 2-esen gyári flip volt, most nem szerettem volna olyat. Tettem rá egy gél fóliát (3ból1 sikerült, nem megy nekem túl jól
), aztán ennyi.
Állítólag lutrik ezek a qi 'matricák", van amelyik jó, van amelyik kevésbé. Sajnos Edge-re nem találtam más által gyártottat, márkásat meg főleg nem,de szerencsére nem rossz az enyém -
sharplaninac
tag
Köszöznöm. Note 4-nél egy ilyen qi matricát próbáltam de melegedett a készülék. Ezt követően vettem egy gyári töltős hátlapot amivel tökéletesen működött, de mivel a normál hátlapnál vastagabb, ezért a mezei szilikontokba már nem fért el. Találtam egy videót a Verus tokról ami működött a vastagabb hátlappal is, igy aztán beszereztem egyet. Jó lenne ez a qi töltés az edge-nél is egy jó szilikontokkal, de nem találok a neten hozzá semmit.
. Elképzelhető hogy igy le kell mondanom róla.
-
bobace
addikt
válasz
sharplaninac #270 üzenetére
Egy ilyet rendeltem ebayről próba-szerencse alapon, nem akartam tizenezret kiadni egy pad+hátlapért, amikor lehet nem is fog bejönni, plusz a tokokhoz se fog passzolni. Jelentem működik, nem melegedik, minden szép és jó (még). Annyi, hogy mivel 1mm vastag ezért kicsit kidudorodik a hátlap tőle, így lehet a szilikon tokban pörgetni, és legalább nem a kamerán fekszik fel...
Mivel az Edge elég rétegtelefon, szerintem nem is gyártanak olyan tokot, ami jó így is hozzá. De ez csak tipp. -
sharplaninac
tag
Sziasztok. Használ valaki ehhez a típushoz wireless töltős hátlapot? Erre gondolok: [link]
Arra lennék kiváncsi hogy milyen tipusú szilikon tokba férne el a készülék ezzel a hátlappal. (Spigen , Verus és társai)
-
barcsajani
tag
válasz
sharplaninac #268 üzenetére
Ha független, és pótolsz rá akkor talán talán.
-
sharplaninac
tag
válasz
barcsajani #267 üzenetére
Nekem van egy karcmentes full dobozos Note 4-em ..
-
barcsajani
tag
válasz
sharplaninac #266 üzenetére
Használtan találtam, én amúgy Romániában élek, és itt találtam az olx-en.
Először sima Note 4-et akartam, de sehol se találtam jó árban, ezért maradtam ennél, ha nem tetszik akkor pedig eladom s kész -
sharplaninac
tag
válasz
barcsajani #265 üzenetére
Gratula. Ha nem titok elárulod hol sikerült megvenni?
-
barcsajani
tag
válasz
barcsajani #264 üzenetére
Na meg is van, végül 110ért elhoztam, állapota kb 9,9/10, a szélén 1-2 helyen minimális zsebkopás de annyi az egész, volt vele minden gyári dobozzal együtt, eredeti flip cover és még egy másik szilikon tok is, eddig elég jónak tűnik, remélem beválik
-
bobace
addikt
válasz
barcsajani #261 üzenetére
Hát annyiért ajándék! Érdemes megnézni jól, mit veszel gyanúsan olcsón
Phone info, *#0*# átnézése, IMEI egyeztetések, stb..
Mondjuk én is gyanúsan olcsón vettem annó, de szuperál! -
sharplaninac
tag
Sziasztok. Ha valakinek lenne eladó, vagy tud valahol hirdetve eladó Edge-t szép állapotban írjon nekem. Köszönöm.
-
bobace
addikt
válasz
barcsajani #259 üzenetére
Másik Launcherrel próbáld meg, ha az nem, akkor vmi főzött ROM kell rá majd, pl ez talán jó lehet.
Én is Note2-ről jöttem, és nekem nagyon bejött, hogy oldalt vannak az alap ikonok, sokkal kényelmesebb! Szerintem nagyon hasznos az Edge képernyő..
-
trikko
tag
Sziasztok.
Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem újabban a teló azt csinálja hogy a meglévő vagy feltöltött videókat totálisan lekicsinyíti.
És ez pár beállított hivásazonosító fotóval is megcsinálja!
Szerintetek mi a probléma?
Üdv
-
bobace
addikt
Megjött a Coj2-es frissítés is, még nem telepítettem...
-
bobace
addikt
Egyelőre az akku mintha hamarabb merülne, de még kevés a tapasztalat.
Én végül nem csináltam gyári visszaállítást, megprobalom így. Villámgyors így is (még).. -
bobace
addikt
-
Száguldo
aktív tag
Na XEH még nincs.
-
bobace
addikt
Hopp, N915FY 5.1.1. megjött OTA nekem (német csc).
-
bobace
addikt
válasz
cryingdr4g0n #247 üzenetére
Nem, azt akarom mondani, hogy érdekes, hogy nem listázta a te fóliád is, mikor kerestem a fóliák között.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Szívesen!
Nem tudom, de ezek nagyjából ugyanolyannak tűnnek. Csak soká érnek ide kínából.
Azt akarod mondani, hogy ez a link nem jön be nálad? Fura...
És úgy se, ha csak simán rákeresel az www.ebay.co.uk-n arra a kifejezésre, hogy: "Full Coverage TPU Gel Anti Shock Screen Protector Film Samsung Galaxy Note Edge"? -
bobace
addikt
válasz
cryingdr4g0n #245 üzenetére
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Hali! Természetesen megosztom
Sorban: Jó még, igen, jobb mint valaha. Olyan értelemben is, hogy már nem annyira puha (talán a sok írogatástól, vagy nem tudom. Tehát, hogy úgy mondjam, nem "szántja fel" olyan mélyen a stylus, ha írok rajta.
Aztán: Gyógyulgat is, bár valahol az autóban sikerül két olyan mély "sebet" beszereznem rá, a két szélén, hogy nem tűnnek el teljesen. Nem tudom, mi okozhatta, minek nyomódott neki, de ebben én vagyok a ludas. De már ezek is sokat kisebbedtek. Nem zavaró, 2 db 2 mm-es karcról van szó a puha fóliába nyomódva.
Nem válik fel, abszolút. Pont a múltkor néztem közelről, tüzetesen: teljesen jól tapad a széleken is.Ami változott új korához képest: talán egy egész kicsit kevésbé oleofób. Nem tudom, telítődött vagy "kopott", de picivel jobban gyűjti az ujnyomokat (vagy az én kezem zsírosabb mostanság?
), de még mindig nagyon jó így is.
A hozzászólásomban kellett volna nézned az ebayes linket, ott van benne, csak rá kell kattintani
-
bobace
addikt
válasz
cryingdr4g0n #232 üzenetére
Hali, megosztanád mi a hosszú távú tapasztalat a fóliával? Jó még, gyógyulgat, nem válik fel? Én is keresgettem ebayen, de biztos rosszul csináltam, mert a kereső nem adta ki a tied, csak kínai vackokat.. amikkel másik telefonokon nem volt bajom, de erre tuti nem jók.
-
bobace
addikt
válasz
Száguldo #237 üzenetére
Hát a sebesség összeségében oké, de azért pár dolog meg tudja izzasztó. Pl 3 betűs navi akad rendesen.
Még kicsit visszaolvastam, és tényleg katasztrófa hogy a Lolli hogy zabálja az aksit..Remélem 5.1 jobb lesz, 4.4et már csak nem raknam vissza szívesen.Most látom, hogy tavaly decemberben szóltam hozzá a topikhoz először, ki hinné hogy ilyen hamar jó árú lett
-
bobace
addikt
Végre kijött az 5.1.1 nekünk is, legalábbis az oroszoknak.. Valaki felrakta már, van olyan jó mint a sima N4en?
Sajnos sikerült egy kis karcot összehozni a kijelzőn, lehet poliroztatni? Amúgy milyen fóliát, üveget ajánlotok rá?
Vagy ez a topik amúgy halott és a sima topikba érdemes írogatni?
Köszi! -
Száguldo
aktív tag
Üdv.
5.1.1-ről van valami hír hogy mikor lesz rá? -
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
cryingdr4g0n #231 üzenetére
Na szóval egy nap használat után a TPU gélfóliával való tapasztalat.
Nagyon puha, valóban "öngyógyuló", ahogy írtam. Sajnos ez nem teszi teljesen optimálissá az S-Pennel való írásra, mert annyira puha az anyaga, hogy a stylus "felszántja" a felületét. Jó hír, hogy másnap reggelre a barázdák eltűnnek (nagyjából).
Viszont ugyanez miatt, mivel így súrlódik a cerka, egészen hasonló érzés a papíron tollal való íráshoz, nem az a síkos érzés, hogy egy darab plasztikkal korcsolyázok üvegen.
Tehát akinek ez nem gond, vagy nem használja nagyon az S-Pent, annak teljesen jó lehet.További adalék, hogy aki szereti a műszaki cikkek jellegzetes ún. "új"-szagát, az is imádni fogja ezt a fóliát, mert erőteljesen ez a szag árad belőle
folyamatosan.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Nos megjött az ebayes fólia.
Vegyes érzelmek.Először is a csomagolásán üvegfólia szerepel
9H-s keménységű...
Szó sincs róla. Se nem üveg, se nem 9H. Főleg nem az utóbbi. Ld. később.Egyáltalán nem előre hajlított kialakítású, ahogy a fotó és a reklámszöveg sugallja, viszont cserébe tényleg végig ér, teljes szélességben. Tehát le is "kanyarítható", az edge screent is lefedi!
Viszont ezt olyan áron teszi, hogy baromi vékony, és a szokásosnál egyúttal kicsit erősebb a ragasztó a felületén.
Megdöbbentő tulajdonsága, hogy teljesen, abszolút buborékmentesen sikerült feltennemami a legritkább esetben sikerül. Így mintha valami gyári fólia lenne: nem is látszik.
A felülete viszont olyan sérülékeny, hogy amint alul a home gombnál rá akartam finoman simogatni egy direkt ilyen célú. puha műanyag spatulával (tehát még csak nem is pl. egy bankkártyával, vagy egy gitárpengetővel), nos, ez egyből meg is sértette, de csúnyán ám!
Utána pár percet követően eléggé "gyógyult" a felület ott, de az egészre igaz, hogy azért sérülékeny, könnyen karcolódik valószínűleg. Az ujj erősen tapad hozzá, valószínűleg az S-pennel is "valódi tollabb" az érzés íráskor a nagyobb súrlódás miatt (nem próbáltam még).
Ugyanakkor elképesztő, hogy mennyire zsírtaszító: nagyon nehezen tud rajta az ujjlenyomat megtelepedni. Összességében: az egészet védi, puha, sérülékeny, nem rossz, oleofób mint a marha, de biztos gyakrabban kell cserélgetni, mint egy szokványos fóliát. Ha olcsóbb lenne, nem is lenne olyan nagy baj. Kíváncsi vagyok, meddig bírja anélkül hogy igen ronda karcossá válna. Bár ahogy ezt írom, még jobban eltűnt az a karc... még a végén meggyógyul -
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
buborekosviz #228 üzenetére
"Érdeklődnék hogy szuperál Lollipop a telón!?"
Lehet hogy másoknak más a tapasztalata, a sajátomat leírom azért.
Szuper a Lollipop.Most már
Előtte inkább csak 'LOL' volt.
Szóval volt "némi" előfeltétele, hogy azzá váljon. Nagyságrendileg kb. 100+ db feleslegesen aktív processz, bloatware és felesleges funkció kikapcsolása.
Alapból mikor megvettem a telefont, elmondanám, reggel 6-kor levettem a töltőről, reggel 8-ra 85%-on volt az akku. Úgy hogy hozzá se nyúltam! Katasztrófa! Erre számíts Lollipoppal.
A nap végéig nem bírja ki. Tehát nem hogy 1 napot (=24 óra), hanem 12 órát se nagyon.
Na most, ebből elegem lett, mivel BlackBerry Passportról "érkeztem", és megszoktam, hogy 2-2,5 napot röhögve kibírt.
Úgyhogy én a rootolás rögös és nemtelen útjára léptem, rászántam egy napot, és kipucoltam mindent. Ebben segítségemre volt pl. a Titanium Backup is.
(A másik út a hivatalos gyári 4.4.4 visszatétele lett volna, nem azt választottam, már nem tudom, miért. Ja de: a Samsung hivatalos oldaláról sok-sok óra úlva jött volna le a firm, és meguntam.)Mostanra úgy áll, hogy minden notifikáció megjön (az edge screenre is), ami nekem kell, minden szépen fut a háttérben (pl. Viber, Skype), sőt, push email is 0-24h-ban, ellenben amit nem akarok, az nem. (Ezekkel játszani kellett, mert az elején túl szigorúra vettem a figurát, aztán nem jött semmiről notifikáció, még az sms-ekről sem, olyan processzeket is letiltottam, amit nem kellett volna
)
A jelen helyzet az, hogy fantasztikusan penge gyors a rendszer. Szombat délelőtt 10-kor vettem le töltőről legutóbb, és ma pár perce tettem fel úgy, hogy 15%-on csipogott, hogy alacsony a töltés. Ez testvérek közt is egészen kereken 3 nap, ami a 3000 mAh-s akkutól és a rendszertől elég szép szerintem. Sőt, a 15%-kal még estig kihúzta volna simán, ha nem sokat nyektetem. Nem használok semmi energiatakarékos módot, hozzáteszem. (Vannak ezek az "energiatakarékos" meg "ultratakarékos" módok).
Skype, Viber, push email folyamatosan megy a háttérben nálam, átlag napi kb 1 órát beszélek (voip alapokon), ha pedig engem hívnak, az kb. 10 perc naponta. Wifi folyamatosan bekapcsolva. Helymeghatározás be. Bluetooth ki, NFC be, 3G/4G ki (szigorúan 2G). Ezt csak azért, hogy lehessen látni, mit és mennyit használom(k).
Ha a fenti eredmény nem elég valakinek, akkor még lehet játszadozni tovább a Greenify-jal, vagy a kernel is piszkálható, lehet szerényíteni az órajelen a Device Control vagy hasonló progival (on-demand, battery saver, stb. módok), persze annak ára van.Hát kb. ez a helyzet, de majd mások is nyilatkoznak, hogy ők mit tapasztaltak.
Processzeket letiltani (némelyeket) root nélkül is lehet, de én jobban szeretek mindenhez hozzáférni. Ennek ára viszont, hogy a Knox flag 0x1 lett, ami garivesztős mutatvány. Bár erre is van már workaround, ahogy néztem, na meg engem nem különösebben izgat a garancia. De ez egyéni preferenciák kérdése.Így most már összességében mondhatom, hogy brutális a készülék, nagyon el van találva. Így már használható is, nem csak nézegetni lehet hogy jajdeszép.
-
Djatis
senior tag
válasz
buborekosviz #228 üzenetére
Szia!
Szerintem elég szar a lolli sokkal jobb volt a 4.4!
Sajnos nem villog és még nem is találtam rá normális app-ot! -
buborekosviz
tag
Üdvö!
Érdeklődnék hogy szuperál Lollipop a telón!?
Egyre jobban szemezek vele a borsos ára ellenére de szimatpikatus hogy nem egy tömeg termék.
Hívásoknál villog az oldalsáv mint S6 edge-nél?
-
Djatis
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc #226 üzenetére
Én még Pesten az enyémen kívül nem láttam pedig mobil boltban dolgozok!
-
-
Djatis
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc #224 üzenetére
Szerintem itthon mo-n nem is vagyunk többen 500-nál!
-
Beléptem en is a táborba. Nagyon szuper a telefon! Azt hittem több Edge tulaj van, kicsit meglepett ez a 200 akárhány komment.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Én ilyet találtam, ami úgy „kanyarodik”, ahogy nekünk kell, meg is rendeltem, kíváncsi vagyok milyen lesz. Kb. egy héten belül kiderül
-
Akosh87
tag
Sziasztok!
1 hete van nálam a teló, de a kamera gombok (exponáló gomb) nem akarnak az edge kijelzőre kerülni. Ott van a külső/belső kameraválasztó, a vaku és a HDR (nyilván ezek választhatóak, de az exponáló- és videofelvételt indító gomb a normál telefonoktól megszokott helyen vannak (home gomb fölött). Nyilván beállítás kérdése, de nem tudok rájönni, hol keressem!
Segítségeteket előre is köszönöm! -
hito
nagyúr
Sziasztok! Kb. 2 hete használok Note Edge-et. A készülékkel kapcsolatos véleményemről csak annyit, hogy 11/10
Kérdésem az lenne, hogy van-e rá valami ajánlott folia/üvegfólia? Ma tetettem rá egy sima Note 4 fóliát, de inkább hagyjuk, pénzkidobás volt.
-
Djatis
senior tag
Urak!
Fel tünt már valakinek, hogy az Edge kijelzője annak ellenére vesz le a fényerőből sötétben, hogy ki van kapcsolva az automatikus szabályozás???
-
Djatis
senior tag
Szia!
Nem olyan nehéz mint ahogy hangzik!
A sammobil oldalról az a fontos, hogy a Te készülékedhez való firmware-t szedd le, de ott ki van írva!
Itt egy link nézd meg hátha segít!
[link]
Ha kell segítség írj privit és segítek!
Navit én csak a google félét használok de próbáld meg a nokia here maps-t az megy offline is! -
trikko
tag
Szia.
Köszi szépen az infot de bevallom nekem ez sok!
Sajna elég lám avagyok ezekhez és nem szeretném tönkreverni a telót!
A másik bajom hogy Németországban élek és itteni Trémobilos a készülék szóval nem hiszem hogy ez nekem menne!
Azt hidtem van egyszerübb módja is!Akkor használom így majd sürün töltögetem!
Köszi szépen mégegyszer!
Navi ugyben valakinek infó?
Üdv
-
Djatis
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Drón topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Diabetes - Cukorbetegség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Watch Smartwatch okos karóra
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 41mm ezüst alumíniumtok 2 év Apple garancia
- Apple Watch Series 6 40mm Cellular (LTE)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest