- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybike81
őstag
válasz
tanzara #27024 üzenetére
Igen nincs benne a manual mód, de nem is izgat....
A G4et azért vettem mert benne volt, de rájöttem mire mindent beállítok, addigra már késő.
Egyedül az esti képeknél szerettem, mert jó kis fénycsíkos képeket tudtam csinálni a záridővel való játszással, de azt is meguntam és legtöbbet nem olyat fényképez az ember. Ami kicsit jobb volt a G4ben az a f1/8 de ezzel se olyan vészes. Hiába van benne manual fokusz, anno az S5 szelektív fókusz funkciójával jobb képeket csináltam. Gondolom a Note 4 kamerája mivel jobb, így azok is jobbak lesznek ezzel csinálva. -
Tybike81
őstag
válasz
tanzara #26995 üzenetére
Szia
Anyaghasználatban Note 4, gyorsaság szerintem egyforma nem sok különbséget veszek észre, kijelzőben szép a Note4 de valahogy a G4 Quantum QHD IPS nekem élesebb volt de színekben meg Note 4, üzemidő Note 4, kamerában szerintem egyforma, de mintha a Note 4 nem csinálna olyan vízfestmény szerű képeket nagyítva, illetve kijelzőre vissza térve hiába a G4nél 5.5 coll ha a virtuális gombsor miatt csak 5 colos a kijelződTámogatásban a G4 nyert mert azon 6.0 volt, és abból is már a 4. frissítés, nem tudom a Samu meddig fogja a Note 4et támogatni, de LG-nél még a G2 is megkapja a 6.0át.
DE összesen nekem a Note4 jobban bejön
Hirtelen ennyi.... -
oba
addikt
válasz
tanzara #26995 üzenetére
Én meg a Note 4 illetve a OnePlus2 között nem tudok dönteni
Előbbi kijelzőben jobb, utóbbi hardverben... és a fingerprint scannerje is sokkal jobb. Kamera talán a note4 -ben jobb de a OP2 se lő rossz fotókat. Utóbbit meg lehet venni 114ért a gyártótól 2 év EU garanciával ingyenes szállítással, a Note4 -et meg vadászni kell aprón, hogy normálisat találjak. Nem tudom tényleg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest