-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Balzsika47 #19481 üzenetére
Nálam kb feleződik a kijelző idő mobilneten. Nyilván ennek is megvan az oka. Nagyon vissza van véve a Note 8 SAR értéke. ( Ergo az egyik legjobb sugárzás értékű telefon, tehát nem "világít" az ember feje mikor telefonál...)
Tökéletes hozzá az S8 töltője és igen tud gyorstöltést. ( vagyis ma már nem számít annyira gyorsnak a mai telefonokhoz képest)
-
válasz
Balzsika47 #19479 üzenetére
Szia!
Akik még a mai napig Note 8-at használnak, mi a véleményük a telefonról? Szeretitek? Volt vele gondotok?
Mai napig nagyon szeretem a Note 8-at. Nem szívesen válnék meg tőle. Alapvetően olyan nagy típus betegsége nincs. Kijelző beégésre kell figyelni mint minden amoled-nél.
Meddig kapott frissítést a telefon? Android 9 vagy 10 van rajta?
Nem tudom, hogy kap-e még frissítést, mert már pár éve főzött romon vagyok.Nem kap . Itt tudod megnézni: Sammobile
Android 9 fut rajta gyárilag.Az S8-al párhuzamosan használva nem lesz visszalépés? Vagy ugyanolyan lesz szinte?
Visszalépés semmiképp. Kb egy szinten vannak hardver/szotfver téren, csak ehhez van cerka. De alapvetően ugyanazt fogod érezni mint az S8-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest