Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
simii
tag
válasz
S e t h
üzenetére
Én ma vittem vissza a Note 10+ -t. Sajnos botrányos képeket csinál a Note 8-hoz képest, a portré (élő fókusz) egyszerűen csapnivaló rajta. Homályos foltok, elmossa a színeket, zajos, katasztrófa. Az éjszakai mód és az UltraWide opció viszont pozitív mellette. Emellett az ujjlenyomatolvasó akasztott ki, hogy többedjére sem ismeri fel, Note 8-nál ez patika volt.
Kijelzőben is visszalépés, míg a Note 8-on a fehér az fehér auto módban piszkálás nélkül, a Note 10+ egy fakó törtfehér-sárga... Piszkálni kell hogy fehér legyen, hát köszi nem. Meg mintha a fényerőt auto módban nagyon levenné, ez is zavart.Akksiban jónak tűnt viszont, reggel 7-kor 100%-ról este 23-kor kb 40%-on zártam a napot, de amit imádtam az a gyorstöltés, hogy 30 perc alatt több mint 50%-ot tol az akksiba... Az hiányzik.
Egyébként Note 8 90% tudja amit a Note 10, nem érzel nagy különbséget, max desgin-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vallás
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest