- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült minden, köszönöm a segítséget
-
bcl
senior tag
válasz
Pr3ciSioN #19497 üzenetére
Nem lehet, hogy a Knox ugrott?
Így tudod ellenőrizniSzerk: megelőztek, míg szüttyögtem a telefonon a hozzászólással
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
ericdrawen74 #19495 üzenetére
Viszont hiába a gyári rom akkor is megbukik safetynet checker által
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
ericdrawen74 #19495 üzenetére
Szia!
Köszi a tippet, így sikerült is -
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok! Gyári romra visszaállítani úgy, hogy most főzött rom van a telefonon, hogyan lehet?
-
yoogie
aktív tag
Hova érdemes elvinni a készüléket javíttatni? Vásároltam itt Hardveraprón itt egy készüléket egy "megbízható" tagtól, de mint kiderült hibás volt a beszéd hangszórója, amit végül azt mondta vissza vesz, de azóta elérhetetlen.
Javítanak még valahol ilyet?
-
bcl
senior tag
Náluk kettő is van használatban, nincs rájuk panasz
-
CB
senior tag
Hú de nem pörög a topik!
Már csak nekem van ilyen telefonom? Vagy ennyire jók ezek a telefonok?
Az enyém talán most három éves, és hibátlan. Még az akku is kibír másfél napot. -
MCMLXXXII
tag
Sziasztok!
Ha fizetem még a biztosítást
Megcsinálják abból a az első hátsó kamerát cserét meg ha kérem az aksi cserét ?
Samsung note 8
Elő történet : csináltam félig víz alatti felvételt azt csak be párált a készülék, először kezdte a nedves a usb vel majd miután kiszáradt a telo nem működött a kamera lámpa írisz. -
Használd egészséggel az új telefont.
Itt viszont nem lehet hirdetni.
-
válasz
Balzsika47 #19481 üzenetére
Nálam kb feleződik a kijelző idő mobilneten. Nyilván ennek is megvan az oka. Nagyon vissza van véve a Note 8 SAR értéke. ( Ergo az egyik legjobb sugárzás értékű telefon, tehát nem "világít" az ember feje mikor telefonál...)
Tökéletes hozzá az S8 töltője és igen tud gyorstöltést. ( vagyis ma már nem számít annyira gyorsnak a mai telefonokhoz képest)
-
Balzsika47
csendes tag
válasz
gyuri81 #19480 üzenetére
Köszönöm szépen a részletes választ, igazán sokat segített!
Az őszintét megvallva kijelző beégéssel még nem találkoztam/találkoztunk, se az S8-nál, illetve a családban lévő A3/A5 2017-eseknél sem jött elő szerencsére több éves használat után sem.
De akkor erre figyelni fogok.Olvasgattam a topikot, fentebb olvastam, hogy valaki írta, hogy mobilnettel sokkal gyorsabban merül a telefon, mint wifivel. Ez az S8-nál is szintén így van. Gondolom a Note 8-al is így lesz akkor, de már egészen hozzászoktam az S8-nál is.
Még amit kérdeznék, hogy az S8 töltőjét használhatom majd a Note 8-hoz is? (Ha nem muszáj, nem hordanék magammal két töltőt.) Mert gondolom a Note 8 is képes a gyorstöltésre.
-
válasz
Balzsika47 #19479 üzenetére
Szia!
Akik még a mai napig Note 8-at használnak, mi a véleményük a telefonról? Szeretitek? Volt vele gondotok?
Mai napig nagyon szeretem a Note 8-at. Nem szívesen válnék meg tőle. Alapvetően olyan nagy típus betegsége nincs. Kijelző beégésre kell figyelni mint minden amoled-nél.
Meddig kapott frissítést a telefon? Android 9 vagy 10 van rajta?
Nem tudom, hogy kap-e még frissítést, mert már pár éve főzött romon vagyok.Nem kap . Itt tudod megnézni: Sammobile
Android 9 fut rajta gyárilag.Az S8-al párhuzamosan használva nem lesz visszalépés? Vagy ugyanolyan lesz szinte?
Visszalépés semmiképp. Kb egy szinten vannak hardver/szotfver téren, csak ehhez van cerka. De alapvetően ugyanazt fogod érezni mint az S8-nál.
-
Balzsika47
csendes tag
Sziasztok!
Pár nap múlva valószínűleg én is Note 8 tulaj leszek, a meglévő S8-am mellé.
Szeretnék kérdezni pár dolgot a telefonnal kapcsolatban.Akik még a mai napig Note 8-at használnak, mi a véleményük a telefonról? Szeretitek? Volt vele gondotok?
Meddig kapott frissítést a telefon? Android 9 vagy 10 van rajta?
Az S8-al párhuzamosan használva nem lesz visszalépés? Vagy ugyanolyan lesz szinte?Előre is köszönöm szépen mindenkinek.
-
BIG001
csendes tag
Segítségre lenne szükségem: a Note 8 névjegyzékében szereplő neveket szeretném SIM-re menteni, de nem tudom, mert a lehetőségek között ( jobb felső: 3 pötty) csak a gyorshívó számok, billentyűzet megnyitása, beállítások, kapcsolatokat dobja fel. Másik Samsungon tab A7 feldobja az exp./imp és sok mást is. Azt sem találom, hogy a SIM-en szereplő nevek hol vannak. 3 éve használom a készüléket, de idáig nem volt rá szükségem ezért nem is kerestem, de most, hogy egyszerűen eltüntek a nevek a telefonról - a google-ról sikerült visszatölteni-, de a simre nem tudom átvinni. Köszönöm a segítséget. BIG
-
Naptár appon lehet valahogy alapértelmezett fiókot állítani?
Eddig simán a google-s email címemre rakott alapból mindent, most mióta frissült, folyton a "Saját naptárak" az alap. Hogy lehet ezt kukázni?
-
bcl
senior tag
Sziasztok!
Milyen fóliát, vagy üveget (talán inkább üveget) érdemes most a telefonra tenni / tetetni?
Inkább az üveg lenne az érdekes, hogy jobban védje. Nem baj, ha nem védi oldalt is. Ha van tipp, ötlet, vagy tapasztalat, azt is szívesen fogadnám, hogy hol érdemes megvenni?Köszönöm!
-
Massmurderer
őstag
válasz
Necro_Ramone #19465 üzenetére
Nekem még a gyári akksi van benne.Teló meg 3éves mult.
-
Ez alapvetően "csak" egy launcher. Rengeteg testre szabhatóság.
A teljesség igénye nélkül:
- gesztusvezérlések
- teljesen testreszabható widgetek
- letölthető ikonok
- testre szabható mappák
stb...Ezzel nem tudsz más alkalmazásokba belenyúlni. Ahhoz hogy ezt megtedd, érdemes lehet egy főzött romot feltenned.( de legalábbis root nem ártana)
-
-
Necro_Ramone
tag
Sziasztok!
2019 Augusztusban vettem egy Note 8-at, idén tavasszal kapott egy új utángyártott akksit ami novemberre felpúposodott. Egy másik szervízben kapott egy újat (Samsung van ráírva, de ők is ingadoznak hogy ez mennyire gyári), de mivel nagyon gyorsan merült (cachetörlés, ráolvasás, esőtánc, minden megvolt természetesen) és 50% körül kikapcsolt egyből kapott egy másikat ami pontosan ugyanolyan szar volt, ekkor meguntam az egészet és átváltottam póttelefonra. A szervízben normálisak voltak, de elhangzottak 'ködös' dolgok mint hogy "ezekben már szar a töltésvezérlő, az teszi tönre" meg pár hasonló.
Ma megvettem az utódot, de némileg basz hogy a Note8-nak amúgy semmi baja, és érdeklődnék hogy csak azért szopok mert az összes (számomra elérhető) boltban hulladákot raknak bele, vagy ezeknek már tényleg lejárt a szavatossága. Fesztiválon elhagyósnak / póttelefonnak megcsináltatnám szivesen.
-
https://napidroid.hu/akcio-79-ft-nova-launcher-prime-play-aruhazban/
-
McReay
aktív tag
válasz
luckyboi82 #19455 üzenetére
Bennem is ez fogalmazódott meg, hogy mire....
Gari időn belül 2 kijelző-beégésem volt (cserélték), most újra van. Ezt már nekem kéne fizetni. Gyanús, hogy ez meg fog történni.Nálam minden esetben kocsiban töltés + sok-sok órányi waze használat égetett be piktogaramokat.
-
válasz
luckyboi82 #19459 üzenetére
-
válasz
Amíg meg nem döglik, semmire...
Nekem a Note 10+ illetve a 20 ultra nagyon kompromisszumos. Buknám pl. a pulzust és a véroxigént, illetve 200e FT-ot az ultránál. "Nekem" nem ér ennyit a váltás.
Mitől égett be relatív gyorsan a kijelződ? Gondolom nagy fényerőn használod.
-
Én meg valamelyik alapmodel felé mozdulnék el. Sehol nem fér el a note, még a kocsiban sincs akkora Qi bölcső amibe belefér
-
válasz
Valamelyik újabb Note? 9-10?
Én pl egy LG Wing-re vadászok, de ez az én hülye perverzióm. -
luckyboi82
tag
Ki-mire váltana, vagy váltott a Note 8 után?? Iszonyatosan hozzámnőtt, de a második kijelzőcserét már nem szeretném fizetni, mivel ismét beégett a billentyűzet vonalában alig 1 év alatt...
-
-
Ti mennyire tapasztaljátok azt, hogy wifi-n lényegesen jobban bírja az akksi, mint mobilneten.
Sokkal rosszabb a standby ideje és a kijelző ideje is a készüléknek.
Felét sem tudja mobilneten, mint wifi-n.
(Gondolom a nagyon alacsony SAR érték miatt lehet, ergo gyenge benne a radiós egység) -
Valaki tapasztalt már ilyen hibát?
Ha csatlakoztatva van a Gear S3 Frontier órám, akkor a mobileneten illetve wifin nagyon lassan jönnek az adatok. ( 2,4GHz-en működik a bluetooth illetve a wifi is.) A routeren váltottam másik csatornát, de nem oldotta meg a helyzetet. De azt sem értem, hogy mobilneten ez miért jelentkezik. Mi lehet erre a megoldás? Ha kikapcsolom a bluetooth-ot, azonnal gyorsan jönnek az adatok. -
boncser
aktív tag
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek eladó S Pen-je?
Köszönöm!
-
p2pp
őstag
Tud vki 1 jó szervízt?
-
válasz
Massmurderer #19446 üzenetére
-
Sziasztok!
S Health appnál találkozott valaki olyannal, hogy kiküldi az SMS kódot kétlépcsős azonosításhoz, és azt írja ki, hogy helytelen a kód?
Adatok törlése, újratelepítés megvolt, ugyanaz. (mondjuk azt sem értem miért kell erőltetni a kétlépcsős azonosítást...
)
-
janaman01
addikt
Sziasztok , adott egy Note 8 vissza szeretém rakni a legutolsó xeh droid nyolcat, most kilenc van rajta ugye a frissitésekkel. Knox ha ugrig nem érdekel, egyébként párimé. Kérdés hogy lehet legegyszerűbben downgradelni?
-
MCMLXXXII
tag
válasz
luckyboi82 #19437 üzenetére
[link]
kicsit drága -
luckyboi82
tag
Led-View tokot lehet még valahol kishazánkban kapni erre a csodás készülékre? Köszönöm.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Massmurderer #19434 üzenetére
Pofára esett, gyerek kiejtette a kezéből.
-
S e t h
nagyúr
Srácok, hová érdemes vinni és mennyibe fájhat egy kijelző csere, ha egyáltalán még lehet bele rakatni.
-
DarkKarol
tag
válasz
laszlolczka #19427 üzenetére
Amit leírtál az a Google-el kapcsolatban érinti a dolgokat, az ki is van kapcsolva. De a Samsung Health alkalmazást nem tudom anélkül használni jelenleg, hogy a kétlépcsős azonosítást beállítsam. Az meg Samsungos dolog, nem Google-s
-
válasz
laszlolczka #19428 üzenetére
Igen, köszi! Nekem még a V29 van, mert mindent külön feltettem , igy kb ugyanott vagyok mint a V30-al.
-
laszlolczka
őstag
válasz
DarkKarol #19426 üzenetére
Androidos telefonon vagy táblagépen koppintson a Beállítások alkalmazás
Google
Google-fiók elemre.Koppintson a képernyő tetején található Biztonság elemre.Koppintson a „Bejelentkezés a Google-ba” részben található Kétlépcsős azonosítás lehetőségre. Előfordulhat, hogy ehhez be kell jelentkeznie.Koppintson a Kikapcsolás elemre.Erősítse meg szándékát a Kikapcsolás gombra koppintva.
-
DarkKarol
tag
Ennél éppenséggel telefonszámot kér.
-
DarkKarol
tag
Sziasztok!
Nem rég frissültek a dolgok a telefonomon (Note 8) és azóta nem tudom használni a Samsung Health-ot, mert rám akarja erőltetni a kétlépcsős azonosítást. Kicsit felháborítónak tartom, hogy nem én dönthetem el, hogy élek-e a lehetőséggel
Esetleg tudtok erre valami megkerülést? Vagy ha ez nem akkor valami más alkalmazással (pl mi fit) tudom párosítani a Samsung Gear S3 órát és ott követni a változásokat? -
Kasya
nagyúr
válasz
unicumnext #19420 üzenetére
Ha nem unofficial romot választasz, nem lesz gond vele. Pl. Hades és Deluxe is kiváló romok.
-
válasz
DeluxeRom-ot használok lassan egy éve. Stabilnak mondható. Dex oké vele.
Apropó Dex. Valaki használ rajta Kodi-t? A felbontást egyszerűen nem tudom rajta beállítani. Ha beallitom a telefonra akkor a Dex-en nem jo, ugyanígy forditva is...
-
Dr V
őstag
válasz
A gyárival mi a gond? Stabil és működik vele a DeX.
-
unicumnext
aktív tag
Sziasztok!
Milyen rom-ot érdemes most felrakni? Valmi stabil érdekelne, fontos hogy működjön a DeX.
Köszi -
Dr V
őstag
-
Dr V
őstag
One hand operation
Ajánlom figyelmetekbe, az alul lévő 3 gombot lehet helyettesíteni a kijelző szélén lévőkkel, amiket egyedileg lehet programozni, akár rövid-hosszú húzásra különbözően tud reagálni. Úgyhogy végre, 10 év után újra gyorsan be tudom kapcsolni az elemlámpát szükség esetén
Ilyesmit utoljóra az S1 tudod MIUI rommal -
Capella
senior tag
válasz
gyuri81 #19412 üzenetére
Használhatod az [ADB AppControl] programot is. Ezzel tudsz néhány dolgot grafikus felületen is intézni, a fizetős változatban még többet, de a parancssoros ADB felület is ugyanúgy rendelkezésre áll.
Először USB-n kell csatkakozni a PC-hez, utána átállítható WiFi-re is. -
Kasya
nagyúr
válasz
gyuri81 #19412 üzenetére
Régen volt, de ebből jó kiindulni.
A saját lista amúgy így is lekérhető, nem feltétlen kell a linkelt nagy listámból válogatni: adb shell 'pm list packages -fIlletve ha csak kikapcsolni akarsz valamit, törölni nem.
-
Zozo0525
őstag
Sziasztok, most lehetne beszereznem egy note 8-t sohasem volt még note telefonom, 2021 ben érdemes beszerezni vagy már felejtős?
-
McReay
aktív tag
Sziasztok!
Egy ideje észrevettem a telefonon, hogy néha-néha megdöccen illetve gyors gépelésnél néha nem érzékel pár betűt.
Szeretnék adni neki egy kis takarítást, anélkül, hogy minden alkalmazásom újra fel kéne rá pakolni.
Van valami ötletetek esetleg? (wipe cache partition megoldás lehet erre?)
-
Drughi
addikt
Tegnap kipróbáltam egy használt készüléket és meggyőzött.
Nekem minden tekintetben előre lépés és mivel a friss android nem követelmény (illetve van főzött rom, ami friss), így berendeltem.98e netto árért nem nagyon találtam olyan készüléket, amit megfogott volna. Pl a OnePlus Nord tetszett még, de az is drágább volt és szerintem kamerában is gyengébb, hiába a dupla annyi szenzor...
Kiegészítők terén kinek mi vált be? Kellene 2 töltőpad (qi), abból a samsung EP_PG920 illetve a PG1100 "jött szembe"
Ezek működnek rendesen?Tokot is találtam baráti áron hozzá itthon, de ha van tuti tipp, akkor szívesen fogadom.
Látom van 1-2 közkedvelt ROM hozzá, de egyelőre próbálom a stock verziót használni. A frissebb rendszeren kívül milyen előnyei vannak?
-
Drughi
addikt
Melyik az utolsó frissítés a telefonra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest