Hirdetés
- iPhone topik
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
george68
újonc
válasz
manoska
üzenetére
Szia, hát elképesztő..nem találok szavakat! Hogy vagy hol fizetted ki a pénzt? Utalás vagy átvétel után? Azt gondolom a MM-ban ilyen csomagálsban el sem küldik, azért ettől komolyabb üzletláncnak tartom őket. ÉS így elsőre 90%-ban a pickpack pontot venném elő de nagyon! Ha utánvétes volt akkor már 100%-ot mondanék hogy ott csomagolták át..
-
apaszka
veterán
válasz
manoska
üzenetére
Szia!
Nagyon dühítő mi veled történt!
Üsd a vasat míg meleg!
Már a megyei békéltető testülethez panaszt adj be Gondolom Fejér megyei vagy Nagyon korrekt csapat, segíteni fognak!
Minél több oldalról kapja a MM annál hamarabb lesz telefonod.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
manoska
üzenetére
Ez elég durva.
Én is szoktam nagy értékű dolgokat netről rendelni, az biztos, hogy bontani kell átvételkor, vagy gyanús/sérült csomagolást nem átvenni. A bizalom már rég meghalt.
Ellenben egy marék nyugtató kéne ilyen esetben nekem az biztos, amúgy is idegbeteg vagyok. -
zzola
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én is szoktam nagy értékű dolgokat netről rendelni, az biztos, hogy bontani kell átvételkor, vagy gyanús/sérült csomagolást nem átvenni. A bizalom már rég meghalt.